Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Ignatov Andrei

Mesajde State » 29 Iun 2016, 23:41

"Ca chestie" generala, sa inchidem subiectul asta de c*cat, am observat ca Dorian a scris si aici pe forum, a zis si in live-urile voastre cam ce face el acolo. Si sunt convins ca omul nu a mintit o clipa si a expus exact problema reala. Faptul ca voi o lungiti la infinit cu discutii, presupuneri, etc. ma duce cu gândul ca aici aveti limita. Amintesc iar faptul ca si DM a spus in linii mari cam aceleasi lucruri. Io sunt curios de rezultate, care cum a facut si ce a realizat pana acum. Sa ascult aceleasi povesti in fiecare seara nu am timp si nici chef. Inca ma mira faptul ca Dorian nu s-a plictisit sa repete.
Deci din punctul asta de vedere stai linistit, ca nu pierd timpul sa urmaresc discutii intrerupte de o persoana antipatica. Capisi?
Chiar daca va trăi printre găini,o privighetoare nu va cotcodăci niciodată.
State

Mesajde pustu » 30 Iun 2016, 00:23

Care " voi " ??? Ca din cauza unora ca tine care comenteaza asa aiurea ca ala nu stie romaneste , ca ala a baut ceva , ca ala are tricoul verde ..... , am ramas " noi " . Nu-ti place ? Schimba frate postul . Sau n-ai observat ca nu sunt emisiuni in care se discuta ce te intereseaza pe tine . Live-urile le fac pentru mine , doar cu ce ma intereseaza pe mine . Daca mai invata si altcineva ceva nu poate decat sa ma bucure . In mare mi s-a cam luat dar o sa continui doar in ciuda voastra . Te miri ca Dorian nu s-a plictisit sa se repete .... . In ultimul timp a inceput si DM sa se repete . Cei drept doar in live-uri . Daca reuseste Dorian sa-l aduca si in cursul saptamanii punem punct live-urilor . Sa-si faca fiecare ce live-uri vrea si promit sa ascult fiecare secunda .
yahoomail : danpustu
facebook : pustu stuparul
youtube : http://www.youtube.com/pustustuparul
pustu

Mesajde pustu » 30 Iun 2016, 00:39

State scrie:Faptul ca bati pasul pe loc m-a dus cu gandul ca atat poti si ca ai nevoi speciale pentru o mai buna pricepere,...

Pai hai , dai drumu . Ce pot sa fac sa nu mai bat pasul pe loc ?
Si nu te-am facut prost . Doar am intrebat de ce scrii asemenea comentarii .
State scrie:Atat Dorian cat si nea Andrei, sunt oameni de la care avem de invatat. Ca se inteapa, e treaba lor, eu nu fac miere din asta.
Aici te inseli . Daca ii ascult mai des am toate sansele . Daca dispar [ ei ] nu mai fac nici un rahat .
State scrie: N-am vazut niciun stupar care sa fi dat lovitura in Romania dupa modelul Canadian,
Ai grija ca Romania nu se termina la Buzau ;) Vezi ultimul film al lui Dorian sa vezi pe unde e Romania :lol:
pustu

Mesajde State » 30 Iun 2016, 01:03

pustu scrie:Care " voi " ??? Ca din cauza unora ca tine care comenteaza asa aiurea ca ala nu stie romaneste , ca ala a baut ceva , ca ala are tricoul verde ..... , am ramas " noi " . Nu-ti place ? Schimba frate postul . Sau n-ai observat ca nu sunt emisiuni in care se discuta ce te intereseaza pe tine .

Mai baiatule, tu chiar ai o problemă.
Cand plm am comentat pana acum de unu si de altul? Arata-mi! Azi mi-a sarit tandara cand am vazut ce scrie mocofanul ala la adresa lui Ignatov. Pe aia nu ai vazut-o??? Ai vazut tu ca m-am luat de cineva pana acum, adica dintre cei care participa in live-urile tale??
Inainte sa-mi fiarba mie oala, citeste in plm mesajele scrise de mocofan si de altii. Ia vezi, asa e cum zici tu, ca din cauza mea ati ramas "voi". Ia vezi mai baiatule cate mesaje am eu in 2016. In live nu am intrat(repet) de cateva luni. Nu problema e la voi, ca va mancati unii pe altii precum câinii? Cel mai bun exemplu sunt mesajele de aici din ultimile 2-3 pagini. Ce vrei mai mult? Crezi ca de asta nu dorm eu noaptea, de voi si discutiile voastre?
Unu la mana: nu-mi place sa pierd timpul ascultand 80% palavrageli ieftine.
Doi la mana: imi place cititul.
Trei la mana si a patra la picior: Cand un om isi pierde timpul sa va dea informatie si apoi il faceti cu ou si cu otet, imi rezulta niste caractere infecte. Eu nu am in preajma asemenea specimene. Am avut.
Cinci la mana: ma doare-n lupa de lumea "apicultoriceasca" moderna.
Acum ai inteles?
State

Mesajde State » 30 Iun 2016, 01:18

pustu scrie:Pai hai , dai drumu . Ce pot sa fac sa nu mai bat pasul pe loc ?
Si nu te-am facut prost . Doar am intrebat de ce scrii asemenea comentarii .

