Prima pagină DIVERSE IN APICULTURA LEGISLATIE NATIONALA SI EUROPEANA

Discutii despre legislatia apicola nationala si europeana , implementare norme UE . A fi un apicultor informat in acest domeniu , inseamna un atu in plus , pentru tine .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Hotararea nr. 1050 privind PNA 2014-2016 Norme de aplica

Mesajde Dragos2006 » 09 Sep 2015, 10:33

tudorascu scrie:Ba dragose ,stii ce azis DAna?!! Ca a venit venit Valter cu unu care ii cara servieta pe care il apela cu numele dragos 2006 sau 7....nu mai tinea minte. Erai tu?

A tinut bine minte , in materie apicola eu ii car servieta lui Valter.
Ajuta-l Doamne pe dusmanul meu !Da-i viata lunga sa asiste la succesul meu ...
Dragos2006

Mesajde tudorascu » 09 Sep 2015, 16:35

Doresc sa-mi cer scuze fata de toti cititorii acestui forum. Aceasta a fost ultima mea postare. Sincer va doresc sanatae, si am sa raman un cititor fidel. Am invatat si eu multe lucruri de aici si tin sa le multumesc celor care cu adevarat sunt apicultori onesti.
tudorascu

Mesajde proapis13 » 09 Sep 2015, 17:41

tudorascu scrie:Doresc sa-mi cer scuze fata de toti cititorii acestui forum. Aceasta a fost ultima mea postare. Sincer va doresc sanatae, si am sa raman un cititor fidel. Am invatat si eu multe lucruri de aici si tin sa le multumesc celor care cu adevarat sunt apicultori onesti.

Lasa placa cu ultima postare si divortul de forum si vino cu info ...ce s-a discuta la sedintele zonale vizavi de PNA...si nu numai...la mine in zona nu transpira nimic pana la ora asta...si a fost ieri sedinta de sedinta la Craiova...!!!
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde nae » 09 Sep 2015, 18:40

tudorascu scrie:Doresc sa-mi cer scuze fata de toti cititorii acestui forum.

Ba, nene .. nu meriti sa fiu banat .
Din cauza ta sau a mea sunt OAMENI care nu mai posteaza ; mi-a fost scarba de mine /tine si .. inca imi mai este .
Imi cunosc nivelul si daca nu e 0 e datorita acestui forum .
Orgoliul e una , panarama e alta, gluma /satira/mistoul ... , toate se gasesc aici si in viata ; nu suntem o casta rigida si inchisa dar noi (eu si tu ) NU PUTEM sa ne cerem SCUZE ; putem sa speram ca ''lumea'' va uita de noi , cel mult .
:oops: :oops: :oops:
nae

Mesajde tudorascu » 09 Sep 2015, 19:58

Dragos2006 scrie:
tudorascu scrie:Ba dragose ,stii ce azis DAna?!! Ca a venit venit Valter cu unu care ii cara servieta pe care il apela cu numele dragos 2006 sau 7....nu mai tinea minte. Erai tu?

A tinut bine minte , in materie apicola eu ii car servieta lui Valter.

Mai oameni buni nu ma pot abtine. Ba dragose 20006, valter stie? Anunta-l omule ,macar sa nu mai puna chiloti pe el. Sau poate esti invatat cu lenjeria intima. Proapi te asigur ca te tin la curent cu rezultatele. Datele sunt publice si nu pot fi acoperite urmele.
tudorascu

Mesajde Dragos2006 » 09 Sep 2015, 20:08

Ce barbati suntem in anonimat , ii dispretuiesc pe indivizii carora le este rusine cu propria identitate. Eroi de forum , oameni fara valoare in viata reala .
Ajuta-l Doamne pe dusmanul meu !Da-i viata lunga sa asiste la succesul meu ...
Dragos2006

Mesajde cristian bh » 09 Sep 2015, 22:42

Dragos2006 scrie:Ce barbati suntem in anonimat , ii dispretuiesc pe indivizii carora le este rusine cu propria identitate. Eroi de forum , oameni fara valoare in viata reala .

Serios,....cam usor pui epitete,.... :shock:
poate omul e mai discret,....una e sa te contrezi pe anumite subiecte,si cu totul altceva sa jignesti gratuiit pe cineva doar asa .....ca ti se pare ! :oops:
ps,...tudorele,...ca asa ti-am zis s-aseara,...
ai si tu dreptatea ta! :P
Onorabililor,sa fim generosi:daca putem, sa resuscitam si capra vecinului!
cristian bh

Mesajde modigliani » 09 Sep 2015, 22:50

tudorascu scrie: Ba dragose 20006, valter stie? Anunta-l omule ,macar sa nu mai puna chiloti pe el. Sau poate esti invatat cu lenjeria intima.

Tudorica , tata , daca-ti vede ala postarea - Unchiu Valter , deh - ..... te-ai nenorocit , trai-ti-ar !
Si te asigur c-o vede , ca-l sun io maine sa-i povestesc . Dracului , nu ma pot abtine ! Din ceva trebuieste sa-mi fac ceva de distractie !
Mai ales ca i l-ai sugerat de "partener" pe ..... Dragoselu' ! Ori asta va duce nervii lu' Valter la cote apoteotice ! Nici nu vreau sa-mi imaginez ce iures o sa iasa p-acilea !

Io-ti doresc multa sanatate si toate cele bune !
modigliani

Mesajde tudorascu » 09 Sep 2015, 23:14

cristian bh scrie:
Dragos2006 scrie:Ce barbati suntem in anonimat , ii dispretuiesc pe indivizii carora le este rusine cu propria identitate. Eroi de forum , oameni fara valoare in viata reala .

Serios,....cam usor pui epitete,.... :shock:
poate omul e mai discret,....una e sa te contrezi pe anumite subiecte,si cu totul altceva sa jignesti gratuiit pe cineva doar asa .....ca ti se pare ! :oops:
ps,...tudorele,...ca asa ti-am zis s-aseara,...
ai si tu dreptatea ta! :P

Multumesc Cris tian. Ce parere aveti de judetele Buzau.Constanta si Salaj care au decontat fiecare 4 milioane de ?? l!!!!. Adica 12 milioane 3 judete. Si asta e nimic, am gusa plina.
tudorascu

Mesajde tudorascu » 09 Sep 2015, 23:23

modigliani scrie:
tudorascu scrie: Ba dragose 20006, valter stie? Anunta-l omule ,macar sa nu mai puna chiloti pe el. Sau poate esti invatat cu lenjeria intima.

Tudorica , tata , daca-ti vede ala postarea - Unchiu Valter , deh - ..... te-ai nenorocit , trai-ti-ar !
Si te asigur c-o vede , ca-l sun io maine sa-i povestesc . Dracului , nu ma pot abtine ! Din ceva trebuieste sa-mi fac ceva de distractie !
Mai ales ca i l-ai sugerat de "partener" pe ..... Dragoselu' ! Ori asta va duce nervii lu' Valter la cote apoteotice ! Nici nu vreau sa-mi imaginez ce iures o sa iasa p-acilea !

Io-ti doresc multa sanatate si toate cele bune !

Si eu iti tranmit sanatate pe meleagurile Atlantidei. Tu ce zici prietene de o asciatie la care au accesat 197 de persoane ,fiecare cu 110 familii de albine si toti 197 au achizitinat si familii de albine si stupi si tratamente si funduri antivarooa in limita maxima. Dar toti la fel. Si au luat in jur de 2,2 milioane lei. E paranoic, Tudorel?!!
tudorascu

Mesajde modigliani » 09 Sep 2015, 23:33

tudorascu scrie:Si eu iti tranmit sanatate pe meleagurile Atlantidei.

Te-am recunoscut dupa stil , nenicule ! Esti de la mine din sat ! Dupa stil si dupa port .
tudorascu scrie:Tu ce zici prietene de o asciatie la care au accesat 197 de persoane ,fiecare cu 110 familii de albine si toti 197 au achizitinat si familii de albine si stupi si tratamente si funduri antivarooa in limita maxima. Dar toti la fel. Si au luat in jur de 2,2 milioane lei. E paranoic, Tudorel?!!

Amu' ..... ce sa zic ? Lumea zice ca bati podgoriile , da' ceva-ceva stii tu , acolo !
Ca , deh , doar esti de la mine din sat , nu ? Ori noi , atlantii , desi parem smintiti ...... spunem adevaruri , nu-i asa ?
Obicei din batrani , dracului !

( oricum , maine-l sun pe Valter . Ca si-asa am treaba cu el . Desi-mi esti consatean ..... iti repet , cu ala te-ai "scos" ! )
modigliani

Mesajde tudorascu » 09 Sep 2015, 23:39

Asociatie din jud Iasi ,decontari pentru tratamente de 28 de lei pentru fiecare familie de albine. Cand un varachet costa 35 de lei si tratezi 50 de familii. Si au decontat pentru sute de familii.!!!
tudorascu

Mesajde tudorascu » 09 Sep 2015, 23:40

Eu sunt la foc cu foc ,cu toate ca suntem vecini.
tudorascu

Mesajde modigliani » 09 Sep 2015, 23:43

tudorascu scrie:Asociatie din jud Iasi ,decontari pentru tratamente de 28 de lei pentru fiecare familie de albine. Cand un varachet costa 35 de lei

Asta pentru ca , probabil , asociatia :

- ori este condusa de ****** care nu stiu sa negocieze la cantitate en-gros ,
- ori si-au facut partea leului la negocieri ........

Esti constient ca tu acum vorbesti oarecum din auzite ? Fara sa fii 100 % implicat in cazul respectiv , automat fara sa posezi intreaga si justa informatie ?
Tipic romanesc , Tudorica ! Si , culmea , era gata sa cred ca esti de la mine din sat ..........
modigliani

Mesajde tudorascu » 10 Sep 2015, 00:00

Din auzite? Asociatia Apis mold iasi .Constanta -asociatia apicolaTomis. Va dau informatiile sa intrati pe site-ul ministerului. Sunt publice.
tudorascu

Mesajde modigliani » 10 Sep 2015, 00:08

tudorascu scrie: Va dau informatiile sa intrati pe site-ul ministerului. Sunt publice.

Sunt publice ????? Iar noi facem discutii pe la colturi ...... si-atat ? Tipic romanesc , domnule , asa cum afirmam mai sus !

" Poporul care tolereaza abuzurile prin care trece nu este .... o victima ! Este un popor complice ! "

( dracu' , imi scapa acum cui apartine maxima asta )
modigliani

AnteriorUrmătorul

Înapoi la LEGISLATIE NATIONALA SI EUROPEANA