Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde csaa » 30 Iun 2016, 16:59

Lasa-l usor ca o cere singur :!: :lol: :lol:
csaa

Mesajde Cristian IONITA » 30 Iun 2016, 18:24

csaa scrie:
Cristian IONITA scrie:bine d-le ... ai dreptate ... razi de mine deci ... nu razi singur ... imi cer scuze ca am uitat ca esti militian si am avut pretentia de-o minima logica de la dumneata.

sa fii sanatos ...

Gresit! Nu am fost si nici nu sunt militian.
Am crezut ca intelegi ca nu rad singur, tot forumul se distreaza cand postezi tu.

bre .... eu te stiam de politist .... si poate gresesc sau nu .... la mine-s totuna cu militienii .... daca nu e taman asa .... greseala mea

In afara de tine si ... poate tatal nostru Radut oare cine se mai distreaza ... sau poate ca voi va considerati TOT FORUMUL .... de Radut stiu bine ca are harfe si arogante pe tema asta .... de tine insa ... sunt surprins acum
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde Cristian IONITA » 01 Iul 2016, 11:28

Cristian IONITA

Mesajde Cristian IONITA » 01 Iul 2016, 12:41

:)
Fişiere ataşate
13507279_10154961795294746_4822117521905868629_n.jpg
Cristian IONITA

Mesajde Cristian IONITA » 01 Iul 2016, 14:43

PSD-ul cu adevarat motivat ptr alegerile din toamna

”Totul depinde de rezultatul din toamnă, inclusiv libertatea noastră”, a spus Liviu Dragnea, în ședința Comitetului Executiv

http://www.stiripesurse.ro/surse-dragne ... 41283.html
Cristian IONITA

Mesajde teinegru64 » 01 Iul 2016, 14:54

Publicarea listei celor care, peste noapte, au fost fãcuti ofiteri în Armata Românã, “la apelul bocancilor”, dupã cum glumesc ostasii adevãrati, a venit cu o dezvãluire-soc! Unul dintre parlamentarii vasluieni apare ca fiind protagonistul unei avansãri incredibile, petrecute în 2010. De la modestul grad de “soldat”, deputatul husean Dan Bordeianu a fost avansat la cel de “locotenent-colonel”! “Iatã asa, domnul fost soldat, actual locotenent-colonel Bordeianu, în caz de rãzboi, Doamne fereste, ne va conduce ostirea la victorie”, se amuzã militarii adevãrati, cei care au fost primii contrariati de veste. E important de spus cã, dupã aceastã spectaculoasã avansare de la cel mai modest grad din rândul subofiterilor, pânã la statutul de ofiter, pentru deputatul Bordeianu lucrurile nu au mers rãu deloc: a ajuns vicepresedinte al Comisie pentru Apãrare a Camerei Deputatilor, apoi, din martie 2015, secretarul acesteia si, mai mult decât atât, e supleant (din 2013) în Delegatia Parlamentului României la Adunarea Parlamentarã a NATO.
Cum te poti transforma, peste noapte, din soldat într-un locotenent-colonel al Armatei Române?! Cu sigurantã este o întrebare la care multi vasluieni ar vrea sã afle rãspunsul. Îl stie însã doar deputatul Dan Bordeianu, care, foarte norocos, a izbutit aceastã performantã deloc de neglijat, în anul 2010. Si poate cã nu s-ar fi aflat nici acum de evolutia sa, dacã o listã cu cel putin 800 de români aflati în aceastã situatie, nu ar fi iesit la ivealã. Acolo, Dan Irimia Bordeianu (fiecare dintre avansatii din listã este trecut cu numele întreg al tatãlui, Irimia, în cazul de fatã, n.r.) îsi vede secretul dezvãluit: de la gradul de “soldat” devine “locotentn-colonel”, în anul 2010.
Fost soldat de la Husi, actual secretar al Comsiei pentru Apãrare a tãrii!
La fel ca el, au fost avansati si alte nume, unele foarte cunoscute. Unii s-au justificat prin aceea cã, pânã la dezvãluirea numelor, nu au avut habar cã au fost avansati. Altii, mai realisti, au recunoscut, dar au precizat cã avansãrile nu le-au folosit la nimic, întrucât ar fi… simbolice. În ceea ce îl priveste pe deputatul Dan Bordeianu, avansarea din 2010 nu i-a prins rãu deloc, întrucât, de atunci, parcursul sãu a fost unul foarte interesant: a devenit membru în conducerea Comisiei pentru Apãrare, Ordine Publicã si Sigurantã Nationalã a Camerei Deputatilor (vicepresedinte, apoi secretar), iar, din 2013, greu de crezut, dar Dan Bordeianu a fost numit supleant al Delegatiei Parlamentului României la Adunarea Parlamentarã a NATO! Am încercat, asearã, sã luãm un punct de vedere parlamentarului, însã acesta nu a rãspuns la mobil.
Este grav: sute de oficiali au devenit colonei, peste noapte
Sute – se vorbeste chiar si de mii! – de oficiali ai statului au primit grade înalte, de ofiteri în rezervã, în Armata Românã, pentru simplul fapt cã erau demnitari. Cei onorati cu grade superioare, acordate direct chiar si unora aflati la nivelul de soldat, vorbesc cu reticentã despre acest subiect si încearcã sã-i minimalizeze importanta. Majoritatea au primit grad de colonel. Numãrul senatorilor si deputatilor care beneficiazã de grade înalte în Armata Românã este mult mai mare, de ordinul zecilor, acoperind întreg spectrul politic. Cei vizati de aceste onoruri sunt, cu precãdere, membrii comisiilor de Apãrare ale Parlamentului si absolventii Colegiului National de Apãrare, desi sunt si oficiali care au devenit ofiteri chiar fãrã aceste merite. Se pare cã unii au fost avansati la gradul de ofiter în rezervã fãrã ca mãcar sã stie treaba aceasta! Existã si o problemã: nu ai niciun avantaj dacã esti înaintat în grad, întrucât acestea sunt grade în rezerva, activate, în general, doar în caz de rãzboi. Toate aceste persoane au fost avansate în grad în perioada în care ministru al Apãrãrii a fost Gabriel Oprea.
http://teinegru64.sunphoto.ro/Albine
teinegru64

