Florin Dobre scrie:Ce-i cu crescaturile alea? Nu-mi place.
FLORINELU scrie:te salut Duma,am vazut filmuletul tau si mi-a placut,de data asta chiar mi-a placut si inca foarte mult,tu ziceai ca sa te tragem de urechi ,de data asta nu ,doar te felicit si iti spun un sincer BRAVO apicultorule. si acuma iti fac o propunere ca tot vorbeai de populat atatea lazi goale:eu iti ofer primul roi pe care il voi avea in pom anul acesta (si voi avea) ca sa populezi lada roz cu floricele,eu il dau jos din pom,il bag intr-o lada mica,iar tu vii cu lada roz si il bagam in ea,facem o poza ca sa o punem pe forum si pleci acasa cu roiul de la mine. daca esti deacord spune da ,daca nu nu spune nimic si gasim alt client fiindca eu primul roi oricum il fac cadou in fiecare an,cui so nimeri.
mellis scrie:Salut.
Fagurele este pe diafragma sau capac?
Frumoase culori, sa fie cu folos...
Sirop 300 ml cat de des?
Te-am vazut la salon, te-ai dichisit pentru show..
Sanatate..
daffid mihailov scrie:Nu ai zis nimic de salcia aia pe langa care treci. E inflorita? Trecuta?
paul scrie:Apropos de ce discutam aseara in LIVE ... daca ai familiile ca cea din imaginea prezentata (imaginea cu fagurasul crescut pe diafragma) , 300 ml. sirop e ... fix pix! Eu i-as da ... 3L ! ODATA !!! As face operatiunea asta de vreo 3-4 ori si mai vorbim peste vreo 3-4 saptamani !
LE ... eu as completa stupul respectiv sa aiba 10 rame cuibul (as scoate diafragmele) !
FLORINELU scrie:te salut Duma,am vazut filmuletul tau si mi-a placut,de data asta chiar mi-a placut si inca foarte mult,tu ziceai ca sa te tragem de urechi ,de data asta nu ,doar te felicit si iti spun un sincer BRAVO apicultorule. si acuma iti fac o propunere ca tot vorbeai de populat atatea lazi goale:eu iti ofer primul roi pe care il voi avea in pom anul acesta (si voi avea) ca sa populezi lada roz cu floricele,eu il dau jos din pom,il bag intr-o lada mica,iar tu vii cu lada roz si il bagam in ea,facem o poza ca sa o punem pe forum si pleci acasa cu roiul de la mine. daca esti deacord spune da ,daca nu nu spune nimic si gasim alt client fiindca eu primul roi oricum il fac cadou in fiecare an,cui so nimeri.
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 65 vizitatori