pustu scrie:Pai hai , dai drumu . Ce pot sa fac sa nu mai bat pasul pe loc ?
Si nu te-am facut prost . Doar am intrebat de ce scrii asemenea comentarii .
Reciteste-ti mesajul. Doar ti se pare ca am ciunga-n par.
pustu scrie:Aici te inseli . Daca ii ascult mai des am toate sansele . Daca dispar [ ei ] nu mai fac nici un rahat
Ce sa zic, naspa pentru tine..
Sa nu dispara fa in asa fel incat sa-i tii uniti. Cand vezi ca sunt incoltiti de mocofani, trebuie sa intri in hora si sa aplanezi. Intelegi aluzia la mocofanul ala acum? Daca nu, zii o rugaciune pentru intelepciune. Poate poate...
pustu scrie:Ai grija ca Romania nu se termina la Buzau

Vezi ultimul film al lui Dorian sa vezi pe unde e Romania

Romania la mine inseamna pastoral mai Pustu. Vizite la unul si la altul, adica "fraieri" de pe meleagurile noastre. Asa ca informatie, internetul si pierderea orelor la monitor sunt fix lupa pentru mine. Si uite ca am ajuns mai sus fata de 2015 si vreau sa urc in 2017. Nu stiu daca te intereseaza dar pentru mine asta e obiectivul in viitor. Adica mai pe romaneste, ma cam doare-n curdistan cum vezi tu de fapt apicultura si ce asteptari ai. Daca stai cu orele noaptea ascultand un mocofan, s-ar putea ca 2017 chiar si 2018 sa te prinda tot asa. Asta inseamna ca tu ai timp mult, n-ai alta ocupatie.
Sincer iti spun ca imi pare rau de situatia in care te afli acum. Tot incerci sa faci ceva si ramai cu incercatul. Rezultatele se obtin muncind si iar muncind, facand practica adica. De teorie cred ca te-ai sarurat, asa-i? Slava domnului, in zilele noastre doar sa vrei sa nu gasesti o informatie, sa mergi si tu cat de cat in linie dreapta. Acum fa si tu cum crezi, ce sa zic...
Chiar daca va trăi printre găini,o privighetoare nu va cotcodăci niciodată.