Mr. Bee scrie: . Dar de o camioneta de 3,5 tone (ca deh, n-am C-ul) cu macara sa incarci/descarci paletizat ce ziceti? Are cineva asa ceva?
Si s-ar mai putea lega si o remorca dupa ea.
Mr. Bee scrie:Dar de o camioneta de 3,5 tone (ca deh, n-am C-ul) cu macara sa incarci/descarci paletizat ce ziceti?
jiji scrie:salut , ..
jiji scrie:lungime 470cm.
Jean Valjean scrie:Am observat ca, in general, autoutilitarele second hand Fiat Ducato, Citroen Jumper sau Peugeot Boxer sunt mai ieftine decat modele similare de la alte marci, ca de exemplu Ford Transit sau Mercedes Sprinter. Care sa fie explicatia pentru acest fapt?
calin bondaru scrie:Nu stiu cum este cu un wv sau ford sau...dar eu am un boxer 2006 de 3.4 m, cu motor 2.2 si merge stas!
proapis13 scrie:Fiabilitatea...
Am pus pe babuta mea MB 310D,pe o axa aceeasi cantitate de nisip cat a fost pusa
pe un Ford 2,5 cu axa dubla... 3,5 T,,...AMBELE MASINI AU FOST CANTARITE...![]()
jiji scrie:la mine macaraua a fost montata cand am luat o ,cred ca citroenul si celelalte enumerate sant cu tractiunea pe fata.
ai hrija cu nisipu pe 310 ca un mcub are 1700 de kile si se rupe sasiu de la cabina si se mai poate o foaie de arc , caca esti atent cat pui pe ia merge f bine si la consum este foarte buna , mai naspa este cand agati remorca.
cam asta e diferenta intre una detarata si una normala din fabrica de 3,5 t
eu am avit 308 din 93 merge si acum , viteza normala de drum 90.
Înapoi la ECHIPAMENTE SI UTILAJE APICOLE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 20 vizitatori