nicus scrie:Andrei, pentru 5 grade la ora noua deci noaptea sub 3 e cam rasfirata albina. Sa fie termometrul de vina ?
cristi_vidican scrie:ignatov andrei scrie:Asa arata azi, 17 martie, tot la ora 9, doar ca la 5 grade!
La ora aceea se fac pozele cele mai reușite - albina toată acasă și pregătită de fotografiere.(mesaj ironic)
Dl Andrei, ar fi interesant un jurnal cu evoluția acelei familii pe un sezon.
Dacă se poate și filma, ar fi și mai bine.
Cu toții am avea de câștigat.
Vă salut!
ignatov andrei scrie:cam 30 dm patrati (nu ma pot pronunta si in privinta oualor si larvelor).
petru MD scrie:ignatov andrei scrie:cam 30 dm patrati (nu ma pot pronunta si in privinta oualor si larvelor).
Domnu Andrei 30 dm ( decind sunt prin forum au auzit ca se masoara puietu asa)))) de puiet pe cite rame este..... ma refer acum la moment
nicus scrie:Andrei, pentru 5 grade la ora noua deci noaptea sub 3 e cam rasfirata albina. Sa fie termometrul de vina ?
ignatov andrei scrie:Ieri, pentru prima data, am umblat rapid prin stupi. Le-am dat "rama stupului", doar atat.
Avram scrie:ignatov andrei scrie:Ieri, pentru prima data, am umblat rapid prin stupi. Le-am dat "rama stupului", doar atat.
Nea Andrei ce inseamna ''rama stupului'' ?
petru MD scrie:domnu Andrei faceti miere la salchim???
ignatov andrei scrie:petru MD scrie:domnu Andrei faceti miere la salchim???
Petru, daca ai ceva probleme, spune, poate te ajut....!!!
ignatov andrei scrie:Promit ca voi face un film cu evolutia unor familii incepand din 20 iulie, pe un an intreg!
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 70 vizitatori