Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Ignatov Andrei

Mesajde ignatov andrei » 28 Iun 2016, 21:03

Angellily scrie: Nu contest faptul ca ai niste "valize" super burdusite cu informatii si cunostinte despre apicultura chiar daca uneori fabulezi. Nu sunt convins daca si in practica esti la fel, caci teoria...... cu totii ne-o putem insusii. Nu te-am vazut deschizand la intamplare 20 de familii de albine sa vedem si noi ce ai acolo. Eu am facut-o de atatea ori, si in direct cu baietii nu numai filmulete in care sa arat doar ce am mai bun.
Cu tot respectul recunosc ca in tertecuta mea nu detin atata teorie despre apicultura ca tine,

1. dar, la capitolul practica, chiar daca o sa par lipsit de modestie, posibil sa fiu ceva mai in fata.

Cu tot respectul, nu este meritul dumitale ca, tara in care traiesti, este mult peste prapaditul de nivel tehnologic al Romaniei.
Sa calculam: am 57 de ani si practic apicultura de pe la 12, iar la nivel de profesionist...din 1986.

Cu acelasi deosebit respect, afirm urmatoarele: un bun cunoscator ar fi observat, imediat, ca ceea ce spun arata o imbinare dintre un mare volum de cunostinte teoretice, cu un si mai mare volum de practica...!

Pentru multi, ceea ce afirm, reprezinta si fabulatii, dar si chineza de neanteles!
Sa fim iubiti!
ignatov andrei

Mesajde ignatov andrei » 28 Iun 2016, 21:08

XXL scrie:...un moderator ar trebui sa faca curat pe aici
sigur domnul Ignatov Andrei nu a dorit sa jigneasca pe nimeni
probabil a mancat ceva stricat sau a schimbat tratamentul :shock:

Esti cel mai putin in masura sa ceri acest lucru!
Vezi, cu ceva pagini in urma ce WC ai facut impreuna cu Modi. N-am sters, pentru ca-mi sunteti simpatici, dar pana aici... sa fie clar...!
ignatov andrei

Mesajde XXL » 28 Iun 2016, 22:15

....d-le Ignatov in cazul de fata te-ai luat de cine nu trebuia
imi dau seama ca doar invidia ,ingamfarea si poate caracterul d-voastra este de vina
asta nu inseamna sa stam deoparte sa privim cum arunci cu noroi
intr-o persoana care a impartasit cu generozitate din experienta sa
...probabil daca era mai rau
nu era asa bine
XXL

Mesajde ignatov andrei » 28 Iun 2016, 23:07

XXL scrie:....d-le Ignatov in cazul de fata te-ai luat de cine nu trebuia
imi dau seama ca doar invidia ,ingamfarea si poate caracterul d-voastra este de vina

"Vezi ca ai scapat vacile in lucerna"
Expresia iti apartine...
O mai tii minte..?!?
ignatov andrei

Mesajde Angellily » 29 Iun 2016, 00:25

XXL scrie:....d-le Ignatov in cazul de fata te-ai luat de cine nu trebuia

Hai sa nu ducem totul la extrem, fiecare avem calitati si defecte, deocamdata ne cunoastem doar virtual. Sunt sicaneli marunte. Daca ma lupt cu nea andrei cu sabii si topoare acum, asta nu inseamna ca in pauza meciului nu putem sa bem o bere impreuna.
Ceia ce m-a deranjat a fost faptul ca a insinuat ca as face o afacere cu patriotismul asta al meu. Da Doamne, te pun director daca iese ceva. :D
Angellily

Mesajde State » 29 Iun 2016, 10:10

tuturicius scrie:Dorian ne canta din fluier ca la cobre si noi ne balanganim in stanga si in dreapta ..

Dorian va canta muzica de la el, voi dansati hore in ritmuri de tango si visati frumos.
Omul spune cum practica apicultura acolo. Voua va place sa visati frumos. Visele nu costa bani, e drept.

Pe cine il duce capul, culege si de la unul si de la altul, in masura in care i se potiveste ceva din spusele celor doi, nu sta sa balacareasca pe unul sau pe altul.
Amintiti-va cand a intrat Ignatov in direct cu voi si ascultati ca babele la slujba. Era bine, nu? Doar niste faze deranjante au fost, gen " stai asa nea Andrei ca explic eu" sau "stai asa ca n-ai inteles ce a vrut sa zica nea Andrei". Din momentul ala am inchis canalul. Ori lasi un om sa vorbeasca, ori te duci cu vacile.