Mesajde csaa » 01 Iul 2016, 15:22

De ce te miri? Boureanu a fost facut lt. col. doar pentru faptul ca i-a luat apararea lui Ritzzi si l-a pupat in c*r pe Basescu. cand a fost intrebat de ce a fost avansat a spus ca i se pare normal ca "inaltii functionari de stat sa aibe grade militare". Cand a fost el "inalt functionar de stat" nu stiu, poate stiti voi.

CI-ule eu nu sunt nici militian nici politist, eu sunt granicer. Radut nu stiu cine e, dar cunosc mai multi care se distreaza pe seama ta. Gata! Iti dau prea multe explicatii si nu mai esti hazliu!
csaa

Mesajde Cristian IONITA » 01 Iul 2016, 15:37

inteles .... deci esti militian de frontiera (aia de va procopsiti din spagi si din cand in cand va ridica pe toti din tura o data - si asa justificat exitenta si mentinerea atat a DIICOT-ului cat si a DNA-ului) .... da ce ai ajuns numai acolo? nu ai stiut sa numeri pana la 10 fara sa folosesti ambele maini?

apropo .... pe voi astia de pe frontiere nu va instruiesc asa la nivel "national" ? .... nu de alta dar te-am confuzat cu o masina a MAI-ului din tara fratilor nostrii de pe Prut.

cam multe declarii ca "nu stii" dar asta nu te impiedica sa te bagi singur in seama ... dar uite ca sa vezi ca pe langa "hazliu" sunt si darnic iti spun eu cine este Radut, ala de a crezut ca nu e nici o pba de a beneficia de anunturi "sub neon", respectiv colegul nostru lucky5strike .
Ultima oară modificat de Cristian IONITA pe 01 Iul 2016, 15:48, modificat de 4 ori în total.
Cristian IONITA

Mesajde Cristian IONITA » 01 Iul 2016, 15:38

cine spune ca viata nu bate filmu'?
Fişiere ataşate
13537571_10154226186794299_87782933211731134_n.jpg
Cristian IONITA

Mesajde teinegru64 » 01 Iul 2016, 16:03

Bula s-a nascut.Tatal il cauta la maternitate.Gaseste o usa pe care scrie
'copii superdotati'.Bate , deschide , baga capul :
-Bula , baiatul tatii , aici esti?
Nimic.Merge la a doua usa : 'copii destepti'.
-Bula , hai , te rog , raspunde...
Bula - nimic.A treia usa - 'copii normali'. Bula , nici aici.A patra usa,
'handicapati mintal,irecuperabili'.
-Bula , baiatu' tatii ,tu esti copilul nostru, te iubim oricum ai fi...
Tacere.Tatal, nenorocit , inchide , ridica capul si vede o usa pe care
scria , mare 'BULA'.
teinegru64

Mesajde csaa » 01 Iul 2016, 21:50

Cristian IONITA scrie:inteles .... deci esti militian de frontiera (aia de va procopsiti din spagi si din cand in cand va ridica pe toti din tura o data - si asa justificat exitenta si mentinerea atat a DIICOT-ului cat si a DNA-ului) .... da ce ai ajuns numai acolo? nu ai stiut sa numeri pana la 10 fara sa folosesti ambele maini?

apropo .... pe voi astia de pe frontiere nu va instruiesc asa la nivel "national" ? .... nu de alta dar te-am confuzat cu o masina a MAI-ului din tara fratilor nostrii de pe Prut.

cam multe declarii ca "nu stii" dar asta nu te impiedica sa te bagi singur in seama ... dar uite ca sa vezi ca pe langa "hazliu" sunt si darnic iti spun eu cine este Radut, ala de a crezut ca nu e nici o pba de a beneficia de anunturi "sub neon", respectiv colegul nostru lucky5strike .

Uite ca a inceput sa te manance! Si acum am sa te scarman.
Pepenas am vorbit mai demult cu privire la meseria mea, cum am ajuns granicer si de ce. Ba chiar ti-am adus aminte de partea feminina a familiei tale si te-am rugat sa le transmiti salutarile tiristilor.
Se pare insa ca repetatele generatii nascute din incest si-au pus amprenta asupra memoriei tale. Asta e, cosangvinitatea a atins si familii mai mari, desi nu cu un efect asa de grav ca la tine.
Multumesc ca mi-ai spus cum il cheama pe colegul @lucky5strike, poate ne vom intalni candva.
AAA! Da! Asta e momentul in care tu ceri ajutorul moderatorilor.
csaa

Mesajde csaa » 01 Iul 2016, 21:52

teinegru64 scrie:Bula s-a nascut.Tatal il cauta la maternitate.Gaseste o usa pe care scrie
'copii superdotati'.Bate , deschide , baga capul :
-Bula , baiatul tatii , aici esti?
Nimic.Merge la a doua usa : 'copii destepti'.
-Bula , hai , te rog , raspunde...
Bula - nimic.A treia usa - 'copii normali'. Bula , nici aici.A patra usa,
'handicapati mintal,irecuperabili'.
-Bula , baiatu' tatii ,tu esti copilul nostru, te iubim oricum ai fi...
Tacere.Tatal, nenorocit , inchide , ridica capul si vede o usa pe care
scria , mare 'BULA'.

Si CI-ul a avut usa lui!
csaa

Mesajde Cristian IONITA » 04 Iul 2016, 11:44

csaa scrie:
Cristian IONITA scrie:inteles .... deci esti militian de frontiera (aia de va procopsiti din spagi si din cand in cand va ridica pe toti din tura o data - si asa justificat exitenta si mentinerea atat a DIICOT-ului cat si a DNA-ului) .... da ce ai ajuns numai acolo? nu ai stiut sa numeri pana la 10 fara sa folosesti ambele maini?

Pepenas am vorbit mai demult cu privire la meseria mea, cum am ajuns granicer si de ce. Ba chiar ti-am adus aminte de partea feminina a familiei tale si te-am rugat sa le transmiti salutarile tiristilor.
Se pare insa ca repetatele generatii nascute din incest si-au pus amprenta asupra memoriei tale. Asta e, cosangvinitatea a atins si familii mai mari, desi nu cu un efect asa de grav ca la tine.
Multumesc ca mi-ai spus cum il cheama pe colegul @lucky5strike, poate ne vom intalni candva.

oau .... cata darnicie din partea dumneavoastra .... ce pacat ca ptr partea asta scarmanicoasa trebuie sa ne limitam la mediul online :D

te-oi fi dat tu granicer si mai inainte dar eu recunosc ca am memorie selectiva si evit sa retin aspectele mai putin importante, .... te lauzi cu inaltele fapte de vitejie .... ca te-ai luat de partea feminina a familiei mele ... asta da dovada de curaj si intelepciune ... dovedeste fara drept de apel faptul ca imbecilitatea nu e deloc criteriu de eligibilitate la ocuparea posturilor.
Cristian IONITA

Mesajde Cristian IONITA » 04 Iul 2016, 11:52

scuze .... unde te-ai luat de "partea feminina a familiei ... " ??!!

csaa scrie:

Cristian IONITA

Mesajde teinegru64 » 04 Iul 2016, 12:53

Doi ursi se aventureaza intr-o padure vecina si se pierd. Merg ei intr-o singura directie o saptamana, doua, o luna... La un moment dat disperat unul ii zice celulilalt:
- Auzi ba?
- Ia zi...
- De cand ne-am pierdut noi in padurea asta de mancat am mancat, de baut am gasit ce sa bem, dar mie mi-a cam venit si pofta de sex.
- Sa stii ca la asta ma gandeam si eu, dar ia ursoaica de unde nu-i.
- Eu zic sa dam cu banul, cine castiga sta deasupra.
- Hai.
Se pun ei pe treaba si dupa ceva vreme ursul de sub simte ceva rece pe ceafa si spune.
- Ce dracu faci ma acolo?
- Ce sa fac, plang...
- Pai tot tu, de ce?
- Uite ma gandeam si eu asa: un prieten bun am si ala homosexual...
teinegru64

Mesajde csaa » 04 Iul 2016, 21:17

CI-ule tu nu ai memorie selectiva, ai mintea scurta.
Spuneai ca e pacat ca nu ne intalnim? Fa un efort si vino la targul de toamna sa facem un concurs de dume. Ne dam intalnire acolo si discutam la un mic si-o fanta.
csaa

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE