tuturicius scrie:Dorian ne canta din fluier ca la cobre si noi ne balanganim in stanga si in dreapta ..
Dorian va canta muzica de la el, voi dansati hore in ritmuri de tango si visati frumos.
Omul spune cum practica apicultura acolo. Voua va place sa visati frumos. Visele nu costa bani, e drept.
Pe cine il duce capul, culege si de la unul si de la altul, in masura in care i se potiveste ceva din spusele celor doi, nu sta sa balacareasca pe unul sau pe altul.
Amintiti-va cand a intrat Ignatov in direct cu voi si ascultati ca babele la slujba. Era bine, nu? Doar niste faze deranjante au fost, gen " stai asa nea Andrei ca explic eu" sau "stai asa ca n-ai inteles ce a vrut sa zica nea Andrei". Din momentul ala am inchis canalul. Ori lasi un om sa vorbeasca, ori te duci cu vacile.
Atat Dorian cat si nea Andrei, sunt oameni de la care avem de invatat. Ca se inteapa, e treaba lor, eu nu fac miere din asta.
LE: esti unul din cei ce ar trebui sa-si vada lungul nasului. Eu de atunci nu te mai inghit, mi-ai devenit antipatic. Uneori doar prin simplu grai, vorbesti de parca te chinui sa-ti aduci aminte limba natala.
Chiar daca va trăi printre găini,o privighetoare nu va cotcodăci niciodată.