tudorascu scrie:Ba dragose ,stii ce azis DAna?!! Ca a venit venit Valter cu unu care ii cara servieta pe care il apela cu numele dragos 2006 sau 7....nu mai tinea minte. Erai tu?
A tinut bine minte , in materie apicola eu ii car servieta lui Valter.
tudorascu scrie:Ba dragose ,stii ce azis DAna?!! Ca a venit venit Valter cu unu care ii cara servieta pe care il apela cu numele dragos 2006 sau 7....nu mai tinea minte. Erai tu?
tudorascu scrie:Doresc sa-mi cer scuze fata de toti cititorii acestui forum. Aceasta a fost ultima mea postare. Sincer va doresc sanatae, si am sa raman un cititor fidel. Am invatat si eu multe lucruri de aici si tin sa le multumesc celor care cu adevarat sunt apicultori onesti.
tudorascu scrie:Doresc sa-mi cer scuze fata de toti cititorii acestui forum.
Dragos2006 scrie:tudorascu scrie:Ba dragose ,stii ce azis DAna?!! Ca a venit venit Valter cu unu care ii cara servieta pe care il apela cu numele dragos 2006 sau 7....nu mai tinea minte. Erai tu?
A tinut bine minte , in materie apicola eu ii car servieta lui Valter.
Dragos2006 scrie:Ce barbati suntem in anonimat , ii dispretuiesc pe indivizii carora le este rusine cu propria identitate. Eroi de forum , oameni fara valoare in viata reala .
tudorascu scrie: Ba dragose 20006, valter stie? Anunta-l omule ,macar sa nu mai puna chiloti pe el. Sau poate esti invatat cu lenjeria intima.
cristian bh scrie:Dragos2006 scrie:Ce barbati suntem in anonimat , ii dispretuiesc pe indivizii carora le este rusine cu propria identitate. Eroi de forum , oameni fara valoare in viata reala .
Serios,....cam usor pui epitete,....![]()
poate omul e mai discret,....una e sa te contrezi pe anumite subiecte,si cu totul altceva sa jignesti gratuiit pe cineva doar asa .....ca ti se pare !![]()
ps,...tudorele,...ca asa ti-am zis s-aseara,...
ai si tu dreptatea ta!
modigliani scrie:tudorascu scrie: Ba dragose 20006, valter stie? Anunta-l omule ,macar sa nu mai puna chiloti pe el. Sau poate esti invatat cu lenjeria intima.
Tudorica , tata , daca-ti vede ala postarea - Unchiu Valter , deh - ..... te-ai nenorocit , trai-ti-ar !
Si te asigur c-o vede , ca-l sun io maine sa-i povestesc . Dracului , nu ma pot abtine ! Din ceva trebuieste sa-mi fac ceva de distractie !
Mai ales ca i l-ai sugerat de "partener" pe ..... Dragoselu' ! Ori asta va duce nervii lu' Valter la cote apoteotice ! Nici nu vreau sa-mi imaginez ce iures o sa iasa p-acilea !
Io-ti doresc multa sanatate si toate cele bune !
tudorascu scrie:Si eu iti tranmit sanatate pe meleagurile Atlantidei.
tudorascu scrie:Tu ce zici prietene de o asciatie la care au accesat 197 de persoane ,fiecare cu 110 familii de albine si toti 197 au achizitinat si familii de albine si stupi si tratamente si funduri antivarooa in limita maxima. Dar toti la fel. Si au luat in jur de 2,2 milioane lei. E paranoic, Tudorel?!!
tudorascu scrie:Asociatie din jud Iasi ,decontari pentru tratamente de 28 de lei pentru fiecare familie de albine. Cand un varachet costa 35 de lei
tudorascu scrie: Va dau informatiile sa intrati pe site-ul ministerului. Sunt publice.
Înapoi la LEGISLATIE NATIONALA SI EUROPEANA
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 11 vizitatori