Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde feederman » 06 Ian 2017, 20:53

Democratia este manifestarea absoluta a drepturilor omului. O manifestare care il defineste. Poporul roman si-a utilizat cu responsabilitate maxima dreptul de a alege. In virtutea acestui drept, a ales sa-si friga sie insusi si fara drept de apel o magnifica lovitura drept in moalele capului. Aceasta victorie alaturata rezultatelor ciudate din Grecia si Britania the great, dezvaluie printre altele, cealalta fata a democratiei absolute, vox populi, vox bovum. Bine ai venit victoriosule! "Ferma animalelor" te asteapta si-ti ofera gazduire gratuita. Simte-te ca acasa! Pe termen nedeterminat.
Sa nu uiti Darie!
feederman

Mesajde peterneamt » 06 Ian 2017, 21:10

:(
peterneamt

Mesajde Shrek » 06 Ian 2017, 21:37

feederman scrie:Democratia este manifestarea absoluta a drepturilor omului. O manifestare care il defineste. Poporul roman si-a utilizat cu responsabilitate maxima dreptul de a alege. ........................................................................................ Bine ai venit victoriosule! "Ferma animalelor" te asteapta si-ti ofera gazduire gratuita. Simte-te ca acasa! Pe termen nedeterminat.

Personal, nu am intentia de a te considera o "trompeta" a uneia sau alteia din manurile politicii romanesti (stânga ori dreapta ) ! Dar mi se pare nedrept sa judeci o masa de oameni doar prin prisma votului pe care l-au dat. Este ca si cum o alta masa de oameni ar contesta mandatul lui Johanis pe motiv ca acesta este.....protestant. Nu ma pricep prea tare la religie dar ma gândesc ca aceasta ramura a religieii contesta....pe Isus? Eu nu stiu, doar intreb. Deci noi romanii obisnuiti ,fiind crestini ortodoxi, avem dreptul ca sa cerem pastorului sa fie de aceeasi religie? Pastorul fiind presedintele, sa nu se inteleaga gresit.
Românii au avut puterea in mana si au folosit-o asa cum au crezut de cuviință. Peste patru ani iar vor avea puterea. Dar daca acum ei vad ca cei care au castigat , nu isi pot duce mandatul, s-ar putea sa se răzbune si sa voteze masiv acelas lucru. Ba poate cu si mai multa indarjire.
Sau poate ar trebui sa ii lase sa isi rupa gatul! Daca nu vor fi la înălțimea asteptărilor, istoria ii va arunca la cosul de gunoi! Este doar o parere!
Shrek

Mesajde petru71 » 06 Ian 2017, 23:12

peterneamt scrie: :(

Buna seara,
mi-am consumat 40 de minute pentru a-ti urmari integral postarea.
Nu pot sa zic altceva decat ca-ti impartasesc tristetea.
Ei lupta de acolo ca sa faca ceva aici.
Noi luptam aici, ca sa facem ceva aici.
Ramane totusi intrebarea:

Suntem prigoniți în scopul depopulării!? Cel mai probabil, da!

F.M.M.D.T.
petru71

Mesajde tinumaftei » 07 Ian 2017, 00:53

Shrek scrie:
feederman scrie:Democratia este manifestarea absoluta a drepturilor omului. O manifestare care il defineste. Poporul roman si-a utilizat cu responsabilitate maxima dreptul de a alege. ........................................................................................ Bine ai venit victoriosule! "Ferma animalelor" te asteapta si-ti ofera gazduire gratuita. Simte-te ca acasa! Pe termen nedeterminat.

Personal, nu am intentia de a te considera o "trompeta" a uneia sau alteia din manurile politicii romanesti (stânga ori dreapta ) ! Dar mi se pare nedrept sa judeci o masa de oameni doar prin prisma votului pe care l-au dat. Este ca si cum o alta masa de oameni ar contesta mandatul lui Johanis pe motiv ca acesta este.....protestant. Nu ma pricep prea tare la religie dar ma gândesc ca aceasta ramura a religieii contesta....pe Isus? Eu nu stiu, doar intreb. Deci noi romanii obisnuiti ,fiind crestini ortodoxi, avem dreptul ca sa cerem pastorului sa fie de aceeasi religie? Pastorul fiind presedintele, sa nu se inteleaga gresit.
Românii au avut puterea in mana si au folosit-o asa cum au crezut de cuviință. Peste patru ani iar vor avea puterea. Dar daca acum ei vad ca cei care au castigat , nu isi pot duce mandatul, s-ar putea sa se răzbune si sa voteze masiv acelas lucru. Ba poate cu si mai multa indarjire.
Sau poate ar trebui sa ii lase sa isi rupa gatul! Daca nu vor fi la înălțimea asteptărilor, istoria ii va arunca la cosul de gunoi! Este doar o parere!

