Da,poti pune pariu,ca nu te pot contrazice . Nu mai am pungile
Florin Dobre scrie:A iesit soarele dar bate totusi un vânt rece. Au fost vreo 3 zile de ploi.
Corcodusii au inflorit bine in zona de ses a vetrei si pe versantii mai insoriti . Cei de pe platou incep sa se deschida si ei.
Am vazut si a tigancii inflorita dar doar in zonele mai joase si insorite. Rachita e inflorita de o saptamana. Cornul s-a dus in mare parte...au mai ramas cei de pe pantele mai umbrite. Au inflorit narcisele si zambilele de cateva zile. Papadia inca nu zice nimic. Padurea pune si ea umarul la meniu cu fel si fel de floricele.
Polen ar fi de unde, numai vremea sa permita zbor. Fetele profita de orice fereastra de caldura si vin cu desagii plini.
Pare a fi o zi buna de lucru in stupina. Mai curat din cutii si dau tura IV de sirop.
Spor la treaba!
duma scrie:Florine ....cat contează culoarea lazi la o astfel de lucrare ? Adică vreau sa fac si eu aceiași treaba dar lada are o culoare si vreau sa o înlocuiesc cu alta cu opusul culori respective ??!!
Florin Dobre scrie:Asa e Nae; faci asta?
Eu nu mai stau de artificii. Intra la vecini daca e si aiaie.
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 68 vizitatori