ce explicatie sa-ti dau?nu stiu,pot doar sa spun ca ma bucura ce vad si nu prea imi vine a crede. ala o fi roi de anul asta?,poate.
dar daca dadeai berea aia era si mai si. chiar mi-ai facut o bucurie.
FLORINELU scrie:ce explicatie sa-ti dau?nu stiu,pot doar sa spun ca ma bucura ce vad si nu prea imi vine a crede. ala o fi roi de anul asta?,poate.
dar daca dadeai berea aia era si mai si. chiar mi-ai facut o bucurie.
duma scrie:Un lucru ciudat sa intamplat insa , dupa ce am aranjat stupii si sau linistit , fara sa deschid urdinisele la ultimul stup din poza se vede cata albina sa adunat . Mentionez ca albinele erau culegatoareb fiind cu piciorusele pline de polen si veneau din directia lanului .....eu m-am asezat in stanga vecinului si in stanga mea la o distanta de 300-400 metri incepe lanul .../quote]
paul scrie:... Ca atare, acest stup va constitui reper si se va suprapopula, in dauna celor din mijloc. De regula, marginile se suprapopuleaza intr-o zona in care lipsesc reperele (copaci, steaguri ...) !
duma scrie:undeva pe aici sunt ...nu mi-a prins telefonul sa fac poza la toata suprafata ..eventual un elicopter era bunicel .......
....
Sa fie oare la ce ma gndesc eu ???? furt de culegatoare a binevoitorului care ma primit in pastoral langa el ??? Cu o seara inainte a plecat un stupar din zona ...zona fiind mai departe de noi dar tot la aceiasi cultura .
alin75 scrie:duma scrie:undeva pe aici sunt ...nu mi-a prins telefonul sa fac poza la toata suprafata ..eventual un elicopter era bunicel .......
....
Sa fie oare la ce ma gndesc eu ???? furt de culegatoare a binevoitorului care ma primit in pastoral langa el ??? Cu o seara inainte a plecat un stupar din zona ...zona fiind mai departe de noi dar tot la aceiasi cultura .
Atunci cand pleci dintr-un loc, ramane culegatoare (plecate tarziu la cules) care se intoarce dimineata din camp/padure si primul venit (pe locul respectiv) primul servit. Acum nu stiu daca sa te bucuri (desi eu zic sa te bucuri) dar poate culegatoarea sa fie "bolnava" si atunci ai dat de![]()
Spor....
LE Referitor la steag eu zic sa pui!
paul scrie:Hai sa nu fim mai catolici decat pontiful !![]()
- Duma daca ai pus stupii in stanga lui (la 400 m) in linie cu stupii lui, i-ai pus corect ! Problema e a lui, n-are decat sa-si arboreze drapele, naframe ... etc. Inteleg ca tu i-ai pus in acel loc pentru ca acolo ai gasit spatiu liber si nea vecinul era deja acolo ... problema lui ca nu si-a pus stupii in buza lanului si a preferat distanta !!!
- povestea cu drobul de sare ... albinele bolnave ale aluia care ti le imbolnavesc si pe ale tale !Daca ar fi asa ar trebui sa nu mai miscam albinele din propria curte si nici atunci n-am fi siguri !
Duma ... stai linistit ! Agata si tu niste carpe colorate in niste pari si ... spor la miere !!!![]()
LE ... vecinul probabil ca o sa invete la anul cum se aseaza stupii la floare !
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 51 vizitatori