almasel scrie:Va salut,
Exista vreun proprietar de aro 244/ 243/ camioneta(sau ceva similar) printre noi? Ma intereseaza cateva informatii cu privire la costuri: impozit anual, rovinieta, asigurare.
Multumesc
Eu am Aro 320 si cu o remorcuta Padis 1000 duc odata 54 de stupi 11r+1/2. Locurile unde asez stupi sunt la alegere pentru ca folosind 4x4 chiar nu-mi fac probleme.
TAXE: 480 impozit, 100 verificare anuala, 350-450 asigurare 6 luni, 120 vinieta pe 3 luni (parca). asta pentru Aro
pentru remorca: 50 verificare la 2 ani, impozit 8 ron, si atat.
Dar de subliniat este faptul ca nu-mi fac probleme in pastoral. Cu o masina gen Iveco (pentru care am o stima deosebita), dupa ce este descarcata pe iarba uda si drum drept, acolo ramane. Nu am vorbit de noroi, ploi etc. Si la mine dupa ce descarc in astfel de situatii este identic, dar... cu 4x4 PAPA.
Multi vor spune POLITIA... Da dar in 99% din cazuri MA SALUTA si spun domnule in sfarsit am mai vazut si eu un ARO. BRAVO! Atentie nu-mi mai cer actele la control.
Sunt de acord ca nu mai trebuie sa mergem cu orice masina (siguranta noastra) adica chiar nici cu orice ARO.
Singura chestiune pentru care poate comenta RAR este norma de poluare. Dar cred ca un Iveco din 2000 nu este cu mult mai ecologic decat un ARO. In rest actele trebuie sa fie in ordine !!!
Apropo de consum: gol=7% plin max 10%