paul scrie:Ted scrie:Cu aproximatie: 70 kg de salcam si 200 de fl.soarelui.Cea de tei cred ca are si faneata in ea,are un gust deosebit.O tinem pentru noi. Pentru albinute am oprit de salcam.
Nu-i multa !
Nu inteleg,nu poti s-o vinzi cu borcanul la prieteni, cunostinte, cunostintele prietenilor ....... ???
Dac-o dai la samsari (procesatorii nu se incurca cu cantitati dintr-astea), pierzi jumatate din bani. Dac-o dai la borcan, incasezi aproape dublu, e-adevarat ca banii vin pe rand !
Uite ... eu aveam o problema cu banii incasati pe mierea vanduta cu borcanul, adica, nu intelegeam nimic de ei ... ma duceam la piata nu mai luam bani din casa ca, deh, aveam in buzunar (de la miere), imi trebuia un pachet de tigari, luam tot din banii de miere ...
Anul asta am schimbat foaia, mi-am facut acasa un fel de cutia milei ca la Biserica si toti banii proveniti din vanzarea mierii ii decartez acolo ! Cand termin mierea de vandut ... sparg cutia !

Asta cred c-o sa se intample prin ianuarie, februarie.
Faza cu cutia milei ... prima vanzare de miere anul asta, 30 kg. salcam X 30 lei?kg = 900 lei ! Cash. Ii spun nevesti-mii, si-mi zice ... astia care-s gramada lasa-i in casa si acolo pune doar ce vinzi cu borcanul (1-2) !

Bineinteles ca i-am pus gramada in cutie .
Faci cum crezi, dar, 12 lei/kg. floarea soarelui si 18 salcamul (la samsari) mi se pare bataie de joc !

Daca tii neaparat s-o dai la preturile astea, pot sa ma interesez si sa te pun in legatura cu omul !