Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde teinegru64 » 20 Mai 2016, 10:03

peterneamt scrie:http://www.voceatransilvaniei.ro/mesajul-unui-profesor-de-exceptie-avem-o-tara-plina-de-imbecili-cu-studii-superioare-care-nu-stiu-ca-america-e-continent-sunteti-o-generatie-aproape-pierduta/ :oops:

Postare aiurea.Aici... nu avem asemenea specimene.Muncesc ,invata ..... nu se opresc la 1000'a de stupi.
http://teinegru64.sunphoto.ro/Albine
teinegru64

Mesajde peterneamt » 20 Mai 2016, 10:58

teinegru64 scrie:
peterneamt scrie:http://www.voceatransilvaniei.ro/mesajul-unui-profesor-de-exceptie-avem-o-tara-plina-de-imbecili-cu-studii-superioare-care-nu-stiu-ca-america-e-continent-sunteti-o-generatie-aproape-pierduta/ :oops:

Postare aiurea.Aici... nu avem asemenea specimene.Muncesc ,invata ..... nu se opresc la 1000'a de stupi.

Ce să-i faci ? Adevărul doare.....! ;)
peterneamt

Mesajde Donbazil » 20 Mai 2016, 23:42

Salut! :o :o :shock: :shock: :idea:

http://roncea.net/index.php/component/k ... it-romania

Kovesi, tinta Mossad. Reteaua ruso-evreiasca care a jefuit Romania
Misiunile informative preced acțiunile operative - de ce vrea Mossad-ul să o termine pe Laura Codruța Kovesi? Legăturile mafioților evrei cercetați de DNA duc (și) către Moscova...
Cuibul de viespi s-a activat. Reamintesc un articol scris de mine în urmă cu jumătate de an. Despre mafia evreiească și despre extraordinarul curaj al procurorilor DNA de a se lua de cea mai a dracului Mafie de pe Planetă, nu doar din România.
http://www.roncea.net/index.php/compone ... ici-israel
”Se sparge Nucleul Mafiei Năstase - Ilici - Israel?
Aparent zilele astea a avut loc cea mai tare lovitură a DNA din ultimii ani, atac asupra nodului de Rețea ce unește mafia evreiească, clanurile țigănești și kaghebiștii din servicii – punctul de rupere, târfa lui Năstase și a Mafiei evreiești…”
.
Mafia a trecut la acțiune.
O echipă a Mossad mascată sub acoperirea unei firme de hackeri a trecut la acțiuni de supraveghere, penetrare a cercului de familie și de apropiați ai șefei DNA, Laura Codruța Kovesi, acțiuni de intimidare și amenințare a ”obiectivului” și a apropiaților săi.
Operațiuni ce fac parte din First Level.
Donbazil

Mesajde Shrek » 21 Mai 2016, 12:28

Mare dreptate are dom' profesor! Dar oare la dansu' cat o fi costat un examen, o restanta, un rere'? Asa, sa stim si noi cum mergea piata odinioara!
Shrek

Mesajde teinegru64 » 22 Mai 2016, 16:24

Peste 80 de mii de persoane ar putea să supravieţuiască, în fiecare an, dacă am avea mai puține infecţii nosocomiale în spitale. E o statistică alarmantă prezentată de expertul în politici de sănătate, Sorin Paveliu, la emisiunea “Fabrica” de la Realitatea TV.
“Ascunderea infecţiilor nosocomiale produce după estimarea mea în jur de 80 de mii de morţi evitabili în fiecare an”, a spus Sorin Paveliu la Realitatea TV.
Statisticile oficial ale Ministerului Sănătăţii vorbesc de cifre mult mai mici, dar totuşi semnificative la nivelul secolului 21. Astfel, Ministerul Sănătăţii a înregistrat, între 2010 și 2015, peste 57.000 de infecţii nosocomiale în spitalele din România.
Cele mai multe au fost înregistrate în Capitală și în judeţele Iaşi, Cluj şi Timiş. Secţiile cu cele mai mari probleme sunt Terapie intensivă, Chirugie şi Pediatrie, potrivit Ministerului Sănătăţii.
Şi preşedintele Alianţei Medicilor, Bogdan Tănase a identificat la Realitatea TV câteva probleme din sistemul medical care nu mai suportă amânare.
O soluţie pentru ca neregulile din spitale să înceteze ar fi o transparenţă totală în achiziţiile publice şi nu numai.
http://teinegru64.sunphoto.ro/Albine
teinegru64

Mesajde Shrek » 24 Mai 2016, 12:53

"Sportivu'" tot sportiv ramane.......
Fiind intrebat de reporteri cum comentează faptul ca in ambulanța care însoțea coloana oficială pe vremea când era presedinte, erau folositi dezinfectanti de la Hexipharma, Traian Băsescu a răspuns printr-o intrebare: " ce era sa fac? Sa gust dezinfectantii sa vad daca erau diluati? ". Pai bine mah nea Traiane, chiar asa ai ajuns, sa " gusti" dezinfectantii!? O scrie pe ei alcool, dar erau numai pentru uz extern! Oare de-acolo provenea tremurul cela de la mâini? Si noi care credeam ca ai parkinson!
Shrek

Mesajde Donbazil » 24 Mai 2016, 23:16

Salut!

