samuellazea scrie:Ti-e frica ca o sa stea albinele la umbra in loc sa lucreze?
samuellazea scrie:... si cand e vorba de scos/castig, ghici cine e in cap de lista?![]()
duma scrie::lol:![]()
vand albinele , imi iau teren , plantez .....vin stuparii si le iau bani la polenizare
duma scrie::lol:![]()
vand albinele , imi iau teren , plantez .....vin stuparii si le iau bani la polenizare
liviutzbogos scrie:duma scrie::lol:![]()
In alte tari se dau bani pt polenizare, tu vrei sa le iei?
liviutzbogos scrie:samuellazea scrie:... si cand e vorba de scos/castig, ghici cine e in cap de lista?![]()
Eu, cine sa fie? Am vandut miere de 200 de lei pana acuma
Te salut frate Sami.... si pe tine frate Duma
samuellazea scrie:Si eu te salut domnuleCum merge treaba la floare?
liviutzbogos scrie:samuellazea scrie:Si eu te salut domnule Cum merge treaba la floare?
Pana in prezent bine. La familiile care nu au roit le-am dat si a doua magazie - prima a fost cladita, a doua cu foite. Sapt asta ma astept sa extrag o tura. L-am chemat si pe Duma al nostru dar el nu se complica cu parcele mici, doar de la 100 de ha in sus
samuellazea scrie:liviutzbogos scrie:samuellazea scrie:Si eu te salut domnule Cum merge treaba la floare?
Pana in prezent bine. La familiile care nu au roit le-am dat si a doua magazie - prima a fost cladita, a doua cu foite. Sapt asta ma astept sa extrag o tura. L-am chemat si pe Duma al nostru dar el nu se complica cu parcele mici, doar de la 100 de ha in suscunosc marfa
Las ca el le-a facut pasaport si le trimite la sarbi. Acolo si daca nu gasesc floare se baga pana la Supermarket si iau zahar mai ieftin ca in RO![]()
Si uite asa el tot iese castigat din toata afacerea
Ma bucur sa aud ca iti merge bine. Ce sa zic? Spor la stors, caturi pline si spor la stat cu burta la soare dupa ce mananci atata miere
mellis scrie:Salut Duma,
Ai reusit sa muti la floare sau ai mutat floarea la tine?
Am fost in concediu in trecere pe la sarbi si aveau sute de hectare cu floare, si albine dar nu atat de multe.
Treci granita?
Sanatate..
samuellazea scrie:liviutzbogos scrie:samuellazea scrie:Si eu te salut domnule Cum merge treaba la floare?
Pana in prezent bine. La familiile care nu au roit le-am dat si a doua magazie - prima a fost cladita, a doua cu foite. Sapt asta ma astept sa extrag o tura. L-am chemat si pe Duma al nostru dar el nu se complica cu parcele mici, doar de la 100 de ha in suscunosc marfa
Las ca el le-a facut pasaport si le trimite la sarbi. Acolo si daca nu gasesc floare se baga pana la Supermarket si iau zahar mai ieftin ca in RO![]()
Si uite asa el tot iese castigat din toata afacerea
Ma bucur sa aud ca iti merge bine. Ce sa zic? Spor la stors, caturi pline si spor la stat cu burta la soare dupa ce mananci atata miere
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 57 vizitatori