ghitacusman scrie:Multa sanatate si spor in toate !
multumesc..
ghitacusman scrie:Multa sanatate si spor in toate !
talex scrie:oho,mai petre, eu voiam sa ma opresc pe la 130, dar tu m-ai incurajat, deci se poate. lucrezi singur? sau cu ajutor? spor in toate. si ai mei au la badicu (r-nul cahul) 165 de familii, da acolo e raiul la salcam, nu trebuie sa faci pastoral, Eu, in Ro, ma plimb pe la Hanu Conachi, Plevna, La anul mi-am propus sa ajung pe la Adam. Cica acolo ii ghini tari. Numai bine. Ce-ar fi sa deschidem un topic al basarabenilor aici pe forum? Surade cuiva ideea?
petru MD scrie:talex scrie:oho,mai petre, eu voiam sa ma opresc pe la 130, dar tu m-ai incurajat, deci se poate. lucrezi singur? sau cu ajutor? spor in toate. si ai mei au la badicu (r-nul cahul) 165 de familii, da acolo e raiul la salcam, nu trebuie sa faci pastoral, Eu, in Ro, ma plimb pe la Hanu Conachi, Plevna, La anul mi-am propus sa ajung pe la Adam. Cica acolo ii ghini tari. Numai bine. Ce-ar fi sa deschidem un topic al basarabenilor aici pe forum? Surade cuiva ideea?
sunt deaocort ce ii legat de basarabeni... da la noi e ceva mai usor cu,salcimu da in rest trebue multa alergare. lucrez pina cind singur dar deja am nevoe mare de ajutor... la moment mai am 300 de stupuri noi care trebue sa la umplu la anu daca ne ajuta Domnu . eu,fac,pastoral.la tei si,de doua ori uneori la floarea soarelui...
alin75 scrie:petru MD scrie:talex scrie:oho,mai petre, eu voiam sa ma opresc pe la 130, dar tu m-ai incurajat, deci se poate. lucrezi singur? sau cu ajutor? spor in toate. si ai mei au la badicu (r-nul cahul) 165 de familii, da acolo e raiul la salcam, nu trebuie sa faci pastoral, Eu, in Ro, ma plimb pe la Hanu Conachi, Plevna, La anul mi-am propus sa ajung pe la Adam. Cica acolo ii ghini tari. Numai bine. Ce-ar fi sa deschidem un topic al basarabenilor aici pe forum? Surade cuiva ideea?
sunt deaocort ce ii legat de basarabeni... da la noi e ceva mai usor cu,salcimu da in rest trebue multa alergare. lucrez pina cind singur dar deja am nevoe mare de ajutor... la moment mai am 300 de stupuri noi care trebue sa la umplu la anu daca ne ajuta Domnu . eu,fac,pastoral.la tei si,de doua ori uneori la floarea soarelui...
Pai vezi diferenta Petre, la noi culesul principal/bine platit este salcamul, la voi inteleg ca este teiul.... Noi ne dam peste cap sa "tunam" stupii pentru rapita, deci la salcam "bubuie" de albina si ori mergi din S1 in S2 si apoi (daca prinzi) un S3 ori daca vremea nu permite "dai" in ei si faci roi.
andrei_calinescu scrie:Rugati-va sa nu va traga politicul in UE si apoi sa "v-o traga" cu neonicotinoide si toata gama de otravuri de care vor ei sa scape.
Petrule, la obiect:
- cat faci in medie pe o familie si cum/unde dai mierea si cu cat?
- cu cat iei siropul pentru albine, daca dai sirop gata facut?
- cu ce rasa lucrezi?
Multumesc
geangu scrie:Vezi sa nu-I intreci pe australieni !
nicus scrie:Draga Petru,
Bine ai venit, trebuie sa crezi ca avem reflectoarele pe tine in aceste clipe.
Ca in orice sala plina, unde fiecare a platit un bilet, este zarva si galagie (galshiava).![]()
Tu continua ti linistit prezentarea.![]()
Ce inseamna la voi miere bio (acreditare)? Esti interesat sau deja esti certificat?
lucky5strike scrie:Petrica, am impresia ca "nenea" de mai sus te-a "incercat"... zic ca ai trecut testul. O sa-mi faca placere sa vad meleaguri de pe dreapta Prutului.
O curiozitate, cu cat se achizitioneaza, la en gros, kg de miere, pe la voi? Pret in euro, fireste...
lucky5strike scrie:Petrica, am impresia ca "nenea" de mai sus te-a "incercat"... zic ca ai trecut testul. O sa-mi faca placere sa vad meleaguri de pe dreapta Prutului.
O curiozitate, cu cat se achizitioneaza, la en gros, kg de miere, pe la voi? Pret in euro, fireste...
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 9 vizitatori