cristi_vidican scrie:teinegru64 scrie:Stiind ca Dragos 2006 este in doliu...chiar imi faceam probleme.Cine va plange de mila ...procesatorilor?
Se stie deja ca IG plimba camionul prin tara doar sa cumpere miere. In lăzi nu are albine, ci € si $. Ca ar fi cel mai mare procesator din tara. Cică el, in colaborare cu Dragos au stricat pretul anul trecut la miere. Chiar si DM a fost afectata si a spus ca anul acesta nu vor mai face investiții. Noroc ca a reusit sa-i vândă lui Dorian 3 roi. Asa a iesit pe plus anul trecut.
Hunbee scrie:.
Hai nu ne serviti baliverne dinastea.
Intre timp mai servim dume cu argentine si ucraine"
Si inca o balivera sa servit ca motiv de necumparare rapita. " are neonico mierea, nu se cumpara la extern. "
"
gaboreugen scrie:Apropos,miere nu s-a facut nicaieri in Europa!
teinegru64 scrie:gaboreugen scrie:Apropos,miere nu s-a facut nicaieri in Europa!
Cineva imi povesteste ca prin Franta ...infloreste salcamul.Dar ...n u mai cumpara vin la PET....cica...la butoi e mazi rentabil.
Hunbee scrie: lasa ca exsista F40 cu 3 lei...
Hunbee scrie:.
1 Ca ne iau de fraieri si ne servesc baliverne pe care stiu ca nu le putem verifica
2 certitudinea ca majoritatea sunt fara coloana vertebrala si bun simt. Si stiti de ce cred asta? Pt ca asta e tara si asta e agricultura. O mana de smecheri si o masa de dezinformati.
3 Care e logica fluctuatiilor mari de pret di perioada culesului?
Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 33 vizitatori