2 si 3.
Incercati si la punga subtire.
un OM scrie:2 si 3.
Incercati si la punga subtire.
paul scrie:Am adus acasa ... ranitii (familiile care au roit la sf. de iulie, inceput de august), aia pe 2-3 rame cu albina, 19 la numar.Aici, au facut o zarva de nedescris, ataca si la 100 m. Deja am probleme cu vecinii !
![]()
Sa se manifeste asa din cauza faptului ca sunt dezorientate ???
Sa fie din cauza caldurii ???
Sa fie din cauza faptului ca le-am administrat sirop in hranitoare tip uluc si asta sa le agite ???
paul scrie:Sa fie din cauza faptului ca le-am administrat sirop in hranitoare tip uluc si asta sa le agite ???
gica.mosu scrie:
O dedicatie pt Paul=dom primarele...la anul ce vini vei primi si tu di asa ceva...daca....
gica.mosu scrie:Baieti, cind vii cu stupi din pastoral=schimbi locul(VATRA)....tb respectat:urdinis mic3-7cm,sursa de apa=adapator,nu deranjezI st 2-3zile decat seara(situatii de urgenta=ff rapid actionat) tarziu,nu stimulezi de nicio culoare=sursa de zazanie si de poftiti la masa pt albinili din jur-vecini,adaogi rame s-au un cat tot seara tarziu, nu faci extractie,nu faci rocada intre stupii(plini).....Pt Paul si nu numai eu cred ca,Cr V.....n are dreptate=incearca si alte suse de matci si nu vei regreta=evita consangvinizarea si rez apar mai mult ca sigur...Bafta-Gica.mosu
O dedicatie pt Paul=dom primarele ...la anul ce vini vei primi si tu din asa ceva...daca....
paul scrie:Am adus acasa ... ranitii (familiile care au roit la sf. de iulie, inceput de august), aia pe 2-3 rame cu albina, 19 la numar.Aici, au facut o zarva de nedescris, ataca si la 100 m. Deja am probleme cu vecinii !
![]()
Sa se manifeste asa din cauza faptului ca sunt dezorientate ???
Sa fie din cauza caldurii ???
Sa fie din cauza faptului ca le-am administrat sirop in hranitoare tip uluc si asta sa le agite ???
Nicolaie Astaifoaiei scrie:Vau roitu asai ?
Asai daca santeti tare decat de teoriii si de stupi nati vazut deo luna
Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 50 vizitatori