cristian bh scrie:Ce sa faca cu freza asta?......pune balamale aplicate la stupi?
cristian bh scrie:Denumirea nu conteaza,....cu toate ca de fapt e un burghiu.Dar se da cu bormasina,turatia de 1ooorot/min nicidecum cu freza manuala ce are turatie de pana in 30000 ,....si bormasina se pune in suport de gaurire cu maneta,altfel danseaza cu tine,in special cand dai gaura la balama in pal la juma de cm de margine.
petru71 scrie:cristian bh scrie:.Dar se da cu bormasina,turatia de 1ooorot/min
Bh-ule, tizule, tu nu mai stii de gluma ?
Ce bormasina de mana la 10.000 rpm ? Ce suport de gaurire la un burghiu de provenienta Lidl un pic mai mare-n diametru la turatia anterior mentionata? Ce pal ?
cristian bh scrie:Auzi,....da ca tot esti cu nasul al fin prin experimente,ce ai zice de un stup izolat cu polistren extrudat de 2cm in mijloc si interior exterior lemn?
tuturicius scrie:cristian bh scrie:Auzi,....da ca tot esti cu nasul al fin prin experimente,ce ai zice de un stup izolat cu polistren extrudat de 2cm in mijloc si interior exterior lemn?
Ce sa zic ... le-ar fi cam bine in el. Doar ca costa prea mult. In Germania am inteles ca au un model de stup pe ideea asta, cu pfl in loc de lemn si intarit cu leaturi de lemn. Eu sunt multumit cu izolatia adaugata, mai ales ca ii car prin pastorale.
petru71 scrie:Pentru relaxarea a doi oameni dragi mie de pe acest forum, in acest caz BH-ul cel priceput si Decebal cel meserias:
tuturicius scrie:La anu' nu ma mai joc! Ii imbrac ca in Canada. Am vazut ce poate sa faca impachetarea facuta ok.
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 7 vizitatori