Fiind pe malul lacului am ceva salcie, dar inca nu-i momentul.
Unde sa mai pun pomi, ca e curtea plina. Azi am mutat un trandafir, 1 ora m-am invartit sa-i gasesc un loc.
stefanmadalin scrie:
Acum ca am invatat sa iernez, sa vad cum fac sa culeg si eu la rapita. Niciodata nu am avut cules incat sa extrag, desi au fost ani in care am avut rapita semanata in apropiere. Anul acesta am rapita cacalau in jur.
Pot culege ceva la rapita daca acum am puiet de-o palma in jumate de stupi, ceilalti inca neavand deloc, polen nu intra?? Cand vad la altii cat puiet au....
mausica scrie:Treaba e cat de bine organizezi stupii care pleaca la cules![]()
apimat scrie:e doua oara in cateva zile cind va "cearta" acest putzache cu aere de inginer.
stefanmadalin scrie: pastoral.
stefanmadalin scrie:Cu resursele ce le am, pastoral, numarul optim de stupi ar fii de 34. In realitate, in imediata mea apropiere sunt cel putin 200 de stupi ce raman pe vatra tot anul.
stefanmadalin scrie:Pustiu, si pe mine ma trece o idee de cum sa-mi fizex bormasina pentru gauri.
Si primul lucru la care m-am gandit a fost sa ma ajut de manerul bormasinii, acela pe care tu l-ai demontat si care se prinde in spatele mandrinei. Inelul acela are un suport, prin care trece un surub. Prinzi surubul de banc si ti-ai fixat bormasina. Hai ca poat eiti si desenez.
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 28 vizitatori