irina scrie:proapis13 scrie: la asta am intors gratia invers si l-am condamnat la moarte...
Gratia a fost intoarsa invers .....cu buna stiinta?
DA...nu am vrut ca parazitul sa fie imprastiat prin fecale in stupina...
irina scrie:proapis13 scrie: la asta am intors gratia invers si l-am condamnat la moarte...
Gratia a fost intoarsa invers .....cu buna stiinta?
Hunbee scrie:Da vulpe, ai dreptate. Tot uit. Bat-o vina.
De ce ar contabiliza asociatia pierderile? Ca doar asta inseamna cotizatii si pna uri mai putine.
Trebuie sa fi nebun sa-ti reduci din venituri doar ca sa aflii nr real de stupi si eventual cauzele mortalitatilor, ca sa poti gasi solutii pe termen lung.
Filip. Acum nici nu putem pretinde de la asociatie sa faca rost de matci in sezon cand e cererea mare. Cautam noi in stanga dreapta. Cu matcile nu e simplu, ca si cu echipamentul apicol sau medicamente/suplimentele.
vulpea scrie:am fost la "tamaia" aia de Siceanu dela ICDA ca sa cumpar UN ROI in toamna lui 2015 si mi-a spus ca nu acum ca nu renteaza sa se vanda toamna(pentru ei bineinteles),ci in primavara ! ok,am revenit in primavara 2016 si mi-a spus (in plin sezon de roiri) ca NU AVEM DISPONIBIL.i-am explicat ca un roi numai de 2 RAME!!!(roisor!!!)si mi-a spus ca dau roiuri numai in configuratia STAS (?!).deci,nu s-a putut nici asa nici asa.si sa nu-i scuipi in gura(eu obisnuiesc altfel in gura !)?.
gica.mosu scrie:.....Ma suna Narcis ieri....Mosule,la un amic din68 a mai ramas cu"gaura de la covrig".....=zero-NICA...Si iarna -temp cu mult sub minus abia peste cateva zili incepe si v-a tine cel putin 10 zili
Pt Ciprian...punga'n cap cu miere sau ce aveti caaaaa.....Dar raman cutiile siii....|
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 23 vizitatori