csaa scrie:Cristian IONITA scrie:bine d-le ... ai dreptate ... razi de mine deci ... nu razi singur ... imi cer scuze ca am uitat ca esti militian si am avut pretentia de-o minima logica de la dumneata.
sa fii sanatos ...
Gresit! Nu am fost si nici nu sunt militian.
Am crezut ca intelegi ca nu rad singur, tot forumul se distreaza cand postezi tu.
Cristian IONITA scrie:inteles .... deci esti militian de frontiera (aia de va procopsiti din spagi si din cand in cand va ridica pe toti din tura o data - si asa justificat exitenta si mentinerea atat a DIICOT-ului cat si a DNA-ului) .... da ce ai ajuns numai acolo? nu ai stiut sa numeri pana la 10 fara sa folosesti ambele maini?
apropo .... pe voi astia de pe frontiere nu va instruiesc asa la nivel "national" ? .... nu de alta dar te-am confuzat cu o masina a MAI-ului din tara fratilor nostrii de pe Prut.
cam multe declarii ca "nu stii" dar asta nu te impiedica sa te bagi singur in seama ... dar uite ca sa vezi ca pe langa "hazliu" sunt si darnic iti spun eu cine este Radut, ala de a crezut ca nu e nici o pba de a beneficia de anunturi "sub neon", respectiv colegul nostru lucky5strike .
teinegru64 scrie:Bula s-a nascut.Tatal il cauta la maternitate.Gaseste o usa pe care scrie
'copii superdotati'.Bate , deschide , baga capul :
-Bula , baiatul tatii , aici esti?
Nimic.Merge la a doua usa : 'copii destepti'.
-Bula , hai , te rog , raspunde...
Bula - nimic.A treia usa - 'copii normali'. Bula , nici aici.A patra usa,
'handicapati mintal,irecuperabili'.
-Bula , baiatu' tatii ,tu esti copilul nostru, te iubim oricum ai fi...
Tacere.Tatal, nenorocit , inchide , ridica capul si vede o usa pe care
scria , mare 'BULA'.
csaa scrie:Cristian IONITA scrie:inteles .... deci esti militian de frontiera (aia de va procopsiti din spagi si din cand in cand va ridica pe toti din tura o data - si asa justificat exitenta si mentinerea atat a DIICOT-ului cat si a DNA-ului) .... da ce ai ajuns numai acolo? nu ai stiut sa numeri pana la 10 fara sa folosesti ambele maini?
apropo .... pe voi astia de pe frontiere nu va instruiesc asa la nivel "national" ? .... nu de alta dar te-am confuzat cu o masina a MAI-ului din tara fratilor nostrii de pe Prut.
cam multe declarii ca "nu stii" dar asta nu te impiedica sa te bagi singur in seama ... dar uite ca sa vezi ca pe langa "hazliu" sunt si darnic iti spun eu cine este Radut, ala de a crezut ca nu e nici o pba de a beneficia de anunturi "sub neon", respectiv colegul nostru lucky5strike .
Uite ca a inceput sa te manance! Si acum am sa te scarman.
Pepenas am vorbit mai demult cu privire la meseria mea, cum am ajuns granicer si de ce. Ba chiar ti-am adus aminte de partea feminina a familiei tale si te-am rugat sa le transmiti salutarile tiristilor.
Se pare insa ca repetatele generatii nascute din incest si-au pus amprenta asupra memoriei tale. Asta e, cosangvinitatea a atins si familii mai mari, desi nu cu un efect asa de grav ca la tine.
Multumesc ca mi-ai spus cum il cheama pe colegul @lucky5strike, poate ne vom intalni candva.
AAA! Da! Asta e momentul in care tu ceri ajutorul moderatorilor.
csaa scrie:Cristian IONITA scrie:inteles .... deci esti militian de frontiera (aia de va procopsiti din spagi si din cand in cand va ridica pe toti din tura o data - si asa justificat exitenta si mentinerea atat a DIICOT-ului cat si a DNA-ului) .... da ce ai ajuns numai acolo? nu ai stiut sa numeri pana la 10 fara sa folosesti ambele maini?
Uite ca a inceput sa te manance! Si acum am sa te scarman.
Pepenas am vorbit mai demult cu privire la meseria mea, cum am ajuns granicer si de ce. Ba chiar ti-am adus aminte de partea feminina a familiei tale si te-am rugat sa le transmiti salutarile tiristilor.
Se pare insa ca repetatele generatii nascute din incest si-au pus amprenta asupra memoriei tale. Asta e, cosangvinitatea a atins si familii mai mari, desi nu cu un efect asa de grav ca la tine.
Multumesc ca mi-ai spus cum il cheama pe colegul @lucky5strike, poate ne vom intalni candva.
AAA! Da! Asta e momentul in care tu ceri ajutorul moderatorilor.
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 5 vizitatori