Sunt de aceeași părere cu tine!
Ce mult își doresc unii sa ne facă bine cu forța. Oare de ce?
Cat timp regulile democratice sunt respectate este oK!
Asta înseamnă libertate. Dacă mai ești și responsabil atunci apare și progresul.
tinumaftei

Mesajde petru71 » 07 Ian 2017, 01:02

Uite Bambucho, sa ne fie...

http://www.digi24.ro/stiri/actualitate/ ... nal-644348

Cum dracu' mai exista animalul asta in viata publica ?
Mie imi este rusine ca l-am tolerat acolo pana astazi.
De restul nu mai zic, ca nu mai dorm la noapte.
Mai bine ascult jazz... :mrgreen:
petru71

Mesajde Bambucha » 07 Ian 2017, 01:33

petru71 scrie:...
Ei lupta de acolo ca sa faca ceva aici.
Noi luptam aici, ca sa facem ceva aici.
Ramane totusi intrebarea:

Suntem prigoniți în scopul depopulării!? Cel mai probabil, da!

F.M.M.D.T.

Stau de 8 luni dupa organele statului sa-mi realizeze scriptic o mutatie de firma dintr-un sector in altul (in Bucuresti, nu in Zimbabwe). Intre timp mi s-a poprit contul dupa ce-am demonstrat de 2x cu chitanta in dinti ca mi-am platit darile vis a vis de bugetul de stat! Corespondenta inca mi se trimite la adresa veche, desi organele sunt informate in repetate randuri la faptul ca s-a schimbat adresa.

90 % din softul administrativ de stat este facut prin firmele lui Guita si bine-nteles nu functioneaza (sau este facut special sa submineze o minima organizare a administratiei publice).

Intre timp deoarece autoritatile fiscale dintre sectoare nu sunt in stare sa comunice unele cu altele, nu m-ar mira sa se ia in calcul o anulare abuziva a codului de TVA... FMM de tara! :cry:

--------------------------

Ca sclav la multinationala (rau cu rau dar mai rau fara rau) citesc in presa ca va urma din nou sa fie modificat noul Cod Fiscal. Noua guvernare isi propune sa renunte la plafonarea CAS si CASS de 5 salarii pe an atat la angajat cat mai nou si la angajator, dupa ce in prealabil cu putin timp in urma tot dumnealor au bagat prin legislativ aceste modificari. Ce mai urmeaza e usor de imaginat! Practic Codul Fiscal in Romania este o hartie de sters la ...
Ne place sa fim furati si batjocoriti ( marea majoritate ). Capul plecat!

Eu nu cred ca mai plec inca o data din Romania (nu mai am din pacate 18 ani) dar lastarul va avea, sper eu, intodeauna planul B la dispozitie!
Buy E.U.
Bambucha

Mesajde Bambucha » 07 Ian 2017, 01:50

petru71 scrie:Mai bine ascult jazz... :mrgreen:

:P
Auzi? Dar noua cine ne va plati pensia in viitor? :mrgreen: Nu toti suntem militieni cu dosar de revolutionar :lol: Iar multi fraieri contribuabili peste 20 de ani nu vor mai fi....
Buy E.U.
Bambucha

Mesajde peterneamt » 07 Ian 2017, 16:33

:roll:
peterneamt

Mesajde peterneamt » 07 Ian 2017, 20:22

:roll:
peterneamt

Mesajde proapis13 » 07 Ian 2017, 20:47

Aproape două treimi din pensionari nu vor primi niciun leu în plus
în urma eliminării CASS la toate pensiile şi a impozitului la cele sub 2.000 de lei

