Cristian IONITA scrie:jonny_it scrie: ...
PS: Vand cateva tone pe an la borcan. ...
mai precis cate sunt astea cateva ? .... ca si 2 si 6 sunt tot "cateva" dar diferenta este semnificativa
Anul trecut am dat aprox 3,5 tone asa. Este adevarat ca am si un magazin propriu care vinde destul de multa miere, dar anual vand foarte multa si direct(prieteni, cunostiinte, clienti). Nu am marit stupina pana nu mi-am facut clienti suficienti. Sunt cativa ani de cand nu mai bag bani din buzunar in investitii. Anul acesta concediul/concediile(sper

) sunt platite din banii de pe mierea de anul trecut. Toti banii castigati sunt pusi intr-un cont separat.
Poliflora si salcamul sunt baza, teiul mai putin, nu prea vor, dar i-am educat si iau si tei acum.
Avantajul este ca eu si viitoarea sotie suntem din zone diferite, si practic vindem in ambele directii. Totul se vinde etichetat si ambalat in borcane de sticla. Am renuntat la plastic, nu da bine la clienti.
Frumos si cel mai motivant lucru este cand te suna cineva si spune ca are numarul de la altcineva(pe care nu il cunosc) si care a gustat miere si ca vrea si el
Am observat ca multi cumpara la comun miere, mai bine zis rudele iau 10 kg sa zicem, si dupa aia o impart intre ei, de aceea intotdeauna pun 2-3 pliante si 2-3 carti de vizita in plus in fiecare punga in care dau mierea.
Pacat ca nu am salcam anul acesta ..
Oricum fata de perioada 2009 - 2011 se simte ca are lumea ceva mai multi bani, atunci a fost jale mare