Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde lucky5strike » 04 Dec 2016, 18:04

Si asa a ajuns la concluzia ca sageata genereaza mai putina emotie ca trandafirii... :D

De fapt, oamenii voteaza pe cine stie sa fie mai popular. Pt. asta e important sa fie perceput ca aproape, interesat de soarta lor.

Daca si confirma in practica, ura si la mai mare!
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde tinumaftei » 04 Dec 2016, 18:43

Pentru "emoționați" asta se traduce prin promisiuni de pensii, mărirea salariilor la stat, scutire de taxe . Populism. Mă întreb, când voi ajunge bătrân tot atât de "emoționat" voi fi
tinumaftei

Mesajde filip » 04 Dec 2016, 19:07

tinumaftei scrie:Pentru "emoționați" asta se traduce prin promisiuni de pensii, mărirea salariilor la stat, scutire de taxe . Populism. Mă întreb, când voi ajunge bătrân tot atât de "emoționat" voi fi

Eu sunt pensionar,dar nu pun botul la asemenea promisiuni.
Cum sa cresti pensiile cu 60% in urmatorii4ani,cand nu ai fost in stare sa dai o indexare de 5 %pe an cand erai la guvernare?
Si totusi daca o faci cat e inflatia?
filip

Mesajde Shrek » 04 Dec 2016, 19:46

tinumaftei scrie: Mă întreb, când voi ajunge bătrân tot atât de "emoționat" voi fi

In unele zone ale tarii, notiunea de `emotionat` are sensul de a te.... scapa pe tine! Sper ca nu la asta te referi!?
Shrek

Mesajde feederman » 05 Dec 2016, 09:44

Cand receptorul mesajului este situat la nivelul gleznelor broastei, este normal si de inteles ca tot ce se petrece la un nivel superior genunchilor acesteia, sa-i para un zbor de soim-pasarica suprema, lansat de la inaltimea inaccesibila, chiar si a unui ficus. Si atunci apare conflictul intre gandirea eliptica a emitatorului - professor si cea spiralat-browniana a receptorului - elev de ultima banca. Incapacitatea celui din urma de a rezona cu cel dintai, produce adevarate drame, manifestate in principal sub forma de ciclon in creier, dureri de cap, bataturi si stari emotionale materializate prin intrebari fara raspuns: Ce-a vrut sa spuna? ce-a vrut sa zica? Tragedia cea mare este ca nici macar soacra cea de toate zilele nu are raspuns. Si uite asa creste fara masura, consumul de aspirina …, administrata impreuna cu cioburile unei oale sparte.
Sa nu uiti Darie!
feederman

Mesajde tinumaftei » 05 Dec 2016, 10:51

Există și filozofie politică și propagandă politică. Dacă arunci cu lături să nu îți imaginezi că vei depăși nivelul de propagandist. În altă epocă i se spunea "împingător de campanie" prin unele locuri. Am înțeles că ești pe ultima sută.... Dai tare! Da sa știi că aia proști sunt mai mulți!! Chiar crezi ca lumea ar trebui să fie mulțumită de ficus? Sau de tehnocrat? Ce s-ar schimbat în bine în ultimul an? Au promis un ajutor de minimis! Promisiuni fără acoperire! Ia da pe repede înapoi si vezi în ultimii 20 de ani ce guverne au sprijinit cât de cât apicultura. Lumineaza ne și pe noi ca să stim de ce să ne minunam de ficus si de bruxelezi!!
tinumaftei

Mesajde filip » 05 Dec 2016, 11:06

Exista si” psihologia inversa”.
Prin programul PSD e aplicata cu succes :D
PSD stie ce are de facut dar nu-si asuma un nume de premier.Guvernul Ciolos a fost sustinut si de PSD sa ajunga premier dar acum se delimiteaza de el fara sa fi introdus motiune de cenzura................
filip

Mesajde tinumaftei » 05 Dec 2016, 11:47

Nu am votat niciodată PSD și cred că mi-ar cădea mâna dacă aș face asta!
Adevărul este că PSD s-a dat la o parte ca să vină "guvernul meu". Acesta conduce tara acum. Mai aveați puțin și spuneați: Basescu e de vina!
Sigur, cui ii place votează bruxelezii. Da lumea e deja sătulă de experimentul cu "guvernul meu"!
tinumaftei

