lucky5strike scrie:Pretul trebe sa reflecte, primar, costurile de productie si manopera desfacerii. Dupa aia, calitatea. La cat consideri TU si cat primeste piata!
Nouriel Roubini ar fi invidios pe analiza asta !
lucky5strike scrie:Pretul trebe sa reflecte, primar, costurile de productie si manopera desfacerii. Dupa aia, calitatea. La cat consideri TU si cat primeste piata!
IonutMioveni scrie:luci scrie:Cum sa dai salcam sau mana cu 25 cu borcanu? E faliment curat.Poate in criza de bani cu butoiul da; da numa asa.
Salutare Luci! Eu asa am vandut-o, pentru mine a fost ok, mai ales ca sunt la inceput de drum si trebuie sa.mi castig clienti, sa.mi fac imagine buna. As vrea sa stiu cu cat ai da-o tu en detail(da se poate)?
Stiu ca mierea de mana e cea mai valorosa, insa eu asa am dat.o cu 25 lei borcanul si n.am cantitati industriale (tone sau butoaie), am avut 100 kg.
Sunt de parere ca trebuie sa incurajam consumatorul sa cumpere nu sa.l jupuim de viu.
thomas scrie: Daca stau sa ma gandesc, puteam sa cer mai mult pe salcam, deoarece am vazut un prieten care are miere mai slaba calitativ ca a mea si vinde cu 30-35
Dragos2006 scrie:Daca un producator vrea un pret mai mare pe marfa lui de supercalitate poate intra in sistemul fair trade.
Closcutz scrie:Fiind atat de multi membri pe acest forum ce ati spune daca am stabili un pret orientativ minim pentru sortimentele de miere atat pt vanzarea cu borcanul cat si pt mierea pe care o dam la procesatori. Faptul ca acceptam orice pret pe care ni-l arunca procesatorii e numai in defavoarea noastra.
lucky5strike scrie:Dragos2006 scrie:Daca un producator vrea un pret mai mare pe marfa lui de supercalitate poate intra in sistemul fair trade.
Practic, cum vezi tu treaba asta functionand in cazul unui producator de miere.
Dragos2006 scrie:thomas scrie: Daca stau sa ma gandesc, puteam sa cer mai mult pe salcam, deoarece am vazut un prieten care are miere mai slaba calitativ ca a mea si vinde cu 30-35
Ce inseamna miere mai slab calitativ ??
Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 40 vizitatori