Atat Dorian cat si nea Andrei, sunt oameni de la care avem de invatat. Ca se inteapa, e treaba lor, eu nu fac miere din asta.

LE: esti unul din cei ce ar trebui sa-si vada lungul nasului. Eu de atunci nu te mai inghit, mi-ai devenit antipatic. Uneori doar prin simplu grai, vorbesti de parca te chinui sa-ti aduci aminte limba natala.
Chiar daca va trăi printre găini,o privighetoare nu va cotcodăci niciodată.
State

Mesajde Angellily » 29 Iun 2016, 18:08

[quote="State"]

Atat Dorian cat si nea Andrei, sunt oameni de la care avem de invatat. Ca se inteapa, e treaba lor, eu nu fac miere din asta.

Parca era vorba sa ma intep doar eu cu nea Andrei aici, ati inceput si voi? Lasati-ne va rugam sa terminam meciul.
Hai nea Andrei la o bere pana termina baietii si dupa aceia intram noi in ring. Fara prelungiri ca avem si noi o varsta.
Sanatate, respect si..... hai sa fim mai buni.
Angellily

Mesajde State » 29 Iun 2016, 19:34

Dorian, am devenit scarbit de oamenii care vorbesc doar sa nu taca. Aici e ca in placinta americana, toți dau, toti primesc. Au pierdut esenta.
Sunt sigur ca nici tu, nici nea Andrei nu va omorati cu pietre. In schimb sunt altii care se omoara pentru ceea ce expuneti voi. Unii chiar ne-am saturat de viteji cu burta goala.
Repet, cine vrea sa invete, are de unde. Pana la urma asta conteaza. De la tine furam ceva, de la altul altceva si aplicam ce se poate sau ce putem, cat ne duce memeaca. Nu dom'le, ie unii care are ochelari de cal si au descoperit apa calda. Au fost mintiti atat amar de vreme si daia nu au facut iei apicultura in Romania, ca ie multi prosti. Peste noapte deja au devenit profesori si se pisa pe restul lumii de cand au pus coada la pruna. Faza e ca nici n-au vazut pruna. Nu stiu daca ma înțelegi dar din cauza astora nici nu mai intru pe ici, pe colo.
Cand era DM, cam acelasi lucru s-a intamplat. N-am vazut niciun stupar care sa fi dat lovitura in Romania dupa modelul Canadian, desi era nr 1 la audiente. Pui pariu ca nici macar 2% dintre ei n-au incercat? In schimb le place sa caste gura si sa clantane pe canapea.
Te(va) salut si numai bine!
State

Mesajde pustu » 29 Iun 2016, 20:19

State scrie:...
LE: esti unul din cei ce ar trebui sa-si vada lungul nasului. Eu de atunci nu te mai inghit, mi-ai devenit antipatic. Uneori doar prin simplu grai, vorbesti de parca te chinui sa-ti aduci aminte limba natala.

Tu ce faci acum ? Esti mare si numa' te joci ? Comentariu de tot cacatul . Din cauza unor comentarii ca astea eu il ascult pe nea Andrei in fiecare seara . Si pe Decebal si pe Dorian si pe mai multi . Tu mai asculti o laie .
ps: Nea Andrei , Decebal , Dorian ne auzim intr-o ora :lol:
yahoomail : danpustu
facebook : pustu stuparul
youtube : http://www.youtube.com/pustustuparul
pustu

Mesajde State » 29 Iun 2016, 22:13

Pustule stii vorba cu ursu'? Asa si cu tine. Daca n-ai inteles, eu am incetat sa mai ascult ceva acolo. Nu ca n-as avea ce dar nu mai suport sa aud aceeasi persoana care ia cuvantul la toata lumea. Ultimul live ascultat a fost cand nea Andrei v-a vorbit despre regine, acum cateva luni. Ati avut multi orgasme, printre care si persoana nesuferita. Acum in loc sa aplaneze, ce face? Intelegi sau iti desenez, ca de ceva ani vad ca tot incerci si tot pe loc esti. Adica ma gandesc sa te ajut nitel, daca nu reusesti singur.
Sa fii iubit si spor!
State

