proapis13 scrie:Casa de piatra,copii frumosi si sanatosi si sa aveti parte numai de realizari in viata
duma scrie:Liviule .....helooooouuuuu !!!!????? Ce mai spui baiatule ??? haide nu tine numai pentru tine si spune si astoara mai mici ca tine sa facem sa fie bine si la noi in stupine !
liviutzbogos scrie:duma scrie:Liviule .....helooooouuuuu !!!!????? Ce mai spui baiatule ??? haide nu tine numai pentru tine si spune si astoara mai mici ca tine sa facem sa fie bine si la noi in stupine !
Frate meleu... tot am vrut sa te sun zilele astea si m-am tot luat cu una, cu alta (dar tot cu aia cu care m-am insurat is) si n-am mai apucat. Ce sa fac, p-acasa numa, cu micro-ferma meaIn stupina n-am mai calcat... ba da, mint, azi am calcat, am arat gradina si in fata stupilor intorceam calul
duma scrie:Joacate cu primejdia , poate scapa calul .......cat despre " cu una cu alta " stai linistit
atata timp cat nu dormi pe pres e bine !!!!!! Ma ingrijoreaza fratele Samuel L. ca nu mai da nici un semn de viata ! Precis functia noua ia dat aripi si nu mai are timp de " noi "
duma scrie:Părinte ești la vecernie ( sper ca am scris bine) sau la oi, ca la albine nici gând pe vremea asta! Mai da și prea sfinția ta un semn de viata ca mâine poimâine te cautam pentru miei de paști!
FLORINELU scrie:duma scrie:Părinte ești la vecernie ( sper ca am scris bine) sau la oi, ca la albine nici gând pe vremea asta! Mai da și prea sfinția ta un semn de viata ca mâine poimâine te cautam pentru miei de paști!
cica nu vinde mieiifiindca vrea sa-si mareasca turma ca doar acuma e familist si poate ca isi mareste si familia mai stii?
,pe de alta parte la el oile fata numai miele nu si berbecuti si pe alea nu se indura sa le sacrifice.
liviutzbogos scrie:Radeti voi, treaba voastra. Parca va vad la Pasti cum veniti la mine dupa miel, mai incolo dupa branza... Dar va dau ca doar ne stim de atata vreme
duma scrie:Liviule sa ma treci primul pe lista și la miel dar și la caș.....mai ales ca, cred ca voi face naveta intre Timișoara și Ciacova ca am auzit ca sunt niște baeti care fac treaba buna cu tâmplăria apicola, astăzi am cumpărat rame de 3/4 și provin de la ei sunt de nota 10 și preț bun , poate fac și lăzi pe viitorul apropiat.......a stai asa ca tu ești prins cu transhumanta nu cu pastoralul pentru moment.......
Luni promit sa îți postez o poza......cu o chestie tare faina dar și scumpa dar și indispensabilă din garderoba unui oier cu acte în regula......si ai de grija dacă apari la tv la o reclama ca și vestitul Ghiță poate nu ne mai bagi în seama!!!!
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 14 vizitatori