Mircea_63 scrie:IA sa vedem... putem ghici cine este nea Gheoghita?
e ne-nea ?
Mircea_63 scrie:IA sa vedem... putem ghici cine este nea Gheoghita?
Mircea_63 scrie:In direct... e cu muzica. Va zice ca el nu-i el.Pe MP... seamana a barfa. Dar de stiut ne stim.
CATALIN scrie:Ovidiu123 scrie:cristian bh scrie:Da, sunt doua lucruri,....bursa si votul!
Votul poate sa fie unul,....in stil politic,....insa bursa,sa aibe criterii de bursa,,,,altfel,
Haideti sa alegem pe unul sa ne fie primar p-un an aici!![]()
Normal era ca si participantii la bursa sa voteze si ei,...din respect pt ceilalti participanti,pt cei ce voteaza,
Si mai normal era sa voteze si moderatorii,...si toti cunoscutii lui GICA R!
Au votat foarte putine persoane,de ce oare ?
Pentru ca se stia de la inceput cine ia lozul..nu s-au mai complicat..nici eu nu inteleg de ce m-am inscris.
De bine de rau ma descurc..o sa ma opresc cand nu sa-mi mai permit.
Te salut
Ovi..nus daca noi am interactionat vreodata,da asculta tu aici la un VULCAN al forumului....aceasta bursa este mai mult simbolica...mai mult decat premiile face ambitia de a o castiga..crede-ma...sa te superi e ultimul lucru la care te-ai putea gandi...sa critici? n-ai pe cine...de aici nimeni nu-ti este prieten deci nu tre sa ai o pretentie anume de la cineva...votul unui moderator cantarea enorm caaa era moderator dar tot nu te ajuta....sfatul meu daca au fost oameni ce te-au votat inseamna ca esti urmarit..lucreaza cat poti de bine prezinta pe forum realizarile tale fi cat mai aproape de noi devin-o prietenul nostru si vei castiga enorm...crede-ma stiu ce vb....astfel de comentari vizavi de o bursa cu,care nu facem decat sa amintim OMUL,APICULTORUL- pentru care am dona toate bursele din lume sa-l mai avem intre noi sa ne mai dea cate un sfat o vb..face..sa se piarda datorita unor ce??????poti raspunde??
Augustin78 scrie:Salut Ovidiu123
oare la bursele anterioare tot asa sau suparat?
ia verificati si voi bursele anterioare.
Eu unul am dat de rezultat din neatentie....mai mult urmaresc paginile personale,a mea si a prietenilor..e normal sa ai prieteni de aceea e forumul pt. a lega prietenii.Acum ce vina avem ca nu am avut voturi..sau am avut prea multe.Sincer nu ma gandeam sa castig....oricum am castigat RESPECTUL unor oamenii mult mai in varsta ca mine si nu numai.E am activat si activez de mai multe forumuri de diferite pasiuni si pe fiecare se mai naste cate un scandal....dar acum sa ne suparam ca nu am castigat sau ca nu avem voturi....crede-ma ,ma lasa rece.Vorba lu Catalin....poate ar trebui sa te gandesti putin si sa interactionezi cu noi.
sfatul meu, cu aceasta atitudine chiar nu rezolvi nimic.Continuua activitatea si poate la anul vei fi cel dintai...toata treaba e sa nu "te oftici" in viata vei intalni mult mai multe provocari..daca-ti iei jucariile si pleci nu rezolvi absolut nimic.In viata vei avea foarte multe impliniri...sau neimpliniri
E adevarat la varsta ta,mai ai multe de invatat....nici eu nu sunt prea trecut prin viata...dar ambitia ma caracterizeaza.
Eu cand am inceput cu albinele,de toti am fost invatat sa "NU MA APUC DE ALBINE"....si uitema printre stupari cu experienta mai mare decat varsta mea.
Sfatul meu prietenesc...comunica cu noi cei d epe forum si vei avea numai de castigat.
Sanatate tie,familiei tale si familiilor de albine.Iernare usoara si prezenta de 100% in primavara..
ps:sper sa nu te superi
Ovidiu123 scrie:Iernare usoara,familii sanatoase si sarbatori fericite
Ovidiu123 scrie:Multumesc pentru increderea acordata chiar si dupa reactia si comentariile mele impulsive..chiar incep sa cred ca nu mai merit nimic,pe buna dreptate din punct de vedere moral fata de aceasta bursa.
Sanatate..
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 11 vizitatori