Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Apicultor incepator!

Mesajde alt stupar » 02 Dec 2015, 21:10

Mircea_63 scrie:IA sa vedem... putem ghici cine este nea Gheoghita? :mrgreen:

e ne-nea ? :shock:
lada plina de albine, dalta si afumatorul
in rest... Dumnezeu cu mila !
alt stupar

Mesajde paul » 02 Dec 2015, 21:11

Ghicim in direct sau pe MP ??? :lol:
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde Mircea_63 » 02 Dec 2015, 21:24

In direct... e cu muzica. Va zice ca el nu-i el. :D Pe MP... seamana a barfa. Dar de stiut ne stim.

Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde cristian bh » 02 Dec 2015, 21:27

Stupare,..lasa-l pe gheo.vezi ca aia s-au apucat de tuici peste 32 gr! :lol:
Fa ceva ,si adu-i cu picioarele pe pamant! :lol:
Onorabililor,sa fim generosi:daca putem, sa resuscitam si capra vecinului!
cristian bh

Mesajde paul » 02 Dec 2015, 21:27

Mircea_63 scrie:In direct... e cu muzica. Va zice ca el nu-i el. :D Pe MP... seamana a barfa. Dar de stiut ne stim.

Atunci, nu mai are nici un haz ! :(
Si asa-i rau si asa nu-i bine ! :(
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde Ovidiu123 » 02 Dec 2015, 23:39

CATALIN scrie:
Ovidiu123 scrie:
cristian bh scrie:Da, sunt doua lucruri,....bursa si votul!
Votul poate sa fie unul,....in stil politic,....insa bursa,sa aibe criterii de bursa,,,,altfel,
Haideti sa alegem pe unul sa ne fie primar p-un an aici! :lol:
Normal era ca si participantii la bursa sa voteze si ei,...din respect pt ceilalti participanti,pt cei ce voteaza,
Si mai normal era sa voteze si moderatorii,...si toti cunoscutii lui GICA R!

Au votat foarte putine persoane,de ce oare ?
Pentru ca se stia de la inceput cine ia lozul..nu s-au mai complicat..nici eu nu inteleg de ce m-am inscris.
De bine de rau ma descurc..o sa ma opresc cand nu sa-mi mai permit.
Te salut

Ovi..nus daca noi am interactionat vreodata,da asculta tu aici la un VULCAN al forumului....aceasta bursa este mai mult simbolica...mai mult decat premiile face ambitia de a o castiga..crede-ma...sa te superi e ultimul lucru la care te-ai putea gandi...sa critici? n-ai pe cine...de aici nimeni nu-ti este prieten deci nu tre sa ai o pretentie anume de la cineva...votul unui moderator cantarea enorm caaa era moderator dar tot nu te ajuta....sfatul meu daca au fost oameni ce te-au votat inseamna ca esti urmarit..lucreaza cat poti de bine prezinta pe forum realizarile tale fi cat mai aproape de noi devin-o prietenul nostru si vei castiga enorm...crede-ma stiu ce vb....astfel de comentari vizavi de o bursa cu,care nu facem decat sa amintim OMUL,APICULTORUL- pentru care am dona toate bursele din lume sa-l mai avem intre noi sa ne mai dea cate un sfat o vb..face..sa se piarda datorita unor ce??????poti raspunde??

Salut Catalin,
Ai dreptate,mai ales cu partea "sa-l mai auzim in viata"..
M-a cam luat valul,dar sunt sincer,mi as fi dorit si eu sa castig ceva,desi nu sunt singurul..
Imi dau seama ca m-am aventurat la ceva de care nu prea am idee..
Cu respect si scuzele de rigoare!
Ovidiu123

Mesajde Ovidiu123 » 02 Dec 2015, 23:42

Augustin78 scrie:Salut Ovidiu123
oare la bursele anterioare tot asa sau suparat?
ia verificati si voi bursele anterioare.
Eu unul am dat de rezultat din neatentie....mai mult urmaresc paginile personale,a mea si a prietenilor..e normal sa ai prieteni de aceea e forumul pt. a lega prietenii.Acum ce vina avem ca nu am avut voturi..sau am avut prea multe.Sincer nu ma gandeam sa castig....oricum am castigat RESPECTUL unor oamenii mult mai in varsta ca mine si nu numai.E am activat si activez de mai multe forumuri de diferite pasiuni si pe fiecare se mai naste cate un scandal....dar acum sa ne suparam ca nu am castigat sau ca nu avem voturi....crede-ma ,ma lasa rece.Vorba lu Catalin....poate ar trebui sa te gandesti putin si sa interactionezi cu noi.
sfatul meu, cu aceasta atitudine chiar nu rezolvi nimic.Continuua activitatea si poate la anul vei fi cel dintai...toata treaba e sa nu "te oftici" in viata vei intalni mult mai multe provocari..daca-ti iei jucariile si pleci nu rezolvi absolut nimic.In viata vei avea foarte multe impliniri...sau neimpliniri
E adevarat la varsta ta,mai ai multe de invatat....nici eu nu sunt prea trecut prin viata...dar ambitia ma caracterizeaza.
Eu cand am inceput cu albinele,de toti am fost invatat sa "NU MA APUC DE ALBINE"....si uitema printre stupari cu experienta mai mare decat varsta mea.
Sfatul meu prietenesc...comunica cu noi cei d epe forum si vei avea numai de castigat.
Sanatate tie,familiei tale si familiilor de albine.Iernare usoara si prezenta de 100% in primavara..
ps:sper sa nu te superi ;)