Mari gunoaie astia din "guvernul meu", "serviciile mele", "procuratura mea".....Ori cine incearca sa se ia de ei sau de "stapanul" lor de la Cotroceni, o pune....
Tariceanu nu-i un sfant, dar este un veritabil "om politic" asa cum sunt toti politicienii de rasa, nu cei parati....Bandit trombonist, cu sarm si carisma dar orientat si bine ancorat in ceea ce face si ce spune....Se vede ca are scoala....Are genealogie sanatoasa...
Si cu ce incearca gunoaiele sa-l agate?..Cu MARTURIE MINCINOASA!....Rade si cel mai prost student din anul I de la drept.
Vai de capul lor!....Fac orice, doar - doar vor reusi sa-i scada numarul de alegatori. Pai asa ceva se face acum, in campania electorala boilor?....Pupati-l in c*r pe basel si pe toti lingaii pedelisti, vopsiti in penelisti peste noapte de blaga si gheorghiu - dej.....

DNA cere urmărirea penală a lui Călin Popescu Tăriceanu. Motivul? Mărturie mincinoasă și favorizarea infractorilor Marcovici, Truică, Silberstein, Andronic în dosarul retrocedărilor frauduloase ale prințului Paul
Nota Redacției:
Nu suntem fanii lui Călin Popescu Tăriceanu, care a dat gratuit Fondului Proprietatea părți uriașe din cele mai valoroase active ale României (ăsta da motiv real de dosar penal), dar acuzațiile care i se aduc ni se par FOARTE FOARTE SUBȚIRI
Dosarul pare făcut ca să-l agațe cu ceva.
http://fluierul.ro/jsp/article/indexDisplayArticle.jsp
Donbazil

Mesajde Donbazil » 24 Mai 2016, 23:31

Salut!
Lista lui Iohannis continua....Pe Ponta, Dragnea, Antonescu, i-a executat, acum a venit randul lui Tariceanu...Auziti si va minunati " marturie mincinoasa"...Dar casele furate la Sibiu, nica' nica' ?... :idea: :idea: :idea: :idea:

http://www.dcnews.ro/mobile/tariceanu-u ... 06406.html
Donbazil

Mesajde peterneamt » 25 Mai 2016, 13:03

:roll:
peterneamt

Mesajde Cristian IONITA » 25 Mai 2016, 14:14

Donbazil scrie:Salut!
Lista lui Iohannis continua....Pe Ponta, Dragnea, Antonescu, i-a executat, acum a venit randul lui Tariceanu...Auziti si va minunati " marturie mincinoasa"...Dar casele furate la Sibiu, nica' nica' ?... :idea: :idea: :idea: :idea:

http://www.dcnews.ro/mobile/tariceanu-u ... 06406.html

cam cum oare poate justifica faptul ca Johanis a avut (are inca) bucurii la case primite pe nedrept cu faptul ca domnu' Tariceanu a profitat de functie si a primit el si clica lui purcoaie de bani pe nedrept?
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde Donbazil » 25 Mai 2016, 23:14

Salut!

Vad ca individul, desi nu-l mai bag in seama de o vreme, cum postez ceva, cum da raspunsul....Se pricepe omul la toate si....Vrea sa se bage in seama....
Orice asemanare cu persoane sau situatii reale, este pur si simplu cautata!.....

Dar sa revenim la treburi serioase, ca n-are rost a ne pierde vremea cu fleacuri.....

In sfarsit autoritatile romane, din Ministerul Sanatatii au primit "liber" sa recunoasca faptul ca imbolnavirea bebelusilor de sindromul hemolitic uremic, SE DATOREAZA VACCINURILOR !....
Si va mai intrebati de ce-am ramas eu un " nostalgic"!!! :idea: :idea: :idea: :idea:
Donbazil

Mesajde Cristian IONITA » 25 Mai 2016, 23:32

Donbazil scrie: ...
Si va mai intrebati de ce-am ramas eu un " nostalgic"!!! :idea: :idea: :idea: :idea:

pai ... dupa cum se vede ... ptr ca evolutia nu este chiar asa ptr toata lumea.
Cristian IONITA

Mesajde Donbazil » 25 Mai 2016, 23:56

Salut!

Mai " evoluatule" da de ce nu poti tu sa ma ignori, pur si simplu?....Ce ma tot sicanezi? Vezi-ti de-ale tale si lasa-ma naibii in pace.
Profiti de faptul ca de ani de zile Mircea te-a tinut in brate si ciupesti de c*r, ba pe unu' ba pe altu'....
Stai domnule in banca ta si nu te mai lua de fiecare postare de-a mea....

Dragi colegi scuzati-mi iesirea!

Revenind la postarea mea anterioara.

