Angellily scrie:Dar unde e Alin? Sper ca administratorii forumului sa nu il fi dat afara ca nu am mai vazut nici o replica de la el.
Daca da, o sa insist sa fie adus inapoi printre noi,
El stie pe unde umbla, dar de acuma stiu ca are...pile.
Angellily scrie:Dar unde e Alin? Sper ca administratorii forumului sa nu il fi dat afara ca nu am mai vazut nici o replica de la el.
Daca da, o sa insist sa fie adus inapoi printre noi,
zip2006 scrie:Salutari la toata lumea ,neica ioane stii ce-mi place la voi in Canada ????....ca stuparul e pe picioarele lui si nu se vaita; ca nu i-au intrat banii pe masura ...ca nu poate accesa nu stiu ce masura ..ca PNA ar trebui sa dea mai mult ..si tot asa stupi cu robinet non stop ...ca nu stim cum sa mai fentam impozitarea (si eu )...in Romania 70 % din stupari asteapta DANII ..de unde om mai vedea .
BUNKA scrie:Angeli, Dorian...cum valorificati voi mierea...banuiesc ca engross...pretul e bun ?
Va dau banii gramada sau mai pe transe...sunt seriosi?
Asta ca sa ne dam seama si de fluxul de capital...comparativ cu Romania.
mellis scrie:Stima @Angellily,
Am o intrebare - desi am citit topicul este posibil sa imi fi scapat. Hranire proteica faceti primavara - toamna.
Daca da - cu ce / cumparata sau preparata in camara?
Sanatate si numai de bine...
mellis scrie:mellis scrie:Stima @Angellily,
Am o intrebare - desi am citit topicul este posibil sa imi fi scapat. Hranire proteica faceti primavara - toamna.
Daca da - cu ce / cumparata sau preparata in camara?
Sanatate si numai de bine...
Revin cu intrebarea de mai sus dintr-o pagina anterioara si una bonus (de frica sa nu plecati).
Cand cumparati roi la pachet - ii tineti pe vatra noua (carantina) - faceti tratamet preventiv pentru eventuale boli/despaduchere?
Sanatate.
nicus scrie:Referitor la turta, probabil.. se foloseste doar primavara. Este o poze pusa de P13 aici: viewtopic.php?f=22&t=6266&p=276745#p276745
BUNKA scrie:Deci e un bisnis de 600000-675000 de dolari anual cifra de afaceri din care se scad cheltuielile...asta am vrut sa stiu!
Angellily scrie:BUNKA scrie:Deci e un bisnis de 600000-675000 de dolari anual cifra de afaceri din care se scad cheltuielile...asta am vrut sa stiu!
Daca faci un 6-700 mii, mai ramai cu aprox 200 mii. Cheltuielile sunt foarte mari.
Angellily scrie:Dupa ce s-or epuiza intrebarile, o sa parasesc acest forum cu acelas respect fata de voi.
Înapoi la VIDEOCLIPUL SAPTAMANII
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 55 vizitatori