Petre Teo scrie:O parere BUNKA,pune hartie de ziar intre scanduri la presa,se slefuieste fff usor.Am vazut ca folosesti folie de plastic,iar presa? .....e de luat aminte.Nu vreau sa te superi de interventie,te salut cu respect.
cristian bh scrie:uite o bucata imbinata fara faltz,.....sa vezi ceva si made in romania!
da pe marire si uitate atent la capat!
cristian bh scrie:uite o bucata imbinata fara faltz,.....sa vezi ceva si made in romania!
nae scrie:cristian sta. ? scrie:uite o bucata imbinata fara faltz,.....sa vezi ceva si made in romania!
![]()
Stratificarea, corect laminarea, nu are nevoie de falt sau PRESA puternica ci de rindeluire corecta , adeziv bunicel si imbinarea fibrelor antagonic .
Daca faci o imbinare buna si nae intretine fam defectuos = crapa sigur .
Imi place tamplaria dar nu comertul .
BUNKA scrie:Legat de panouri sunt multe aspecte care țin de temperatura șiumiditatea locului iîn care încleiere și apoi depozitezi panourile...
gica.mosu scrie:BUNKA scrie:Legat de panouri sunt multe aspecte care țin de temperatura șiumiditatea locului iîn care încleiere și apoi depozitezi panourile...
Adi, s-ar putea sa ai dreptati intr-o mana...Mai esti si:gr di umiditate din scandura(felul si cum e uscata),mana di lucru+scula,tipul di imbinare,adezivul,,AM VAZUT STUPI INCHEIATI DUPA 1 AN ARARATAU JALNIC...de vina"mos tamplarul" si poate siiii cumparatorul
P.S -pt cei cari faceti stupi...incercati si imbinarea placilor cu dinti de furculita(o pareri doar)..
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 4 vizitatori