Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Pagina lui tuturicius

Mesajde tuturicius » 14 Mar 2016, 23:33

Noa ... io nu am vrut sa mai zic nimica, dar aia imi statea si mie pe limba ... :P
tuturicius

Mesajde petru71 » 15 Mar 2016, 00:06

cristian bh scrie:Ce sa faca cu freza asta?......pune balamale aplicate la stupi? ;)

Bh-ule, io te intreb ca nepriceputu'.
Aia-i freza ? In ce se poate prinde sub masa ?
Ca io m-am gandit la o bormasina de-aia verde...prinsa-n ceva coliere sub masa.
Chiar nu ma pricep ca voi...
Tuturicius...scuze pentru interventia in pagina ta.
petru71

Mesajde cristian bh » 15 Mar 2016, 00:13

Denumirea nu conteaza,....cu toate ca de fapt e un burghiu.Dar se da cu bormasina,turatia de 1ooorot/min nicidecum cu freza manuala ce are turatie de pana in 30000 ,....si bormasina se pune in suport de gaurire cu maneta,altfel danseaza cu tine,in special cand dai gaura la balama in pal la juma de cm de margine.
Onorabililor,sa fim generosi:daca putem, sa resuscitam si capra vecinului!
cristian bh

Mesajde petru71 » 15 Mar 2016, 00:50

cristian bh scrie:Denumirea nu conteaza,....cu toate ca de fapt e un burghiu.Dar se da cu bormasina,turatia de 1ooorot/min nicidecum cu freza manuala ce are turatie de pana in 30000 ,....si bormasina se pune in suport de gaurire cu maneta,altfel danseaza cu tine,in special cand dai gaura la balama in pal la juma de cm de margine.

Bh-ule, tizule, tu nu mai stii de gluma ?
Ce bormasina de mana la 10.000 rpm ? Ce suport de gaurire la un burghiu de provenienta Lidl un pic mai mare-n diametru la turatia anterior mentionata? Ce pal ?
Ca noi toti vorbim p'acilea de lemn de rasinoase pentru stupi, de aprox. 20 mm...
Esti prea serios... :mrgreen:
Pentru relaxarea a doi oameni dragi mie de pe acest forum, in acest caz BH-ul cel priceput si Decebal cel meserias:

Pitar
petru71

Mesajde tuturicius » 15 Mar 2016, 02:05

tuturicius

Mesajde cristian bh » 15 Mar 2016, 09:09

Auzi,....da ca tot esti cu nasul al fin prin experimente,ce ai zice de un stup izolat cu polistren extrudat de 2cm in mijloc si interior exterior lemn?
cristian bh

Mesajde cristian bh » 15 Mar 2016, 09:13

petru71 scrie:
cristian bh scrie:.Dar se da cu bormasina,turatia de 1ooorot/min

Bh-ule, tizule, tu nu mai stii de gluma ?
Ce bormasina de mana la 10.000 rpm ? Ce suport de gaurire la un burghiu de provenienta Lidl un pic mai mare-n diametru la turatia anterior mentionata? Ce pal ?

Numa o mie de turatii,. tizule,.....numa o mie! :lol:
PS,....stim noi ca l5s nu se supara pe noi cand ii mai bagam beletu la compostor! :lol:
cristian bh

Mesajde tuturicius » 15 Mar 2016, 11:52

cristian bh scrie:Auzi,....da ca tot esti cu nasul al fin prin experimente,ce ai zice de un stup izolat cu polistren extrudat de 2cm in mijloc si interior exterior lemn?

Ce sa zic ... le-ar fi cam bine in el. Doar ca costa prea mult. In Germania am inteles ca au un model de stup pe ideea asta, cu pfl in loc de lemn si intarit cu leaturi de lemn. Eu sunt multumit cu izolatia adaugata, mai ales ca ii car prin pastorale.
tuturicius

Mesajde cristian bh » 15 Mar 2016, 14:00

tuturicius scrie:
cristian bh scrie:Auzi,....da ca tot esti cu nasul al fin prin experimente,ce ai zice de un stup izolat cu polistren extrudat de 2cm in mijloc si interior exterior lemn?

Ce sa zic ... le-ar fi cam bine in el. Doar ca costa prea mult. In Germania am inteles ca au un model de stup pe ideea asta, cu pfl in loc de lemn si intarit cu leaturi de lemn. Eu sunt multumit cu izolatia adaugata, mai ales ca ii car prin pastorale.

Io pt mine is dispus sa-mi achit nota de plata.:)
Ca tot imi lipsesc vreo 15.
Asa cum am zis,...lemn in interior si ext,.....referindu-ma la modul de a se comporta mai apoi,condens,....prin faptul ca nu stiu daca respira,...apoi primavara cand bate soarele daca se simte asta inauntru,...etc,...despre asta e vorba,..
cristian bh

Mesajde tuturicius » 15 Mar 2016, 16:28

De respirat nu respira, te bazezi sa iti iasa aerul umed pe urdinise, sus si jos, nu pe respiratia peretilor. De asemenea, cand peretele e izolat, ca la o casa - condesnul dispare, pentru ca suprafetele interioare sunt calde. Aerul umed face condens pe pereti reci ;)
Io zic ca o sa ai niste stupi beton si o sa le doara la banana inauntru!
Ultima oară modificat de tuturicius pe 15 Mar 2016, 16:31, modificat 1 dată în total.
tuturicius

Mesajde tuturicius » 15 Mar 2016, 16:30

petru71 scrie:Pentru relaxarea a doi oameni dragi mie de pe acest forum, in acest caz BH-ul cel priceput si Decebal cel meserias:

Sa traiesti Petrule si hai si relaxeaza-te si tu alaturi de noi :P
tuturicius

Mesajde tuturicius » 16 Mar 2016, 20:33

tuturicius

Mesajde Arhivistu » 16 Mar 2016, 20:50

i-ai infofolit,nu gluma :D
Nu încerca sa faci un lucru cu exceptia cazului în care esti sigur de tine, dar nu renunta pur si simplu deoarece altcineva nu este sigur de tine.
Arhivistu

Mesajde tuturicius » 16 Mar 2016, 22:34

La anu' nu ma mai joc! Ii imbrac ca in Canada. Am vazut ce poate sa faca impachetarea facuta ok.
tuturicius

Mesajde tuturicius » 27 Mar 2016, 00:33

tuturicius

Mesajde gica.mosu » 27 Mar 2016, 09:44

tuturicius scrie:La anu' nu ma mai joc! Ii imbrac ca in Canada. Am vazut ce poate sa faca impachetarea facuta ok.

De ce trebuie facut ca in Canada....Merge ff simplu si cu rez buni ,stransi in cojoc si paravan de vant in spate si laterale...O parere...Spor-G.M :!:
Sa ne multumin cu ce avem,sa ajutam si pe altii si sa ne rugam sa fim sanatosi!!!!
gica.mosu

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?