Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Ignatov Andrei

Mesajde geangu » 18 Mar 2016, 23:35

Cred ca daca nea Andrei ar face un serial de filme cu toate lucrarile pe care le face, gen Margarit, ar intra in istorie si ar ramane un reper pt. multi.
geangu

Mesajde ignatov andrei » 19 Mar 2016, 11:38

nicus scrie:Andrei, pentru 5 grade la ora noua deci noaptea sub 3 e cam rasfirata albina. Sa fie termometrul de vina ? 8-)

Posibil, deoarece cei de la ANM vorbeau de 3 grade! Ce-i sigur, este ca la ora 6.00 erau minus 3 grade! ;)

Albina nu e rasfirata, iar daca afara ar fi 20 grade, la acea familie ii trebuie cat!
ignatov andrei

Mesajde ignatov andrei » 19 Mar 2016, 11:46

cristi_vidican scrie:
ignatov andrei scrie:Asa arata azi, 17 martie, tot la ora 9, doar ca la 5 grade!

La ora aceea se fac pozele cele mai reușite - albina toată acasă și pregătită de fotografiere. ;) (mesaj ironic)

Dl Andrei, ar fi interesant un jurnal cu evoluția acelei familii pe un sezon.
Dacă se poate și filma, ar fi și mai bine.
Cu toții am avea de câștigat.

Vă salut!

Acea familie nu are nimic deosebit. Majoritatea sunt la fel. Am fotografiat-o acum, numai pentru ca a fost fotografiata in noiembrie, iar cineva (nu mai retin) era curios cum va arata in primavara.
Ieri, pentru prima data, am umblat rapid prin stupi. Le-am dat "rama stupului", doar atat. Pe la unii am putut evalua puietul... cam 30 dm patrati (nu ma pot pronunta si in privinta oualor si larvelor).
ignatov andrei

Mesajde ignatov andrei » 19 Mar 2016, 11:48

Promit ca voi face un film cu evolutia unor familii incepand din 20 iulie, pe un an intreg!
ignatov andrei

Mesajde petru MD » 19 Mar 2016, 12:38

ignatov andrei scrie:cam 30 dm patrati (nu ma pot pronunta si in privinta oualor si larvelor).

Domnu Andrei 30 dm ( decind sunt prin forum au auzit ca se masoara puietu asa)))) de puiet pe cite rame este..... ma refer acum la moment
petru MD

Mesajde ignatov andrei » 19 Mar 2016, 15:26

petru MD scrie:
ignatov andrei scrie:cam 30 dm patrati (nu ma pot pronunta si in privinta oualor si larvelor).

Domnu Andrei 30 dm ( decind sunt prin forum au auzit ca se masoara puietu asa)))) de puiet pe cite rame este..... ma refer acum la moment

Pe 4 rame sau 5 rame, depinde de familie!
ignatov andrei

Mesajde gica.mosu » 20 Mar 2016, 16:28

nicus scrie:Andrei, pentru 5 grade la ora noua deci noaptea sub 3 e cam rasfirata albina. Sa fie termometrul de vina ? 8-)

Nicus,azi am fost la stupina sa dau mancari la"pznici"=caini...si vad in jur de ora 9(doar 3*) albine la adapator si la urdinis la cativa dintre stupi 8-) ...bag termometrul intre podisor si capac la un stu(pe 10 rami la ac data),si dupa aprox 35 min=19*...in concluzie, sa salti podisorul si sa faci o poza-1-2min,nu-i mari minune...asa ca nu va mai mirati :oops: ...oare ce temperatura e in mijlocul gemului...cred ca multi stiti...P.S Cand una calda una rece,temp din stup scade mai greu decat afara(de la + la -si invers)... :idea:
Sa ne multumin cu ce avem,sa ajutam si pe altii si sa ne rugam sa fim sanatosi!!!!
gica.mosu

Mesajde Avram » 20 Mar 2016, 20:09

ignatov andrei scrie:Ieri, pentru prima data, am umblat rapid prin stupi. Le-am dat "rama stupului", doar atat.

Nea Andrei ce inseamna ''rama stupului'' ?
Sa gandesti e dificil.De aceea majoritatea oamenilor judeca.
Avram

Mesajde ignatov andrei » 20 Mar 2016, 21:55

Avram scrie:
ignatov andrei scrie:Ieri, pentru prima data, am umblat rapid prin stupi. Le-am dat "rama stupului", doar atat.

Nea Andrei ce inseamna ''rama stupului'' ?

Am explicat sambata (aseara) la pustu, pe live!
ignatov andrei

Mesajde petru MD » 20 Mar 2016, 23:36

domnu Andrei faceti miere la salchim???
petru MD

Mesajde ignatov andrei » 21 Mar 2016, 08:44

petru MD scrie:domnu Andrei faceti miere la salchim???

Petru, daca ai ceva probleme, spune, poate te ajut....!!!
ignatov andrei

Mesajde petru MD » 21 Mar 2016, 09:13

ignatov andrei scrie:
petru MD scrie:domnu Andrei faceti miere la salchim???

Petru, daca ai ceva probleme, spune, poate te ajut....!!!

buna nu nam nici o problema ca daca aveam va sunam )))) asa am intrebat eu ca din toate spuse de d-va mi sa facut o parere ca nu faceti la salcim sau ca nu va staruiti tare , mai mult pentru mierea de tei... in rest tot e ok)) sanatate va urez si deza un sezon cit mai bogat..
petru MD

Mesajde geangu » 21 Mar 2016, 09:57

Cum naiba sa nu faca !
geangu

Mesajde vladonofrei » 21 Mar 2016, 10:09

Domnul Ignatov e ceva mai irascibil de cand e luat la goange pe live dar in rest e baiat bun cred :D
vladonofrei

Mesajde geangu » 21 Mar 2016, 20:50

Am vazut si eu dar nu are de ce sa fie irascibil, mediul on line provoaca intlnire cu persoane nedorite dar si multe neintelegeri. Eu spre exemplu i am propus sa filmeze nu pt. a l controla cineva ci pt. a invata mult mai bine si mai usor cei cel urmaresc.Ramane la latitudinea dansului daca filmeaza sau nu.

PS. In mediul on line nu te obliga nimeni sa intrii, este la fel ca si cu filmatul, dar in momentul in care ai intrat iti asumi o conditie virtuala care de multe ori nu are legatura cu persoana reala.
geangu

Mesajde cristian bh » 22 Mar 2016, 22:10

ignatov andrei scrie:Promit ca voi face un film cu evolutia unor familii incepand din 20 iulie, pe un an intreg!

Io as incerca si sezonul asta sa fac alea 30 de kile pe fam. :)
Nu de alta ,da bidoane ,deja mi-am procurat. :lol:
Onorabililor,sa fim generosi:daca putem, sa resuscitam si capra vecinului!
cristian bh

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?