Aproape două treimi din pensionari, adică aproximativ 3,1 milioane de persoane, nu vor încasa niciun leu în plus la pensie, după eliminarea plăţii contribuţiilor de asigurări sociale de sănătate (CASS) pentru toate pensiile şi a impozitului pe venit de 16% pentru pensiile sub 2.000 de lei.
Camera Deputaţilor a adoptat joi, în sesiune extraordinară, cu 207 voturi “pentru” şi 29 de voturi “împotrivă”, proiectul de lege prin care se elimină plata CASS pentru toate pensiile, precum şi a impozitului pe venit pentru pensiile sub 2.000 de lei, impozitul urmând să fie plătit doar pentru diferenţele ce depăşesc plafonul de 2.000 de lei. Camera Deputaţilor este for decizional, astfel că proiectul de lege urmează să ajungă la promulgare la preşedintele Klaus Iohannis.
Potrivit datelor Ministerului Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice, în luna ianuarie 2017 sunt înregistrate 1.286.149 de persoane cu venituri din pensii în cuantum mai mic de 2.000 de lei, care plătesc impozit. Numai că impozit plătesc doar cei care încasează o pensie de peste 1.050 de lei. Astfel, cele 1,28 milioane de persoane încasează o pensie cuprinsă între 1.050 de lei şi 2.000 de lei. "Valoarea lunară a impozitului plătit de aceştia este de 62.173.206 lei, reprezentând 53.4% din valoarea lunară totală a impozitului, în sumă de 116.515.131 lei. Impozitul mediu lunar este de 48 lei".
În prezent, contribuţia de asigurări sociale de sănătate (CASS) de 5,5% este datorată pentru partea din pensie care depăşeşte valoarea punctului de pensie, de 917,7 lei, în acest an, iar impozitul pe venit de 16% pentru pensiile mai mari de 1.050 de lei.
Numai că aproximativ 3,1 milioane de pensionari din totalul de 5,1 milioane au pensii de cel mult 930 de lei, conform celor mai recente statistici publicate de Ministerul Muncii, citate de Profit.ro, ceea ce înseamnă că nu vor resimţi niciun impact al eliminării CASS şi a impozitului pe venit. Mai exact, peste 3 milioane de pensionari, din cei 5,1 milioane, nu vor încasa nici măcar un leu în plus la pensie în urma eliminării plăţii CASS şi a impozitului pentru pensiile mai mici de 2.000 de lei.
Pensionarii vor primi în plus de la câţiva lei până la 201 lei dacă au pensii de 2.000 de lei brut, caz în care nu vor mai datora CASS de 59 lei şi impozitul de 142 de lei, potrivit calculelor Profit.ro. Pentru o pensie de 1.500 lei brut, creşterea va fi de 98 de lei (32 de lei CASS, 66 de lei impozit pe venit).
Comisia de buget a Camerei Deputaţilor a aprobat, miercuri, raportul asupra proiectului de lege prin care se elimină plata CASS pentru pensii, precum şi a impozitului pe venit, fiind adoptat un amendament al PSD prin care doar pensiile sub 2.000 de lei beneficiază de această prevedere.
Preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a anunţat, joi, că partidul pe care îl conduce va propune un amendament la legea care prevede scutirea de impozit a pensiilor sub 2.000 de lei, astfel încât toate pensiile din România să fie scutite de impozit.
Proiectul discutat de deputaţi în sesiune extraordinară este cel iniţiat de fostul senator ALDE Cristiana Anghel şi susţinut de alţi 50 de parlamentari ALDE, PNL, PSD şi neafiliaţi, prin care este eliminată plata impozitului de 16% pe venit pentru toate pensiile, precum şi a contribuţiei CASS, care va fi asigurată astfel de la bugetul de stat, şi nu de contribuabil.
Proiectul Cristianei Anghel a fost adoptat de Senat în luna septembrie.
Guvenul Cioloş nu a susţinut propunerea legislativă, din cauza impactului negativ asupra venitului bugetului de stat consolidat, estimat la 2,2 milioane de lei pentru anul 2017.
http://m.adevarul.ro/economie/bani/apro ... index.html
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde kiloz » 07 Ian 2017, 23:22

Să fii drept şi scrie adevărul.
kiloz

Mesajde Shrek » 09 Ian 2017, 21:50

Ia fiți atenți ce scrie la gazeta:
Ioana d'Arc ( a luptei anticorupție din Romania ) a fost chemată la curtea împăratului Iordache care a intrebat-o daca va castiga aceasta bătălie (cu coruptii) sau va fi nevoit sa o interneze intr-un ospiciu! Ioana l-a asigurat pe împărat ca se bucura încă de sprijinul divinității (SUA) si ca va castiga nu numai lupta cu St.Ghiță, dar va castiga si războiul cu hidra coruptă. Dupa ce ia pupat mana si l-a asigurat pe împărat ca ....zilele lui sunt numărate, