Ovidiu123 scrie:cristian bh scrie:Da, sunt doua lucruri,....bursa si votul!
Votul poate sa fie unul,....in stil politic,....insa bursa,sa aibe criterii de bursa,,,,altfel,
Haideti sa alegem pe unul sa ne fie primar p-un an aici!![]()
Normal era ca si participantii la bursa sa voteze si ei,...din respect pt ceilalti participanti,pt cei ce voteaza,
Si mai normal era sa voteze si moderatorii,...si toti cunoscutii lui GICA R!
Au votat foarte putine persoane,de ce oare ?
Pentru ca se stia de la inceput cine ia lozul..nu s-au mai complicat..nici eu nu inteleg de ce m-am inscris.
De bine de rau ma descurc..o sa ma opresc cand nu sa-mi mai permit.
Te salut
Ovidiu123 scrie:
Stiati ca eu nu cunosc persoanele care m-au votat?
Si cum mai exact sa ma fac cunoscut ?
Sa-mi cumpar 100 de familii la primavara,sa le duc pe jar pana in toamna,sa le pierd pe toate si dupa sa imi planga toti de mila ?
Fi`domne serios.S-a mentionat clar:"bursa se da unui apicultor incepator"->hai sa facem comparatie intre cei care au luat ceva si cei care nu au luat..Sa vedem care e mai incepator si care are mai mult.Aici ma opresc,nu are rost.
O zi buna
Augustin78 scrie:Salut Ovidiu123
oare la bursele anterioare tot asa sau suparat?
ia verificati si voi bursele anterioare.
..................
Augustin78 scrie:Eu nu am vazut pe nimeni suparat..tu?..oricum nu erai inregistrat pe forum...asa ca...
ps:considera primul si ultimul mesar/raspuns la adresa ta....nu am chef de polemici si discutii cu....dar tu cine esti? A cui clona esti?
gheorghe din putu gandirii scrie:
stupare da chiar ashe suparat iejti pi gheorghita ? ( nu di alta da ti vad pin bare)
chiar sa nu-i adresazi tu nici un cuvitel aco chiar si ashe intr-o doara macar ?
alt stupar scrie:gheorghe din putu gandirii scrie:
stupare da chiar ashe suparat iejti pi gheorghita ? ( nu di alta da ti vad pin bare)
chiar sa nu-i adresazi tu nici un cuvitel aco chiar si ashe intr-o doara macar ?
Ai mah Ghitză... incepatorii astia-s mai curiosi de felul lor.
Cică au si ei o intrebare la tine. Pot sa ți-o pună ???
alt stupar scrie:gheorghe din putu gandirii scrie:
Ai mah Ghitză... incepatorii astia-s mai curiosi de felul lor.
Cică au si ei o intrebare la tine. Pot sa ți-o pună ???
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 21 vizitatori