Mesajde pustu » 29 Iun 2016, 22:41

State scrie:Pustule stii vorba cu ursu'? Asa si cu tine. Daca n-ai inteles, eu am incetat sa mai ascult ceva acolo. Nu ca n-as avea ce dar nu mai suport sa aud aceeasi persoana care ia cuvantul la toata lumea. Ultimul live ascultat a fost cand nea Andrei v-a vorbit despre regine, acum cateva luni. Ati avut multi orgasme, printre care si persoana nesuferita. Acum in loc sa aplaneze, ce face? Intelegi sau iti desenez, ca de ceva ani vad ca tot incerci si tot pe loc esti. Adica ma gandesc sa te ajut nitel, daca nu reusesti singur.
Sa fii iubit si spor!
Sincer ... deseneaza . Am zis de mai multe ori : vrei sa ma ajuti , zi frate cu subiect si predicat ca n-am terminat nici liceul . Ma iei prin invaluire ... sa fii sanatos ca oricum razi de unu singur .
Multa sanatate
pustu

Mesajde pustu » 29 Iun 2016, 22:47

State scrie:...de ceva ani vad ca tot incerci si tot pe loc esti. Adica ma gandesc sa te ajut nitel, daca nu reusesti singur.
...

Ia nu te mai gandi si fa-o . Vorbeste si cu nicus ca si el se gandeste . Poate impreuna reusiti ceva
pustu

Mesajde pustu » 29 Iun 2016, 22:49

State scrie:Pustule stii vorba cu ursu'?

Nu esti ON-LINE nu existi ??? Sau ?
pustu

Mesajde State » 29 Iun 2016, 23:23

Pustu, am afirmat despre Decebal ca e antipatic. M-ai catalogat prost si mesajul meu l-ai catalogat "de c*cat".
Sa continuam discutia intr-un mod serios, te rog sa-ti dai cu parerea despre urmatorul mesaj, apartinand prietenului tau antipatic mie. Pe urma discutam.

tuturicius scrie:Andrei, te lauzi tu cu nasul tau pentru curvele masculine dar,asculta-ma pe mine: in veac nasul tau nu il va egala pe cel al unei femei. Ele se nasc cu asta, ne catalogheaza instinctiv. Nevasta-mea te-a catalogat rapid: un frustrat. "Nu e asta ala care si-a vandut albinele?" - ba da zic io, dar a luat-o atunci intr-o alta directie. "Ok, nu a realizat mare lucru nici acolo din moment ce intr-o seara il auzeam ca a trebuit sa-si vanda din familii in primavara pentru ca ii trebuiau bani, deci, tot un frustrat, asculta la mine barbate!" Daca forumul asta ar fi format numai din femei ar rade in cor de tine de s-ar prapadi.
Acuma mai aflu ca ai fost 40 de ani si printre liderii politici :lol:
Nici eu nu sunt un tip chiar suferind de sinusita. Ii stii pe tipul din carciuma, cu un pahar de jinars in fata, care explica oricui vrea sa il asculte ce om mare a fost el la viata lui? ....
State

Mesajde State » 29 Iun 2016, 23:28

pustu scrie:Sincer ... deseneaza . Am zis de mai multe ori : vrei sa ma ajuti , zi frate cu subiect si predicat ca n-am terminat nici liceul . Ma iei prin invaluire ... sa fii sanatos ca oricum razi de unu singur .
Multa sanatate

Cum ai tras concluzia ca rad?
Iti pusesem o intrebare( sigur ai observat) si m-am oferit sa-ti desenez daca nu o întelegi.Faptul ca bati pasul pe loc m-a dus cu gandul ca atat poti si ca ai nevoi speciale pentru o mai buna pricepere, atat. De ajutor material nu poate fi vorba, ma gandesc ca nu e vorba de un handicap fizic, doamne fereste!
State

Mesajde State » 29 Iun 2016, 23:35

pustu scrie:
State scrie:Pustule stii vorba cu ursu'?

Nu esti ON-LINE nu existi ??? Sau ?

Cainii latra, ursul merge. E veche Pustu, veche. Ma gandeam ca macar din astea stii, mai jos nu pot sa cobor ca iar ma faci prost.
State

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?