Reciteste-ti mesajul. Doar ti se pare ca am ciunga-n par.

pustu scrie:Aici te inseli . Daca ii ascult mai des am toate sansele . Daca dispar [ ei ] nu mai fac nici un rahat

Ce sa zic, naspa pentru tine..
Sa nu dispara fa in asa fel incat sa-i tii uniti. Cand vezi ca sunt incoltiti de mocofani, trebuie sa intri in hora si sa aplanezi. Intelegi aluzia la mocofanul ala acum? Daca nu, zii o rugaciune pentru intelepciune. Poate poate...

pustu scrie:Ai grija ca Romania nu se termina la Buzau ;) Vezi ultimul film al lui Dorian sa vezi pe unde e Romania :lol:

Romania la mine inseamna pastoral mai Pustu. Vizite la unul si la altul, adica "fraieri" de pe meleagurile noastre. Asa ca informatie, internetul si pierderea orelor la monitor sunt fix lupa pentru mine. Si uite ca am ajuns mai sus fata de 2015 si vreau sa urc in 2017. Nu stiu daca te intereseaza dar pentru mine asta e obiectivul in viitor. Adica mai pe romaneste, ma cam doare-n curdistan cum vezi tu de fapt apicultura si ce asteptari ai. Daca stai cu orele noaptea ascultand un mocofan, s-ar putea ca 2017 chiar si 2018 sa te prinda tot asa. Asta inseamna ca tu ai timp mult, n-ai alta ocupatie.
Sincer iti spun ca imi pare rau de situatia in care te afli acum. Tot incerci sa faci ceva si ramai cu incercatul. Rezultatele se obtin muncind si iar muncind, facand practica adica. De teorie cred ca te-ai sarurat, asa-i? Slava domnului, in zilele noastre doar sa vrei sa nu gasesti o informatie, sa mergi si tu cat de cat in linie dreapta. Acum fa si tu cum crezi, ce sa zic...
State

Mesajde State » 30 Iun 2016, 01:25

Inca mai astept o parere despre mesajul mocofanului la adresa "frustratului" de Ignatov. Asa ca chestie, stii?
State

Mesajde pustu » 30 Iun 2016, 02:38

Daca vrei sa stii exact , discutia a plecat de la niste muraturi . Si ca sa n-o mai lungesc eu tin cu Decebal .
.......................
Daca vrei sa-mi dai un sfat accept cu placere si-ti si multumesc
State scrie:... ma faci prost.

Cer scuze . Te asigur ca n-am avut nici cea mai mica intentie .
pustu

Mesajde ignatov andrei » 01 Iul 2016, 17:01

Ce aveti, fratilor...?!?
Pustule, tu ramai cu dacii liberi, iar tu, State, stii ce ai de facut!
Sa fiti iubiti!
ignatov andrei

Mesajde ignatov andrei » 02 Iul 2016, 19:30

Doamne, mare-i gradina...

Ati inebunit septelul apicol cu toate stilurile de inmultit!
Ati folosit cat se poate de mult, ba ciuruce de salvare, ba de roire etc. doar, doar veti iesi bine "la numaratoare" si sa intrati cat mai repede in randul celor "cu stupi multi si nica stiinta apicola"!
Acum dati vina pe Costica si Vasile ca nu s-au tinut serios de selectat "RASA", ca e roitoare, ca are bube-n cap, ca...

Va mai dati si cu parerea despre rase, specii sau alte grupuri cu denumire "nonlatina"...

Ma mir ca nu va e rusine!
Imi cer scuze comunitatii stuparitul ca m-am inselat cand am afirmat ca numai 75% din comunitate sunt mohaiele apicole. Era normal ca admin' sa se supere... (cum numai 75%...?!?)
ignatov andrei

Mesajde Shrek » 02 Iul 2016, 20:34

Daca nu ti-e cu banat, matale unde te încadrezi? In cei 75% ori 25%? Asa, ca între..... cum ai spus? Mohaiele? Ce sunt astia, producatori de mohair?
Shrek

Mesajde ignatov andrei » 03 Iul 2016, 11:25

alt stupar scrie:o-le-leee... !
ca că cam asa e ! :lol: :lol: :lol:

Ce frumos stii matale a vorbi...
Ca cum in gura ta se aud vorbele inteleptilor...
ignatov andrei

Mesajde cristian bh » 03 Iul 2016, 15:01

Cu noroc,....iaca veni si 1 iulie! :)
Onorabililor,sa fim generosi:daca putem, sa resuscitam si capra vecinului!
cristian bh

Mesajde pvc » 03 Iul 2016, 16:56

cristian bh scrie:Cu noroc,....iaca veni si 1 iulie! :)

La mine astazi este deja 3 iulie! Cred ca mi-a luat-o inainte calendarul!O sa verific.
pvc

Mesajde cristian bh » 03 Iul 2016, 17:14

pvc scrie:

La mine astazi este deja 3 iulie! Cred ca mi-a luat-o inainte calendarul!O sa verific.

Pt albine,.....1 iulie n-o fi chiar batut in cuie!
In schimb la pui,....in special aia de carne,....orice zi pierduta,e roadere de oase!
cristian bh

Mesajde cristian bh » 04 Iul 2016, 20:16

A existat o promisiune,.....cu acea familie model,....despre asta-i vorba.
cristian bh

Mesajde ignatov andrei » 05 Iul 2016, 15:45

cristian bh scrie:

A existat o promisiune,.....cu acea familie model,....despre asta-i vorba.

Spune, asa ca la usa cortului, cu cercuri de fum, ca telefoanele s-au desfiintat prin zona voastra! :oops:
ignatov andrei

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?