Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Duma

Mesajde ionut iasi » 05 Apr 2015, 01:26

Frumos,frumos :o
ionut iasi

Mesajde Florin Dobre » 05 Apr 2015, 01:29

Ce-i cu crescaturile alea? Nu-mi place. :lol:
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

Mesajde duma » 05 Apr 2015, 02:37

Daca poti distinge sfaturile bune de cele rele, atunci nu mai ai nevoie de sfaturi.
duma

Mesajde duma » 05 Apr 2015, 02:38

Florin Dobre scrie:Ce-i cu crescaturile alea? Nu-mi place. :lol:

Presupun ca este din lisa de spatiu .....cu toate ca avea loc sa ponteze .....astept pareri !!!
Daca poti distinge sfaturile bune de cele rele, atunci nu mai ai nevoie de sfaturi.
duma

Mesajde mellis » 05 Apr 2015, 02:48

Salut.
Fagurele este pe diafragma sau capac?
Frumoase culori, sa fie cu folos...
Sirop 300 ml cat de des?
Te-am vazut la salon, te-ai dichisit pentru show ;)..
Sanatate..
Sa mergem inainte, ca inainte era mai bine...
mellis

Mesajde daffid mihailov » 05 Apr 2015, 09:11

Nu ai zis nimic de salcia aia pe langa care treci. E inflorita? Trecuta?
Şi albinele au aceeaşi soartă ca toate marile adevăruri. Trebuie să înveţi să le observi. Maurice Maeterlink
daffid mihailov

Mesajde paul » 05 Apr 2015, 11:04

Apropos de ce discutam aseara in LIVE ... daca ai familiile ca cea din imaginea prezentata (imaginea cu fagurasul crescut pe diafragma) , 300 ml. sirop e ... fix pix! Eu i-as da ... 3L ! ODATA !!! As face operatiunea asta de vreo 3-4 ori si mai vorbim peste vreo 3-4 saptamani !
LE ... eu as completa stupul respectiv sa aiba 10 rame cuibul (as scoate diafragmele) !
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde alt stupar » 05 Apr 2015, 11:26

Corect !
lada plina de albine, dalta si afumatorul
in rest... Dumnezeu cu mila !
alt stupar

Mesajde nvirgil » 05 Apr 2015, 11:55

Era spatiu intre rame si podisor pentru ca ai avut punga cu turte(sirop) puse peste rame de aceea s-au apucat de cldit ,le merge bine .
Eu as baga o rama de la rezerva pentru ouat undeva spre/la marginea cuib si o claditoare a2 de la margine
Putin sirop si vreme buna
Spor la tot ce faci
nvirgil

Mesajde FLORINELU » 05 Apr 2015, 12:08

te salut Duma,am vazut filmuletul tau si mi-a placut,de data asta chiar mi-a placut si inca foarte mult,tu ziceai ca sa te tragem de urechi ,de data asta nu ,doar te felicit si iti spun un sincer BRAVO apicultorule. si acuma iti fac o propunere ca tot vorbeai de populat atatea lazi goale:eu iti ofer primul roi pe care il voi avea in pom anul acesta (si voi avea) ca sa populezi lada roz cu floricele,eu il dau jos din pom,il bag intr-o lada mica,iar tu vii cu lada roz si il bagam in ea,facem o poza ca sa o punem pe forum si pleci acasa cu roiul de la mine. daca esti deacord spune da ,daca nu nu spune nimic si gasim alt client fiindca eu primul roi oricum il fac cadou in fiecare an,cui so nimeri.
FLORINELU

Mesajde liviutzbogos » 05 Apr 2015, 17:23

FLORINELU scrie:te salut Duma,am vazut filmuletul tau si mi-a placut,de data asta chiar mi-a placut si inca foarte mult,tu ziceai ca sa te tragem de urechi ,de data asta nu ,doar te felicit si iti spun un sincer BRAVO apicultorule. si acuma iti fac o propunere ca tot vorbeai de populat atatea lazi goale:eu iti ofer primul roi pe care il voi avea in pom anul acesta (si voi avea) ca sa populezi lada roz cu floricele,eu il dau jos din pom,il bag intr-o lada mica,iar tu vii cu lada roz si il bagam in ea,facem o poza ca sa o punem pe forum si pleci acasa cu roiul de la mine. daca esti deacord spune da ,daca nu nu spune nimic si gasim alt client fiindca eu primul roi oricum il fac cadou in fiecare an,cui so nimeri.

