alt stupar scrie:Mare lucru sa ai timp liber berechet sa stai pe tusa si sa chibitzeti la nesfarsit...
Iote la astia doi, Bh si Paul...cand e vorba de dat un impozit, ceva acolo... doi-trei firfirei la cati stupi au... heelllauuuu, ca din gura de sarpe... cand vad ca altii acceseaza una-alta... aiiii ce le-ar place sa le bata si lor nenea de la PNA la poarta, sa ”le dea” ceva, asa, fara acte, fara stres, fara nimicutza, ca si ei ”exista”...
Aaaa... pai daca nu le-a dat.... aoleooo ce hoti e toti care au luat !

Da nu e vorba de bh,..si nici de paul,.aici,... si nici de Pna!
Ca induceti discutia in domeniul unde va convine,sarind din tufis la un cartus tras in aer e iar o alta poveste
Ce te face sa crezi ca am treaba cu cine a accesat Pna?
Iti spui acu,..am atatia stupi cati vreau sa am,...... nu cati am!
Pana la discutia de saptamanile trecute io nici nu am fost interesat de ce inseamna cele trei litere,..pna
dar vazand ca acest lucru se intampla printr-o asociatie,..ca fapt divers la mine acasa e sediu de doua asociatii nu una,...ocupandu-ma personal si direct de accesarea de fonduri, am ramas oarecum siderat de frontul comun facut de cei ce sunt acum marii apicultori,de tromful(daca stii jocul de cruce intelegi termenul) cu care ii plezniti peste bot pe cei care ar incerca sa obtina oarestece informatie clasaificata,
Acuma na,..nu puteti voi recomanda ,..pt a se inscrie intr-o asociatie pe fiecine!
Voi numiti cine e apicultor si cine nu!
Ca daca nu esti considerat apicultor,..pofta-n cui de la oala cu smantanica!