incap 12 jos 12 sus adica 3 pa latime si 4 pa lungime. doar cu cat de jumate . remorca e lafel . acuma sa zicem ca un stup e cam 40 kg maxim .varza scrie:Cum ai reusit sa pui 24 +magazii ??? Adica cati ai avut in bena si cati deasupra ? Mie imi pare imposibil chiar daca e cu 2 locuri.
remorac e identica cu cea a masinii , bineinteles C -uri pe toate rotile .varza scrie:Asa ma gandisem si eu initial numai ca nu stiu cat rezista acel plafon la astfel de sarcini. Din cate am calculat deasupra intra 2 randuri de stupi a cate 6 stupi/rand maxim ..... asta ar veni 12 stupi +8 jos adica 20. Intradevar problema e la incarcat/descarcat dar nu e un capat de tara. Dar cu o remorca la ce numar de stupi pot ajunge sau mai bine schimb masina? Mentionez ca doresc o remorca ceva mai inalta ca sa nu raman suspendat cu ea
jonny_it scrie: ... Alte optiuni pana in 3000 euro am?
...
Cristian IONITA scrie:o masina care sa le impace bine pe toate dupa mine ar fi Land Rover Discovery (1 sau 2) ... este cat de cat eleganta (nu se uita nimeni crucis la tine daca te duci fie la mall fi la Ateneu), modularitate spatiu interior (poti avea 7 lucuri ptr persoane sau ditamai portbagajul de cca 2 mc), tracteaza 3,5 tone, consum decent, pret la piese acceptabil, etc.
Înapoi la ECHIPAMENTE SI UTILAJE APICOLE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 16 vizitatori