wineto77 scrie: Scuze ca am intrat pe pagina ta Paul.
Placerea e de partea mea !
Imi face placere cand se discuta lucruri serioase pe aici !!!
Daca ma gandesc bine, e singurul subiect serios de pe pagina aceasta !
wineto77 scrie: Scuze ca am intrat pe pagina ta Paul.
wineto77 scrie:Cum Romania nu are eticheta la vin mai avem de muncit cateva decenii pana cand vom concura cu Franta sau Italia. Ce vorbesc de eticheta , romanul nu are cultura vinului , prefera berea gen torocala...
Buna seara, ...la concursurile internationale de degustare ,Romania a castigat foarte multe medalii..de aur si argint.E drept nu se vede eticheta,ambalajul etc.,va spune un degustator.
Scuze ca am intrat pe pagina ta Paul.
O seara buna.
joohny scrie:wineto77 scrie:Cum Romania nu are eticheta la vin mai avem de muncit cateva decenii pana cand vom concura cu Franta sau Italia. Ce vorbesc de eticheta , romanul nu are cultura vinului , prefera berea gen torocala...
Buna seara, ...la concursurile internationale de degustare ,Romania a castigat foarte multe medalii..de aur si argint.E drept nu se vede eticheta,ambalajul etc.,va spune un degustator.
Scuze ca am intrat pe pagina ta Paul.
O seara buna.
Citi Romani beau vinuri cu medalii?Citi Romani beau vinuri cu eticheta frantuzesti?Tare mult tind sa cred ca o parte din vinurile noastre se beau sub eticheta frantuzesti,Sanatate.
Dragos2006 scrie:Imi aduci aminte de o intamplare petrecuta in urma cu niste ani cand la mine vine un tanar care pana in ziua respectiva consumase doar vin cu eticheta . Am mers la beci i-am umplut niste pet-uri de 5 l cu vin si i le-am dat sa le bea cu prietenii . Omul interzis a intrebat mirat cum vor bea prietenii lui fitzosi vin din pet !!! Atunci i-am vandut un pot : niciodata nu vei consuma eticheta sau ambalajul , doar continutul.
Dar omul modern consuma dupa eticheta si nu dupa continut . Cum Romania nu are eticheta la vin mai avem de muncit cateva decenii pana cand vom concura cu Franta sau Italia. Ce vorbesc de eticheta , romanul nu are cultura vinului , prefera berea gen torocala...
Adi Hodis scrie:Ce pret a avut pontul ?.
Adi Hodis scrie:Paule, da' albine mai ai ? ... sau treci pe vinarii.
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 3 vizitatori