Pt remorca care Transport 18 stupi e destul de buna fac 2 brumuri si imi duc stupii
Cred ca pt o stupina mica de 40-50 familii isi Face treaba
nicu has scrie:Pt remorca care Transport 18 stupi e destul de buna fac 2 brumuri si imi duc stupii
Cred ca pt o stupina mica de 40-50 familii isi Face treaba
nicu has scrie:Are diferential blocabil...
cantemir scrie: Poți pune o poză cu cele trei leviere (cutie de viteze și reductoare) sa vedem ca are vreo 16-20 viteze înainte și 4 în marșarier?
yulian scrie:Nu prea o sa ai probleme, atata timp cat esti pe drum drept...in rampe, si noroi o sa simti greutatea. 18 stupi plini, au cam 1.5t+remorca, ajungi lejer la 2t. La deal tragi din greu, la vale te impinge. In general nu am plecat cu stupii plini, dar in sezon, se simt si 50 kg/stup... Am ramas o singura data in noroi din cauza remorcii...masina ar fi tras, dar remorca nu vroia sa vina. Am preferat sa chem tractorul decat sa incarc si sa descarc inca o data.
yulian scrie:Mitsubishi L200 - 2011 + remorca de 4 metri MMA 2700kg. Intra 28 stupi ( 7x4) si se pot pune pe doua randuri suprapusi.
Costuri/an (approx) : impozit auto - 350, impozit remorca - 50 lei, asigurare auto - 1000, asigurare remorca 100, rovinieta auto - 450.
Succes!
cantemir scrie:nicu has scrie:Are diferential blocabil...
... Punctul forte la Niva e transmisia!
Poți pune o poză cu cele trei leviere (cutie de viteze și reductoare) sa vedem ca are vreo 16-20 viteze înainte și 4 în marșarier?
Înapoi la ECHIPAMENTE SI UTILAJE APICOLE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 14 vizitatori