joohny scrie:Va salut.Este numai o initiativa deocamdata.Inca nu este votata si abia peste citeva luni daca ajunge sa se voteze.Am mai inteles ca nu o sa se voteze.Sanatate.
reformistul scrie:joohny scrie:Va salut.Este numai o initiativa deocamdata.Inca nu este votata si abia peste citeva luni daca ajunge sa se voteze.Am mai inteles ca nu o sa se voteze.Sanatate.
Si parlamentarii de Vaslui au primit scrisori "de dragoste" din partea mea pe tema asta. Si cei din Bacau, Neamt, Suceava, Botosani, Galati, Vrancea, etc..
Acum trecand de la una la alta: am primit raspuns de la o parte dintre ei. Unii mi-au solicitat amendamente ca tot se va discuta pe fondul legii. Deci va astept cu propuneri concrete: articol, alineat, continutul care si sub ce forma trebuie modificat. Mai mult de atat nu pot face de unul singur. Sanatate tuturor.
Mircea_63 scrie:Nu sustin si nu discut ca e bine sau rau, doar observ ca asta e tendinta pe termen lung. Ce va fi, vom vedea.
Bambucha scrie:Mircea_63 scrie:Nu sustin si nu discut ca e bine sau rau, doar observ ca asta e tendinta pe termen lung. Ce va fi, vom vedea.
Nu, nu asta ar trebui sa fie tendinta!
Daca o luam asa putem sa spunem ca suntem deranjati si de la zgomotul pe care-l fac copiii cand se joaca si deci ar trebui sa le interzicem acestora sa mai iasa afara din casa deoarece polueaza fonicunde ajungem? Hallo!?
Albina face parte din natura si din mediul care ne inconjoara, si trebuie ca atare tolerata. In tarile civilizate nici nu incape vorba de interzicerea albinelor, ele sunt peste tot tolerate atat in mediul rural cat si in mediu urban. Prin lege ele sunt dimpotriva, protejate!
Ne-am gasit noi mai cu mot sa scornim tot felul de hachite si soparle, astfel incat sa dam curs interzicerii albinelor (fiindca asta este de fapt scopul propunerii si reaua credinta din spatele acestei initiative aberante, scopul celor 10 m, stiut fiind faptul ca in Romania terenul intravilan este foarte faramitat). Ei nu domnilor (indiferent de la ce partid sunteti PSD, PC sau PNL) , cu albina trebuie sa traim, este unul din cele mai curate animale, si reprezinta un barometru al mediului in care traim.
Sub pretextul ca se pune in pericol viata oamenilor, desi se stie ca o familie de albine acopera 40 km2, aceasta propunere ambigua de amendare a unei legi functionale echilibrate, nu va face cinste!
Înapoi la LEGISLATIE NATIONALA SI EUROPEANA
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 6 vizitatori