Raport al Guvernului: Vaccinurile, posibilă cauză a îmbolnăvirii copiilor din Argeș
„Corpul de Control al Prim-Ministrului a prezentat raportul verificărilor făcute în…

DZR.ORG.RO|DE DEPARTAMENTUL ZAMOLXE ROMÂNIA
Ultima oară modificat de Donbazil pe 25 Mai 2016, 23:59, modificat de 2 ori în total.
Donbazil

Mesajde Donbazil » 25 Mai 2016, 23:57

Salut!

Ilie Serbanescu:
Tot uitindu-mă prin facturi am observant un lucru pe care aș vrea să vi-l împărtășesc și dumneavoastră. Și anume că eu, ca și dumneavoastră, plătesc apa la o companie numită Apa Nova care e o companie frantuzească dar îmi vinde apă românească pentru că, cu siguranță, nu o aduce din Franța. Deci eu, atunci cînd fac duș sau cînd îmi fac un ceai, îl fac cu apă românească, dar banii mei pleacă în Franța. Curentul electric îl plătesc la o companie italiană numită Enel. Deci, cum am aprins un bec, am deschis o supapă prin care banii mei se scurg în Italia. Sînt convins că nici Enelul nu-mi vinde curent italian. Gazul metan îl plătesc la GDF Suez (Gaz de France Suez), firmă tot franțuzească ce îmi vinde mie și multor altora gaz metan românesc, dar banii noștri pleacă la Paris să se integreze în UE.Telefonul, indiferent că-l plătesc la Romtelecom, Vodafone, Orange sau Cosmote, cum deschid gura să zic ceva la telefon, cum îmi mai zboară din portofel niște bani către zări străine. Cablul TV și internetul le plătesc la RCS & RDS. Ăștia, mărturisesc că nu știu de unde sînt dar am auzit că patronul lor, pe nume Zoltan Teszary, locuiește la Budapesta și nu știe nici el dacă mai e român sau European. Ce să va mai spun că, dacă bag benzină în rezervor, m-am integrat și cu mașina în Europa, că nu mai e în tot Bucureștii un PECO românesc. Ferească Dumnezeu de vreun împrumut la bancă, pe care mărturisesc că nu l-am făcut, dar sînt sigur că mulți au fost nevoiți să-l facă și acum plătesc dobînzi grele și comisioane către bănci străine fiindcă
în București,în afară de CEC, nu mai e nici o bancă românească.Deci ne integrăm cu succes și în sistemul financiar European, cu portofel cu tot. Dacă umplem coșul cu merinde la supermarket, pentru îndestularea familiei, iarăși aruncăm cu banii peste mări și țări fiindcă marfă e aproape 90% de import.
Deci cam astea sînt urmările politicii de privatizare a celor ce au condus tara in ultimii 24 de ani. Am fost predati la pachet pe post de consumatori pasivi, unor companii straine...
Donbazil

Mesajde feederman » 26 Mai 2016, 08:35

Bucurestenii pot fi acuzati ca poseda toate viciile si defectele lumii, dar categoric, nu si pe acela al tampeniei colective. De aceea este tare ciudata optiunea lor perversa pentru Nicusor Dan. Singura explicatie a fenomenului, ar fi o contaminare masiva, cauzata de ploile in exces, cu virusul Zica. Si institutul Cantacuzino nu are nici un leac.
Sa nu uiti Darie!
feederman

Mesajde Cristian IONITA » 26 Mai 2016, 10:30

Donbazil scrie:Salut!

Mai " evoluatule" da de ce nu poti tu sa ma ignori, pur si simplu?....Ce ma tot sicanezi? Vezi-ti de-ale tale si lasa-ma naibii in pace.
Profiti de faptul ca de ani de zile Mircea te-a tinut in brate si ciupesti de c*r, ba pe unu' ba pe altu'....
Stai domnule in banca ta si nu te mai lua de fiecare postare de-a mea....
...

Donbazil ... regret ca va deranjeaza interventiile mele, si mai mult regret ca va considerati sicanat, va asigur ca nu e cazul ....

Inteleg ca sunte-ti invidios ptr faptul ca nu beneficiati si dvs de "afectiunea" lui Mircea ... dar va asigur ca nu rezolvati nimic in aceasta privinta daca ponegriti pe altii (cu atat mai mult daca ma ponegriti pe mine).

In ceea ce ma priveste foarte putini oameni au "caderea" de a-mi indica unde sa stau .... dvs nu va incadrati nici pe departe in aceasta categorie .... ba mai mult, imi permit sa afirm ca dvs nu aveti nici un fel de competente de a indica cuiva unde sa stea .... stiu ca va e greu de acceptat dar a trecut demult vremea cand spusele militienilor erau luate in considerare.

Revenind la discutie .... as vrea daca nu va deranjeaza sa ne impartasiti si opiniile proprii ale dvs fata de articolele "trompetate" .... stiu ca opinii proprii nu-s taman siplu ptr oricine, dar eu de la dvs am pretentii ... chiar nu cred ca nu se poate sa nu deopasiti stadiu de trompetist.
Ultima oară modificat de Cristian IONITA pe 26 Mai 2016, 10:44, modificat de 2 ori în total.
Cristian IONITA

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE