Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Duma

Mesajde samuellazea » 30 Iun 2015, 11:04

Ti-e frica ca o sa stea albinele la umbra in loc sa lucreze? :lol:
samuellazea

Mesajde duma » 30 Iun 2015, 12:07

samuellazea scrie:Ti-e frica ca o sa stea albinele la umbra in loc sa lucreze? :lol:

OOOOOOOOOOO SALUTARE STRAINULE :lol:
Am ceva emotii recunosc pana nu le vad in floare si cum creste cantarul macar in favoarea lor !!!!
Daca poti distinge sfaturile bune de cele rele, atunci nu mai ai nevoie de sfaturi.
duma

Mesajde samuellazea » 30 Iun 2015, 17:30

Lasa domnule, ca stim noi cum esti tu. Te tot plangi ca nu e bine si ca e greu si multe altele si cand e vorba de scos/castig, ghici cine e in cap de lista? :lol:
O scoti tu la capat cumva. Daca nu merge floarea anul asta, la anul te vad plantand floare ca sa iti fie mai bine :)
samuellazea

Mesajde duma » 30 Iun 2015, 18:49

:lol: :lol: :lol: vand albinele , imi iau teren , plantez .....vin stuparii si le iau bani la polenizare :)
Daca poti distinge sfaturile bune de cele rele, atunci nu mai ai nevoie de sfaturi.
duma

Mesajde liviutzbogos » 01 Iul 2015, 10:57

samuellazea scrie:... si cand e vorba de scos/castig, ghici cine e in cap de lista? :lol:

Eu, cine sa fie? Am vandut miere de 200 de lei pana acuma :lol:
Te salut frate Sami.... si pe tine frate Duma :)
Nihil Sine Deo!

Munţii noştri aur poartă,
Noi cerşim din poartă-n poartă. (Octavian Goga)

Ce folos, viaţă fără de Hristos?
liviutzbogos

Mesajde BRUMITA » 02 Iul 2015, 12:55

duma scrie::lol: :lol: :lol: vand albinele , imi iau teren , plantez .....vin stuparii si le iau bani la polenizare :)

Afacerea cu polen crud a picat ? :D
Dacă ai mult , dă și altora din bunurile tale .
Dacă ai puțin, dă din inima ta.
(Fernad Fauriner Avery )
BRUMITA

Mesajde liviutzbogos » 02 Iul 2015, 23:25

duma scrie::lol: :lol: :lol: vand albinele , imi iau teren , plantez .....vin stuparii si le iau bani la polenizare :)

In alte tari se dau bani pt polenizare, tu vrei sa le iei? :lol:
Nihil Sine Deo!

liviutzbogos

Mesajde duma » 06 Iul 2015, 10:21

liviutzbogos scrie:

In alte tari se dau bani pt polenizare, tu vrei sa le iei? :lol:

Frate Liviu ......pai noi suntem in romania ....in alta lume e alta treaba ...suntem Romani si asta ne ocupa tot timpul :lol:
duma

Mesajde samuellazea » 07 Iul 2015, 14:03

liviutzbogos scrie:
samuellazea scrie:... si cand e vorba de scos/castig, ghici cine e in cap de lista? :lol:

Eu, cine sa fie? Am vandut miere de 200 de lei pana acuma :lol:
Te salut frate Sami.... si pe tine frate Duma :)

Si eu te salut domnule ;) Cum merge treaba la floare?
samuellazea

Mesajde mellis » 07 Iul 2015, 14:42

Salut Duma,
Ai reusit sa muti la floare sau ai mutat floarea la tine?
Am fost in concediu in trecere pe la sarbi si aveau sute de hectare cu floare, si albine dar nu atat de multe.
Treci granita ;) ?
Sanatate..
Sa mergem inainte, ca inainte era mai bine...
mellis

Mesajde liviutzbogos » 08 Iul 2015, 11:37

samuellazea scrie:Si eu te salut domnule ;) Cum merge treaba la floare?

Pana in prezent bine. La familiile care nu au roit le-am dat si a doua magazie - prima a fost cladita, a doua cu foite. Sapt asta ma astept sa extrag o tura. L-am chemat si pe Duma al nostru dar el nu se complica cu parcele mici, doar de la 100 de ha in sus :lol:
Nihil Sine Deo!

liviutzbogos

Mesajde samuellazea » 08 Iul 2015, 13:26

liviutzbogos scrie:
samuellazea scrie:Si eu te salut domnule Cum merge treaba la floare?

Pana in prezent bine. La familiile care nu au roit le-am dat si a doua magazie - prima a fost cladita, a doua cu foite. Sapt asta ma astept sa extrag o tura. L-am chemat si pe Duma al nostru dar el nu se complica cu parcele mici, doar de la 100 de ha in sus

:) cunosc marfa

Las ca el le-a facut pasaport si le trimite la sarbi. Acolo si daca nu gasesc floare se baga pana la Supermarket si iau zahar mai ieftin ca in RO :lol:
Si uite asa el tot iese castigat din toata afacerea :)

Ma bucur sa aud ca iti merge bine. Ce sa zic? Spor la stors, caturi pline si spor la stat cu burta la soare dupa ce mananci atata miere :D
samuellazea

Mesajde duma » 09 Iul 2015, 16:03

samuellazea scrie:
liviutzbogos scrie:

Pana in prezent bine. La familiile care nu au roit le-am dat si a doua magazie - prima a fost cladita, a doua cu foite. Sapt asta ma astept sa extrag o tura. L-am chemat si pe Duma al nostru dar el nu se complica cu parcele mici, doar de la 100 de ha in sus

Las ca el le-a facut pasaport si le trimite la sarbi. Acolo si daca nu gasesc floare se baga pana la Supermarket si iau zahar mai ieftin ca in RO :lol:

Ma bucur sa aud ca iti merge bine. Ce sa zic? Spor la stors, caturi pline si spor la stat cu burta la soare dupa ce mananci atata miere :D

Va salut Domilor .....din pacate nu pot sa ma laud ...nu am apucat sa le duc la floare dar spre sfarsitul saptamanii se va intampla acest lucru . Am ceva floare dar la distanta de 3-4 km ....pentru ele este ok ca vad ca baga usor , usor .La anul Liviule sunt prezent la rapita la tine ! :)
duma

Mesajde duma » 09 Iul 2015, 16:05

mellis scrie:Salut Duma,
Ai reusit sa muti la floare sau ai mutat floarea la tine?
Am fost in concediu in trecere pe la sarbi si aveau sute de hectare cu floare, si albine dar nu atat de multe.
Treci granita ;) ?
Sanatate..

Salut Mellis ...... stau in buza granitei cu ele si le trimit sa culeaga la ei :lol:
duma

Mesajde duma » 09 Iul 2015, 16:08

Nea Florin ...te rog frumos sa imi dai o explicatie la pozele de mai jos , mentionez ca pozele sunt facute astazi 09.07.2015 la ora 13 , magazia a fost pusa doar cu foite si stropite cu apa cu sirop si protofil acum 8 zile . Poaate culoarea lazi si a magaziei iti spune ce marva este inauntru . Astept raspunsul matale !!!!!
Fişiere ataşate
rsz_img-20150709-03225.jpg
rsz_img-20150709-03223.jpg
Ultima oară modificat de duma pe 09 Iul 2015, 16:13, modificat 1 dată în total.
duma

Mesajde duma » 09 Iul 2015, 16:11

samuellazea scrie:
liviutzbogos scrie:

.........stat la soare cu burta in sus dupa , ce vinde mierea Sami :lol:
duma

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?