Salut Augustin
Te rog sa ma crezi pe cuvantul de onoare ca nu sunt suparat pe castigatori.
M-am revoltat(impropriu spus) pe faptul ca nu s-au acordat sanse egale desi am gresit..
Nu am evaluat corect situatia..iarta-ma daca te-am deranjat prin revolta mea inutila si absurda.
Iti doresc exact ce mi-ai dorit mai sus dar inzecit 8-)
Stima
Ovidiu123

Mesajde Ovidiu123 » 02 Dec 2015, 23:44

IMI CER SCUZE TUTUROR PERSOANELOR PE CARE LE-AM DERANJAT PRIN POSTARILE MELE INUTILE :idea:
Iernare usoara,familii sanatoase si sarbatori fericite 8-)
Ovidiu123

Mesajde CATALIN » 02 Dec 2015, 23:59

VEZII sper sa-ti dai seama ca exact acum ai castigat ceva....si e un lucru mare....
multa bafta...si capu sus...mergem inainte ;)
In natura nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma”
CATALIN

Mesajde Augustin78 » 03 Dec 2015, 06:56

Salut Ovidiu
Vezi,uneori comunicarea face mult mai mult.Esti pe drumul cel bun.
Succes!
ps:eu am inceput sa cochetez cu albinele acum 2 ani...deci tu ai avantajul varstei fragede. :D
proverb: Albina are mare nevoie de aripi chiar si dupa ce a adunat mierea in stup.
Augustin78

Mesajde cristian bh » 03 Dec 2015, 16:06

Ovidiu123 scrie:Iernare usoara,familii sanatoase si sarbatori fericite 8-)

Banuiesc ca ai citit pg ta toata, din ultimele zile! ;)
Poti trimite adresa pe MP,...daca,te multumesti si cu putinul ce l-ai castigat participand la BGR!
cristian bh

Mesajde mellis » 03 Dec 2015, 16:10

Si nu orice, un "sicriu" personalizat ;).
Daca faci pastoral sa intrebi pe Cristian cu ce pompe funebre "muta".
Felicitari, un gest foarte frumos.
Sanatate.
Sa mergem inainte, ca inainte era mai bine...
mellis

Mesajde Ovidiu123 » 03 Dec 2015, 18:07

Multumesc pentru increderea acordata chiar si dupa reactia si comentariile mele impulsive..chiar incep sa cred ca nu mai merit nimic,pe buna dreptate din punct de vedere moral fata de aceasta bursa.
Sanatate..
Ovidiu123

Mesajde Augustin78 » 03 Dec 2015, 18:41

Ovidiu,salut..
daca dovedesti prin ce intreprinzi in stupina anul care vine nu se stie la anul la bursa...cine stie. 8-)
Numai bine.
proverb: Albina are mare nevoie de aripi chiar si dupa ce a adunat mierea in stup.
Augustin78

Mesajde cristian bh » 03 Dec 2015, 19:02

Ovidiu123 scrie:Multumesc pentru increderea acordata chiar si dupa reactia si comentariile mele impulsive..chiar incep sa cred ca nu mai merit nimic,pe buna dreptate din punct de vedere moral fata de aceasta bursa.
Sanatate..

Acuma,nu ai dat nici un examen,....fiind elev, e de inteles perceperea ta vizavi de ce inseamna o bursa,...si poate ca la anul,ceva din ce ai spus sub impuls,se va considera ca fiind un bun principiu de urmat!
Aparand un principiu,...nu ai gresit cu nimic,
Ai si tu dreptul la o parere,....la fel ca ceilalti,insa fata de altii,....tu tragi cu pistol cu apa! :lol:
Ai tinut pompierii ocupati pe pg ta,....in loc sa incendieze domenii mai vestite! :lol: :lol:
cristian bh

Mesajde Ovidiu123 » 03 Dec 2015, 20:09

:lol:
Respect!
Ovidiu123

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?