Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Apicultor incepator!

Mesajde nicus » 02 Dec 2015, 18:47

Pai cine imparte bursa asta mai gheo? Ti se pare ca s a impartit in curtea bisericii sau in fata primariei ?
Asa au votat votantii si bursa isi urmeaza cursul firesc. Concluzia este ca ne asezam si noi pe cooperative apicole, nu i rau pentru tara asta. Si daca i rau, crezi ca se mai poate schimba ceva?
Tanarul sa aibe putina rabdare, sa nu fie dezamagit prea tare ca vine si vremea lui, tu aveai rabdare la varsta lui mai gheorghita sau.. ?
A bee doesn’t need to read the paper to get the news and an economic report.
nicus

Mesajde CATALIN » 02 Dec 2015, 19:06

Ovidiu123 scrie:
cristian bh scrie:Da, sunt doua lucruri,....bursa si votul!
Votul poate sa fie unul,....in stil politic,....insa bursa,sa aibe criterii de bursa,,,,altfel,
Haideti sa alegem pe unul sa ne fie primar p-un an aici! :lol:
Normal era ca si participantii la bursa sa voteze si ei,...din respect pt ceilalti participanti,pt cei ce voteaza,
Si mai normal era sa voteze si moderatorii,...si toti cunoscutii lui GICA R!

Au votat foarte putine persoane,de ce oare ?
Pentru ca se stia de la inceput cine ia lozul..nu s-au mai complicat..nici eu nu inteleg de ce m-am inscris.
De bine de rau ma descurc..o sa ma opresc cand nu sa-mi mai permit.
Te salut

Ovi..nus daca noi am interactionat vreodata,da asculta tu aici la un VULCAN al forumului....aceasta bursa este mai mult simbolica...mai mult decat premiile face ambitia de a o castiga..crede-ma...sa te superi e ultimul lucru la care te-ai putea gandi...sa critici? n-ai pe cine...de aici nimeni nu-ti este prieten deci nu tre sa ai o pretentie anume de la cineva...votul unui moderator cantarea enorm caaa era moderator dar tot nu te ajuta....sfatul meu daca au fost oameni ce te-au votat inseamna ca esti urmarit..lucreaza cat poti de bine prezinta pe forum realizarile tale fi cat mai aproape de noi devin-o prietenul nostru si vei castiga enorm...crede-ma stiu ce vb....astfel de comentari vizavi de o bursa cu,care nu facem decat sa amintim OMUL,APICULTORUL- pentru care am dona toate bursele din lume sa-l mai avem intre noi sa ne mai dea cate un sfat o vb..face..sa se piarda datorita unor ce??????poti raspunde??
In natura nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma”
CATALIN

Mesajde gheorghe din putu gandirii » 02 Dec 2015, 19:10

:lol: :lol:

direptate ai ca nu si acorda nici la Biserica si nici pi la primarie ..........
numa stai o tara sa videm daca suntim di aceeasi pareri ce-i aceea bursa ori ba ?
cui si acorda burse si di ce ?
o dam di gard sau dispre chestii dinalea nasoale verti.... , mor... , cinst... , si alte bla blauri destea apuse di mult di prin tarisoara asta
nu votara pre multi ?
asta se intreba gheorghita ? :lol:
da termenu di votare nu fu ie-l pre mare ? :lol:
intrebari deastea de ti doare mintea doar ashe cand ti gandesti la iele ...

P.S. nu dispre gheorghita ii discutia si nu conteaza cum fu ie-l pi la tinereti sau ii !!! WINK
gheorghe din putu gandirii

Mesajde Augustin78 » 02 Dec 2015, 19:29

Salut Ovidiu123
oare la bursele anterioare tot asa sau suparat?
ia verificati si voi bursele anterioare.
Eu unul am dat de rezultat din neatentie....mai mult urmaresc paginile personale,a mea si a prietenilor..e normal sa ai prieteni de aceea e forumul pt. a lega prietenii.Acum ce vina avem ca nu am avut voturi..sau am avut prea multe.Sincer nu ma gandeam sa castig....oricum am castigat RESPECTUL unor oamenii mult mai in varsta ca mine si nu numai.E am activat si activez de mai multe forumuri de diferite pasiuni si pe fiecare se mai naste cate un scandal....dar acum sa ne suparam ca nu am castigat sau ca nu avem voturi....crede-ma ,ma lasa rece.Vorba lu Catalin....poate ar trebui sa te gandesti putin si sa interactionezi cu noi.
sfatul meu, cu aceasta atitudine chiar nu rezolvi nimic.Continuua activitatea si poate la anul vei fi cel dintai...toata treaba e sa nu "te oftici" in viata vei intalni mult mai multe provocari..daca-ti iei jucariile si pleci nu rezolvi absolut nimic.In viata vei avea foarte multe impliniri...sau neimpliniri
E adevarat la varsta ta,mai ai multe de invatat....nici eu nu sunt prea trecut prin viata...dar ambitia ma caracterizeaza.
Eu cand am inceput cu albinele,de toti am fost invatat sa "NU MA APUC DE ALBINE"....si uitema printre stupari cu experienta mai mare decat varsta mea.
Sfatul meu prietenesc...comunica cu noi cei d epe forum si vei avea numai de castigat.
Sanatate tie,familiei tale si familiilor de albine.Iernare usoara si prezenta de 100% in primavara..
ps:sper sa nu te superi ;)
proverb: Albina are mare nevoie de aripi chiar si dupa ce a adunat mierea in stup.
Augustin78

