De fapt, oamenii voteaza pe cine stie sa fie mai popular. Pt. asta e important sa fie perceput ca aproape, interesat de soarta lor.
Daca si confirma in practica, ura si la mai mare!
tinumaftei scrie:Pentru "emoționați" asta se traduce prin promisiuni de pensii, mărirea salariilor la stat, scutire de taxe . Populism. Mă întreb, când voi ajunge bătrân tot atât de "emoționat" voi fi
tinumaftei scrie: Mă întreb, când voi ajunge bătrân tot atât de "emoționat" voi fi
Sa o descalcim. Conform logicii pe dos, asociata cu inversarea sensului timpului, a raspunde unor insulte inseamna propaganda, iar a insulta este un drept biologic, o misiune de constiinta crestineasca manifestata sub forma de dragalasenii. A se consulta succesiunea cronologica- sens unic- a publicarii elogiilor ( ficus, tehnocrati, pasarica, ciolanis, bou…)nivelul de propagandist…
Din nefericire! Aici chiar ca nu am argumente sa contrazic un cunoscator, care cu siguranta se bazeaza pe oarece experienta. Nici nu as indrazni vreodata. De obicei ocolesc respectiva grupare, desi am inteles si admirat de la distanta seninatatea membrilor sai, totusi sper ca se raresc.Da sa știi că aia proști sunt mai mulți!
Imi pare rau daca nu se vede prea bine, Recomand rabdare, ca ieftinesc astia curentul de la intîi Ian. Pana atunci merge bine si o lanterna chinezeasca asociata cu picaturi in ochi. Inainte de utilizare cititi cu atentie prospectele! Anu se confunda lanterna cu picaturile!Ce s-ar schimbat în bine în ultimul an?. Lumineaza ne și pe noi ca să stim de ce să ne minunam de ficus si de bruxelezi!!
tinumaftei scrie:Intra in parlament?!!
Voturile acordate celor care nu intră în parlament vor fi distribuite majoritar PSD. Si nu sunt puține! Voturile de la PMP, USR, ANR, poate si ALDE si alții de care nici nu am auzit. Cu cât sunt mai multe, cu atat se duc mai multe la PSD!
Lehamite îmi e!
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 8 vizitatori