dar ce crezi ca ai scapat de critici? unde e stupul roz cu floricele ?l-ai ascuns,vandut,sau mai rau ti la furat ceva "prieten" ?
FLORINELU scrie:da se pare ca ai ajutor de nadejde,in legatura cu fagurii crescuti asa nu e nici o problema,ele stiu ca tu ai nevoie de ceara si s-au gandit sa te ajute,dai jos fagurasii aia si la topit iar ele o sa construiasca altii s.a.m.d.,da un pic de sirop poti sa le dai dar nu prea mult pentru ca acolo la tine incepe deja culesu de intretinere si mai ai si pe rame miere e drept putina dar este.
Doru89 scrie:Frumos ce as dori sa am si eu atat puiet dar la mine ramele is 3/4 cu miere astept sa inceapa ponta puternic sa topeasca coronitele.
Trebuie sa bagi miere/sirop ca cand iese puietul ala de la nr 1 poti sa ai surpize neplacute si ceva mai strans cuibul acolo 2-3 rame ca ramele sa fie negre de albina sati creasca mare feciorul e frumos.
Avram scrie:Duma , simpatic foc CAMERAMANUL tau ...sa-ti traiasca !![]()
O parere ...cam multe rame prin cuib la cata albina este - restrange
... cam putina miere prin rame - hraneste si cu aportul de polen ce-l ai faci minuni.
Ai o stupina ingrijita si ordonata ... felicitari !
irina scrie:duma scrie:Mulțumesc petru sfaturi!
Nu sunt in masura sa dau sfaturi.E doar o parere
duma scrie:Nu înțeleg? Lipsește fagurii lipiți de leatul de jos ??? Te rog ajută-mă sa înțeleg!
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Google [Bot] şi 18 vizitatori