mircea scrie:Trantorul@ , da asa este, mi-ai cerut sa sterg topicul . De ce sa-l sterg ? Este o discutie tehnica si e pacat . Personal nu vad nimic in neregula sau un motiv de stergere.Trantorul@ scrie:Asa-i una am vrut si uite unde s-o ajuns ...
Chestia cu roi pe o rama ma gandesc ca se intelege ca nu o fost sustinuta de mine doar am adus-o in discutie in contextul respectiv ... o sa urmeze sa primesc si io imediat recomandarea de a ma lasa ca-s cu pluta si probabil altele ...
P.S. SI ca sa stie lumea ce rugaminte am avut sa nu isi inchipuie cine stie ce ... dupa ce am zis ca inchei am rugat adminul daca se poate sterge tot ... da na nu am primit nici un fel de raspuns ... cred ca mai tre un pic sa ne ... sa se inrosesca teava !
Pentru a nu se mai considera de .... ca fac reclama mascata ... ce am incercat io sa scriu/spun aici am mai spus la cateva persoane personal , de fapt la toti .. la unii ca or vrut sau nu
Sunt cam "singurul" care ... si am scris despre procentul de elite si alte cele ce se obtine prin Romania cei care cresc si au discernamant ... stiu ca nu am vorbit tampenii .... dar a lu altii sunt numai elite!
De aia am cerut stergerea si ca o alunecat inspre ... si fiind creat de mine ... cand vrei sa faci ceva bun imediat se gasesc unii sa te faca sa regreti ce ai vrut sa faci .