Salut!
Mari gunoaie astia din "guvernul meu", "serviciile mele", "procuratura mea".....Ori cine incearca sa se ia de ei sau de "stapanul" lor de la Cotroceni, o pune....
Tariceanu nu-i un sfant, dar este un veritabil "om politic" asa cum sunt toti politicienii de rasa, nu cei parati....Bandit trombonist, cu sarm si carisma dar orientat si bine ancorat in ceea ce face si ce spune....Se vede ca are scoala....Are genealogie sanatoasa...
Si cu ce incearca gunoaiele sa-l agate?..Cu MARTURIE MINCINOASA!....Rade si cel mai prost student din anul I de la drept.
Vai de capul lor!....Fac orice, doar - doar vor reusi sa-i scada numarul de alegatori. Pai asa ceva se face acum, in campania electorala boilor?....Pupati-l in c*r pe basel si pe toti lingaii pedelisti, vopsiti in penelisti peste noapte de blaga si gheorghiu - dej.....
DNA cere urmărirea penală a lui Călin Popescu Tăriceanu. Motivul? Mărturie mincinoasă și favorizarea infractorilor Marcovici, Truică, Silberstein, Andronic în dosarul retrocedărilor frauduloase ale prințului Paul
Nota Redacției:
Nu suntem fanii lui Călin Popescu Tăriceanu, care a dat gratuit Fondului Proprietatea părți uriașe din cele mai valoroase active ale României (ăsta da motiv real de dosar penal), dar acuzațiile care i se aduc ni se par FOARTE FOARTE SUBȚIRI
Dosarul pare făcut ca să-l agațe cu ceva.
http://fluierul.ro/jsp/article/indexDisplayArticle.jsp…