Mesajde mausica » 02 Dec 2015, 19:44

Ovidiu123 scrie:
Stiati ca eu nu cunosc persoanele care m-au votat?
Si cum mai exact sa ma fac cunoscut ?
Sa-mi cumpar 100 de familii la primavara,sa le duc pe jar pana in toamna,sa le pierd pe toate si dupa sa imi planga toti de mila ?
Fi`domne serios.S-a mentionat clar:"bursa se da unui apicultor incepator"->hai sa facem comparatie intre cei care au luat ceva si cei care nu au luat..Sa vedem care e mai incepator si care are mai mult.Aici ma opresc,nu are rost.
O zi buna

Salutare Ovi...
nu te cunosc insa pui gresit problema putin..
Nu te pune nimeni sa cumperi 100 de familii...cresti la numar cum poti si cum stii insa in conditiile preliminare de inscriere erau specificate niste lucruri .
Reciteste-le si te vei lamurii.
,,Bursa se da unui apicultor incepator,,......asa ai zis si vreau sa te intreb sa definesti termenul de apicultor incepator ???
Pt ca toti care au fost inscrisi sunt la inceput de drum(lasand la o parte nr de stupi al fiecaruia...)deci incepatori...
Iti doresc sanatate si spor in tot ceea ce intreprinzi .
Nimic nu e intamplator....totul se intampla cu un scop !!!
mausica

Mesajde gheorghe din putu gandirii » 02 Dec 2015, 19:55

domn nicus unde fujirati ?
sa inteleg ca nu parlim aceleasi pareri ?

Mesajde CATALIN » 02 Dec 2015, 19:56

NEA GHEOGHITA facem mizerie aici :P ....
CATALIN

Mesajde gheorghe din putu gandirii » 02 Dec 2015, 20:02

Augustin78 scrie:Salut Ovidiu123
oare la bursele anterioare tot asa sau suparat?
ia verificati si voi bursele anterioare.
..................

:lol: :lol: ;lol:
bai da pi bune ?
tu vorbesti pi bune aci sau in necunostinta di cauza ?
ca altfel nu se iexplica!
ai o oara la dispozitie sa ti pui la curent si pi urma sa-ti revizuiesti mesaju ....

P.s. daca nu 'nteleji pune pi nentu proapis13 sa-ti deseneze ca cica le are, asehe auzai :lol:

Mesajde Augustin78 » 02 Dec 2015, 20:31

Eu nu am vazut pe nimeni suparat..tu?..oricum nu erai inregistrat pe forum...asa ca...
ps:considera primul si ultimul mesar/raspuns la adresa ta....nu am chef de polemici si discutii cu....dar tu cine esti? A cui clona esti? :D
proverb: Albina are mare nevoie de aripi chiar si dupa ce a adunat mierea in stup.
Augustin78

Mesajde gheorghe din putu gandirii » 02 Dec 2015, 20:41

Augustin78 scrie:Eu nu am vazut pe nimeni suparat..tu?..oricum nu erai inregistrat pe forum...asa ca...
ps:considera primul si ultimul mesar/raspuns la adresa ta....nu am chef de polemici si discutii cu....dar tu cine esti? A cui clona esti? :D

ooooooooooauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
ai auzit vrodata de urm. expresii :
..sa-ti depasesti conditia ?
sau de taceai .... ramaneai intr-un anume fel ?

P.S. suna urgent si puniti la curent cu ce-ti zisai , nu di alta da sa nu ramai in necunostinta .

stupare da chiar ashe suparat iejti pi gheorghita ? ( nu di alta da ti vad pin bare)
chiar sa nu-i adresazi tu nici un cuvitel aco chiar si ashe intr-o doara macar ?

Mesajde alt stupar » 02 Dec 2015, 20:53

gheorghe din putu gandirii scrie:
stupare da chiar ashe suparat iejti pi gheorghita ? ( nu di alta da ti vad pin bare)
chiar sa nu-i adresazi tu nici un cuvitel aco chiar si ashe intr-o doara macar ?

Ai mah Ghitză... incepatorii astia-s mai curiosi de felul lor.
Cică au si ei o intrebare la tine. Pot sa ți-o pună ???
lada plina de albine, dalta si afumatorul
in rest... Dumnezeu cu mila !
alt stupar

Mesajde CATALIN » 02 Dec 2015, 20:59

CATE ALBINII E PE RAM CAND CULEGATOAREA E PLECATA??
CATALIN

Mesajde gica.mosu » 02 Dec 2015, 21:00

alt stupar scrie:

CUUUUM,undi saaa...in ci clasa=scoala :?: :D :mrgreen:
Sa ne multumin cu ce avem,sa ajutam si pe altii si sa ne rugam sa fim sanatosi!!!!
gica.mosu

Mesajde gheorghe din putu gandirii » 02 Dec 2015, 21:04

alt stupar scrie:

vezi ca poti .
ce fu ashe greu ?
crezu-i ca dadu timiditatea'n tine
ptui pi tini sa nu ti diochi ca ghini iti mai iesi ...

daca iei cre ca li cu putirinta poa sa le-o puna cui vreu iei ...
gheo nu raspundi la intrebari deastea ...
vezi noroc cu barele celea si te prinsa-si repidi

Mesajde Mircea_63 » 02 Dec 2015, 21:07

IA sa vedem... putem ghici cine este nea Gheoghita? :mrgreen:
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde gheorghe din putu gandirii » 02 Dec 2015, 21:08

:lol: :lol: :lol:

doar cu Locatie aflata pi bune
restu ii can can

da cica doar tre sa-l intrebati ca zace iel
nu trebuia apelat la chestii inginercesti care stiu doar aia di au fukultati
Ultima oară modificat de gheorghe din putu gandirii pe 02 Dec 2015, 21:13, modificat 1 dată în total.

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?