Mesajde filip » 05 Dec 2016, 11:55

Eu votez USR,sanctionez atat PSD-ul cat si PNL-ul si ca mine sunt destui. ;)
filip

Mesajde feederman » 05 Dec 2016, 12:07

nivelul de propagandist…
Sa o descalcim. Conform logicii pe dos, asociata cu inversarea sensului timpului, a raspunde unor insulte inseamna propaganda, iar a insulta este un drept biologic, o misiune de constiinta crestineasca manifestata sub forma de dragalasenii. A se consulta succesiunea cronologica- sens unic- a publicarii elogiilor ( ficus, tehnocrati, pasarica, ciolanis, bou…)
!
Da sa știi că aia proști sunt mai mulți!
Din nefericire! Aici chiar ca nu am argumente sa contrazic un cunoscator, care cu siguranta se bazeaza pe oarece experienta. Nici nu as indrazni vreodata. De obicei ocolesc respectiva grupare, desi am inteles si admirat de la distanta seninatatea membrilor sai, totusi sper ca se raresc.
Ce s-ar schimbat în bine în ultimul an?. Lumineaza ne și pe noi ca să stim de ce să ne minunam de ficus si de bruxelezi!!
Imi pare rau daca nu se vede prea bine, Recomand rabdare, ca ieftinesc astia curentul de la intîi Ian. Pana atunci merge bine si o lanterna chinezeasca asociata cu picaturi in ochi. Inainte de utilizare cititi cu atentie prospectele! Anu se confunda lanterna cu picaturile!
Ultima oară modificat de feederman pe 05 Dec 2016, 12:13, modificat 1 dată în total.
Sa nu uiti Darie!
feederman

Mesajde tinumaftei » 05 Dec 2016, 12:13

Intra in parlament?!!
Voturile acordate celor care nu intră în parlament vor fi distribuite majoritar PSD. Si nu sunt puține! Voturile de la PMP, USR, ANR, poate si ALDE si alții de care nici nu am auzit. Cu cât sunt mai multe, cu atat se duc mai multe la PSD!
Lehamite îmi e!
tinumaftei

Mesajde filip » 05 Dec 2016, 12:20

tinumaftei scrie:Intra in parlament?!!
Voturile acordate celor care nu intră în parlament vor fi distribuite majoritar PSD. Si nu sunt puține! Voturile de la PMP, USR, ANR, poate si ALDE si alții de care nici nu am auzit. Cu cât sunt mai multe, cu atat se duc mai multe la PSD!
Lehamite îmi e!

USR sigur intra,am dubii ca ALDE intra.Aici lucrurile se complica e perceput ca un satelit al PSD.
PSD ar fi dispus sa ajute PRU sa intre in parlament cedand cateva procente din partea PSD,din ce am auzit si eu.
filip

Mesajde tinumaftei » 05 Dec 2016, 12:34

De PRU am si uitat. Nu va intra nici unul din partidele mici ca au prea putini primari în teritoriu.
tinumaftei

Mesajde lucky5strike » 05 Dec 2016, 17:50

La americani, englezi sau alte lighioane... :twisted: ...se alege intre doua tabere.... democrati / republicani, conservatori / laburisti... etc.

Simplu.
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde lucky5strike » 05 Dec 2016, 18:00

Politica inseamna conducerea statului, adica servirea interesului cetateanului.

In problema salariilor si pensiilor, PSD a fost singurul partid constant. Astea sunt nevoi in toata tara. De asta are scorurile cele mai mari, apara nevoi generale. A mai fost ceva si pe vremea lui Tariceanu, dar guvernarea astuia s-a incheiat cu criza, asa ca e greu de evaluat.

In problema apicola, cata vreme ministru al agriculturii a fost Daniel Constantin, un conservator pesedist, am simtit ca exista interes, dialog, si in final, un sprijin. Restul ministrilor, Tabara, Fuia, Irimescu, slabuti, sunt departe de Constantin. .

PS: neimpliniri, coruptie, boala de putere... presupun ca sunt in orice partid.
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde csaa » 05 Dec 2016, 19:00

Fuia nu a fost ( cu adevarat) ministru al agriculturii. A fost minitru petru teanaferul proprietatii
PS - scuzati scrierea. pistez de pe telefon
csaa

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE