Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde csaa » 01 Dec 2016, 23:10

Ce inseamna kwj???????????????? Poate JFK!?
csaa

Mesajde filip » 01 Dec 2016, 23:13

csaa scrie:Ce inseamna kwj???????????????? Poate JFK!?

Klaus Werner Iohannis :lol:
filip

Mesajde csaa » 01 Dec 2016, 23:22

Asta ce e?
Glumesc!
Da, probabil nu ii ajungeau banii din chirii
csaa

Mesajde Shrek » 01 Dec 2016, 23:58

Nu vad nimic rau ca un presedinte de tara, sa aiba un salariu decent. Suma de 3-4 000 euro, nu este o suma exorbitanta nici pentru Romania. Sunt sefi de institutii bugetare care primesc mai mult de atat. Dar nu cuantumul este important. Ci aceasta mentalitate absurda ca un președinte de tara sa fie rupt in c*r pentru a da bine la popor. Ei uite ca avem unul care a spus lucrurilor pe nume si multi se dau raniti ...in amorul propriu. Lumea se aștepta probabil sa vada astăzi si putin circ la festivități, dar uite ca nu a fost nevoie sa se întoarcă cu.. dosul catre unii participanți ori sa nu se salute cu unii dintre asa zisii persecutați. Io cred ca suntem pe drumul cel bun si sper ca....Santa Claus sa ne aducă anul acesta un pic de demnitate. Ne-ar prinde bine!
Shrek

Mesajde tinumaftei » 02 Dec 2016, 00:05

Am lucrat o vreme în administrație și cineva mi-a făcut întroducerea si mi-a spus: dacă cineva spune că trebuie o șpagă la un ministru sub un milion de euro, să știi că minte, înseamnă ca o cere pentru el.. Pe timpul acela salariul unui ministru era sub 7000 lei. Poate cineva sa creadă că cineva se duce ca să fie ministru pentru un beneficiu lunar de 7000 lei?!! Ne mintim singuri că votăm oameni onesti. Sistemul este astfel format ca ii corupe si pe cei mai onești oameni, iar dacă nu reușește să îi corupă ii face ineficienti.
tinumaftei

Mesajde tinumaftei » 02 Dec 2016, 00:13

Shrek scrie:Nu vad nimic rau ca un presedinte de tara, sa aiba un salariu decent. Suma de 3-4 000 euro, nu este o suma exorbitanta nici pentru Romania. Sunt sefi de institutii bugetare care primesc mai mult de atat. Dar nu cuantumul este important. Ci aceasta mentalitate absurda ca un președinte de tara sa fie rupt in c*r pentru a da bine la popor. Ei uite ca avem unul care a spus lucrurilor pe nume si multi se dau raniti ...in amorul propriu. Lumea se aștepta probabil sa vada astăzi si putin circ la festivități, dar uite ca nu a fost nevoie sa se întoarcă cu.. dosul catre unii participanți ori sa nu se salute cu unii dintre asa zisii persecutați. Io cred ca suntem pe drumul cel bun si sper ca....Santa Claus sa ne aducă anul acesta un pic de demnitate. Ne-ar prinde bine!

Nu mi se pare normal ca să fim o țară de rupți în c*r. De ce nu a început cu o lege ca salariul minim să fie 7-800 de euro? Da, nu se poate. Dar pentru salariul lui KWI s-a putut. Comunistul ala pe care l-am împușcat era mai decent.... Dar mai devreme sau mai târziu societatea se va mai întoarce pe acolo, că nu am învățat mai nimic.
tinumaftei

Mesajde Shrek » 02 Dec 2016, 00:24

De acord cu cresterea salariului minim! Dar si productivitatea trebuie sa fie de banii astia.
PS. A recitat Celentano un poem acu`. Chintesenta prezentului!
Shrek

Mesajde MIHAI BALS » 02 Dec 2016, 00:56

Shrek scrie:Nu vad nimic rau ca un presedinte de tara, sa aiba un salariu decent. Suma de 3-4 000 euro, nu este o suma exorbitanta nici pentru Romania. Sunt sefi de institutii bugetare care primesc mai mult de atat. Dar nu cuantumul este important. Ci aceasta mentalitate absurda ca un președinte de tara sa fie rupt in c*r pentru a da bine la popor. Ei uite ca avem unul care a spus lucrurilor pe nume si multi se dau raniti ...in amorul propriu. Lumea se aștepta probabil sa vada astăzi si putin circ la festivități, dar uite ca nu a fost nevoie sa se întoarcă cu.. dosul catre unii participanți ori sa nu se salute cu unii dintre asa zisii persecutați. Io cred ca suntem pe drumul cel bun si sper ca....Santa Claus sa ne aducă anul acesta un pic de demnitate. Ne-ar prinde bine!

rupt in c*r cu 7 sasi in 7 saci?
ma faci sa ma rad de tine!
aveam pretentii!!!

nici macar nu are ce sa fac cu ...ELE!
un blestem s-a abatut asupra noastra!
MIHAI BALS

Mesajde feederman » 02 Dec 2016, 09:22

tinumaftei scrie:
Sa ne reamintim că KWJ printre primele măsuri pe care le-a solicitat fost mărirea salariului sau si a camarilei din administrația prezidențială. Nu am crezut în 1989 că vom ajunge în situația asta...

Presedintele nu are drept de initiative legislative. Legea respectiva a fost initiata si votata de majoritataea parlamentara PSD. Cand o asemenea afirmatie vine din partea unui ins care nu poate fi invinovatit de prostie , esti obligat sa pui intrebarea: un lapsus sau un defect de programare a softului .
MIHAI BALS scrie:un blestem s-a abatut asupra noastra!

Se poate rezolva cu metode traditionale, retetă mama Omida. Ia de aici, la luna cadourilor, cu discount si fara licenta de utilizare:
Stuche in sân de trei ori si jumatate, stinge un carbune de Berbesti , pune busuioc sub perna, acopera oglinda sa nu te sperii, ocoleste mâţa neagra pe la bariera de Visina, taie coada cainelui si gaina neagra, nu pritoci zaibarul in saptamana de black Friday, nu injura in timpul somnului, arunca o potcoava peste cap sau drept in cap, ca are efect garantat. Garantat scapi de blestem peste 8 ani. Dupa care incepe alt blestem. Cu adevarat, grea viaţă!
Sa nu uiti Darie!
feederman

Mesajde tinumaftei » 02 Dec 2016, 11:19

@feederman: ia lucrurile așa cum au fost și nu miza pe uitare. Nu au trecut decât 2 ani de atunci. KWI a solicitat guvernului, Ponta nu a vrut si a plecat în Turcia să își lungească picioarele (deh, minciuna are picioare scurte) si onor' gheneral Oprea, vicepremier pe atunci a semnat ordonanța.
Cu asta a început luarea țării înapoi, după ce zeci de mii de emigranți au stat la cozi că sa voteze pe ficus.
Sigur, fiecare om are dreptul să ia țeapă!
Eu am privit cu oarecare entuziasm alegerea lui KWI, deh sas, protestant, cumva peste nivelul politicienilor nostrii. Sigur nu știam de procesele pe care le are cu statul si de antecedentele dâmbovițene pe care le practicase la Sibiu.
Nu il vad bine, peste trei ani nu numai că nu va câștiga dar cel mai probabil nici nu va candida. Si nu ar fi mare mirare ca, în contextul în care PSD+alții vor trece de 50%, să îl vedem si suspendat si demis prin referendum, că acum referendumul se organizează mult mai ușor!!
Așa că păstrează muniția pentru atunci că oricum pe alegerile acestea le-a pierdut!
tinumaftei

Mesajde feederman » 02 Dec 2016, 14:19

tinumaftei scrie:@feederman: ia lucrurile așa cum au fost și nu miza pe uitare... onor' gheneral Oprea, vicepremier pe atunci a semnat ordonanța.
...si a votat-o majoritatea lui Ponta. Curat logica sentintei in procesul de viol, pozitia capra. Violatorul achitat. Capra-psd vinovata ca putea sa fuga. De ce n-o facura?
tinumaftei scrie: De ce nu a început cu o lege ca salariul minim să fie 7-800 de euro? Da, nu se poate. Dar pentru salariul lui KWI s-a putut. .... Dar mai devreme sau mai târziu societatea se va mai întoarce pe acolo, că nu am învățat mai nimic.

