Sanatate!
gica.mosu scrie:Paul, intra la topic "iernarea a doua fam in stup orizontal-intr albinelor"si ai= gasesti ce doresti...spor -mosu![]()
![]()
gica.mosu scrie:....Si stupul cu 3 roi...
teinegru64 scrie:Paul, aplica pe marginea diafragmei material textil ori banda de etansare...inaltza diafragma cum vezi la mosu....si nu vei mai avea probleme.
paul scrie:gica.mosu scrie:Paul, intra la topic "iernarea a doua fam in stup orizontal-intr albinelor"si ai= gasesti ce doresti...spor -mosu![]()
![]()
Am inteles !
Canale pe lateral (n-am cu ce le face si nici nu ma pricep) si sipci de-o parte si de alta a diafragmei, pe fundul stupului (cu astea m-as putea descurca ... le fac la un tamplar).![]()
Intreb si eu ... daca pun sipci si pe laterale nu merge ?
irina scrie:gica.mosu scrie:....Si stupul cu 3 roi...
Cate rame cu puiet si cate cu hrana aveti intr-un astfel de roi? Nu va blocheaza cu sirop cuibul? Mi se par cam maricele pungile .Mie mi s-a intamplat sa-mi blocheze cuibul folosind pungi mult mai mici.Siropul e facut in casa sau cumparat? Concentratie 1:1?
paul scrie:gica.mosu scrie:Paul, intra la topic "iernarea a doua fam in stup orizontal-intr albinelor"si ai= gasesti ce doresti...spor -mosu![]()
![]()
Am inteles !
Canale pe lateral (n-am cu ce le face si nici nu ma pricep) si sipci de-o parte si de alta a diafragmei, pe fundul stupului (cu astea m-as putea descurca ... le fac la un tamplar).![]()
Intreb si eu ... daca pun sipci si pe laterale nu merge ?
gica.mosu scrie:...din 6 rami aveau 4 miere(-2 la morisca)si 2 puiet toati varstele,am pus cati 2 goali,s'apoi mai putin=2-300gr pt stim...important sa intra ceva polen....
gica.mosu scrie:Spuneam...stupul= o carte-trebuie sa stii sa-l citestisanatati-mosu
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Google [Bot] şi 38 vizitatori