Deci... spui ceva dar mai tarziu sau nu spui nimic, Dumitre? :lol:
Nihil Sine Deo!

Munţii noştri aur poartă,
Noi cerşim din poartă-n poartă. (Octavian Goga)

Ce folos, viaţă fără de Hristos?
liviutzbogos

Mesajde duma » 05 Apr 2015, 17:46

mellis scrie:Salut.
Fagurele este pe diafragma sau capac?
Frumoase culori, sa fie cu folos...
Sirop 300 ml cat de des?
Te-am vazut la salon, te-ai dichisit pentru show ;)..
Sanatate..

Fagurele este ( a fost) pe diafragmă....au primit o rama construita....bonus..... sirop ieri leam dat pentru prima data și astăzi a fost lins....am mai dat după ochi 500-600 ml. Salonul a fost refugiu meu ca peste tot era câte unul care ba se juca online, ba vorbea pe chat, ....intregirea familiei....e destul de mare ;)
duma

Mesajde duma » 05 Apr 2015, 17:48

daffid mihailov scrie:Nu ai zis nimic de salcia aia pe langa care treci. E inflorita? Trecuta?

Mihailov....este în floare, dar vremea nu le lasă prea mult sa poposească în ea......este și corcodusul înflorit și boscheții de după gard.
duma

Mesajde duma » 05 Apr 2015, 17:51

paul scrie:Apropos de ce discutam aseara in LIVE ... daca ai familiile ca cea din imaginea prezentata (imaginea cu fagurasul crescut pe diafragma) , 300 ml. sirop e ... fix pix! Eu i-as da ... 3L ! ODATA !!! As face operatiunea asta de vreo 3-4 ori si mai vorbim peste vreo 3-4 saptamani !
LE ... eu as completa stupul respectiv sa aiba 10 rame cuibul (as scoate diafragmele) !

Diafragmă cu fagurele crescut se afla într-o familie care este pe 5 rame......cam mult sa mai vin cu încă 5.....daca ar fi noaptea + binișor la fiecare a-și baga una clădită și un FA.....dar încă vremea nu ma lasă.....la poza unde sunt 8 rame astăzi iam mai dat 2 clădite.....sunt 10 acum și asta după ce am citit ce ai spus tu....am și fugit, am și băgat chiar dacă este inorat dar sunt 13 -14 grade.
duma

Mesajde duma » 05 Apr 2015, 17:57

FLORINELU scrie:te salut Duma,am vazut filmuletul tau si mi-a placut,de data asta chiar mi-a placut si inca foarte mult,tu ziceai ca sa te tragem de urechi ,de data asta nu ,doar te felicit si iti spun un sincer BRAVO apicultorule. si acuma iti fac o propunere ca tot vorbeai de populat atatea lazi goale:eu iti ofer primul roi pe care il voi avea in pom anul acesta (si voi avea) ca sa populezi lada roz cu floricele,eu il dau jos din pom,il bag intr-o lada mica,iar tu vii cu lada roz si il bagam in ea,facem o poza ca sa o punem pe forum si pleci acasa cu roiul de la mine. daca esti deacord spune da ,daca nu nu spune nimic si gasim alt client fiindca eu primul roi oricum il fac cadou in fiecare an,cui so nimeri.

Nea Florine...... martor mi Forumul ca asa am sa fac.....astept sa ma suni când ai roiul în lada...sper sa fie o lada de banane plina :D plina...... ce am în lăzile mele se datorează și vouă Forumiti mei....
duma

Mesajde duma » 05 Apr 2015, 18:02

Liviule....in 2007 am zis un da mare.....dupa un an încă o data am zi DA îți mulțumesc Doamne pentru fecior și sănătate.....asta încă o data DA Florine Dumnezeu sa îți dea Sănătate!!!!!! Boda Proste......lasa ca te iau cu mine când ma duc după roi, nu de alta dar sa aibe cine sa ne facă poza :lol:
duma

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?