Adineaori iti laudam inteligenta. O asemenea pretentie vine de undeva de la subsol ei , de sub podaşcă. Ca sa primesti minim 700 de euro trebuie ca 10 mil de oameni sa produca de cel putin 701 E si sa platesti max 2 mil de pensionari. Ori la noi se plateste ajutor social la greu, de ex pt 50 000 in judetul fanion Teleorman, dintr-o populatie de 380 000. Presupun ca or fi multe zone care debordeaza de harnicie si rigoare. As indrazni sa citez Barbatesti-Valcea unde la o fabrica cu 300 locuri de munca s-au prezentat 5 persoane. Ceilalti stau acasa conform devizei: Du-te fa la colectiva! Nu ma duc si nu ma duc, stau acasa si ma...! Daca unele zone au deficit de forta de munca, iar altele traitori din ajutor social, trebuie sa te intrebi daca esecul nu vine chiar de la beneficiari.
Comunistul ala pe care l-am împușcat era mai decent
Magnific exemplu. Imi aduc aminte de urmatoarele dovezi ale decentei: vila de la Olanesti vila de la Covasna,... Predeal, Neptun, Snagov, Balea, palatul Primaverii, Azuga s.a. Si de pionierii care stateau ore in sir in frig in hainute subtiri asteptand sa-l aplaude pe decent. Si multe ,multe , altele. Nu avea nevoie de salariu caci toate erau ale lui. Mai este loc de un sfant. S-a declansat procesul de sanctificare?!
suspendare
Ar fi interesant motivul constitutional. Mutra sau marimea pantofilor omului nu sunt suficiente. Pana atunci o veste proasta. Bucurestenii s-au comportat excelent la parada. Zavergii n-au avut de partea lor decat vreo doi betivi. Ne maturizam incet, incet. Pas cu Pas!
Sa nu uiti Darie!
feederman

Mesajde filip » 02 Dec 2016, 14:36

Si totusi PSD-isti au pastrat linistea desi au fost pusi in coltul clasei pe parcursul paradei militare de 1 Decembrie.
Hai,ca se poate! :D
filip

Mesajde csaa » 02 Dec 2016, 19:32

Bine au facut ca au stat linistiti. PNL are prostul obicei sa isi bage singur bete in roate, de ce sa risti iesind pe sticla cu....tampenii cand ei se sugruma singuri?
csaa

Mesajde tinumaftei » 02 Dec 2016, 22:12

@feederman: pentru politica nu trebuie inteligenta. E suficient să ai drept de vot. Mai greu este când trebuie să îți aduci argumente în favoarea propriei opțiuni. Pentru mine nu trebuie să aduci nici un argument, că eu îi cunosc pe cei mai mulți. Pe unii i-am avut profesori (buni si foarte buni) cu alții am stat la masa, pentru unii am făcut campanie...
Sunt total si complet scârbit de politică. Eu nu găsesc nici un bilanț pozitiv în dreptul vreunei parti. Vad ca ai o opțiune politică, dar argumente ioc. Cele pe care le-ai spus până acum nu trec de nivelul de propagandă clasică. Si tot din propagandă face parte și acoperirea cu noroi a adversarului.
Mă repet: în politică nu există rațiune, există doar instinct (uneori nu se trece de instincte primare). Din această cauză nici nu poți apela la inteligentă! Cel mai mult mă distrez când găsesc câte un pasional care se crede inteligent. Nu uita ca poporul german plângea când îl ascultă pe Adolf, câtă dreptate avea Adolf!! Ei bine Adolf le-a lăsat oasele pe la Stalingrad si prin stepa calmuca..
În politică dacă faci toate calculele si ies bine, înseamnă că ai greșit undeva!
tinumaftei

Mesajde lucky5strike » 02 Dec 2016, 22:21

Cineva trebuie sa isi asume conducerea, altfel ne-am da naibii de tot.Bineinteles, niciodata prea multa putere intr-o sg. persoana, ca in scurt timp innebuneste.
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde lucky5strike » 02 Dec 2016, 22:25

Accentul pe comunitatile mici este solutia.
Pax vobiscum!
lucky5strike

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE