feederman scrie:tinumaftei scrie:feederman scrie:Euforie in gasca penalilor. Rabdare. Nu mor caii cand vor cainii.
Alegerile astea au îngropat ficusul. De acum să vedem ce excursii că face, că în trei ani trebuie să vadă lumea de două ori cel puțin.
Dar nu cred că va mai fi trei ani la Cotroceni.
Ce zici Feederman? Jumătate din profeția mea s-a adeverit. Dacă KWI nu va termina meciul în picioare chiar ca ma voi numi profet!!
In privinta profetiilor, esti pe locul doi. Afinitatea electoratului majoritar pentru indivizi condamnati penal, confirma realitatea afirmata de primii profeti ai romanilor, Grigore Ureche si Simeon Dascalu. Alegerea de ieri confirma doar, amintirea perena a unei origini glorioase. Si deschiderea potecii grecesti a risipei, spre o prosperitate ce va avea costuri pe care le vor plati generatiile prezente si viitoare. La multi ani romani si sa traiti cum ati ales! O meritati din plin.
@ Feederman: credeam că ți-ai folosit toate gloanțe în campania electorală. Dar văd că ai trecut la politică locului pârjolit. Ai pariat pe o gloabă si acuma plângi după bani!!
Victoria PSD era evidentă, dar proporțiile dezastrului dreptei puteau fi cu greu anticipate. Dacă te uitai cu atenție ai fi văzut că Ciolos și-a luat o mare marja de manevră si nu s-a înscris nici în PNL nici în USR si nici n-am candidat pentru că a evaluat corect faptul că nu va câștiga. Nici măcar nu s-a înscris în partid pentru că își pierdea statutul de "tehnocrat" si traseul lui pe la Bruxelles era închis definitiv.
În ce mă privește aștept cu interes și sfârșitul carierei lui KWI si dispariția completa a acestei drepte. Până când aceste partide clientelare de dreapta nu se vor prăbuși nu avem nici o șansă să avem o reconstrucție a dreptei.
În ce mă privește chiar ma bucur ca ministrul care și-a bătut joc de noi anul acesta este pe făraș!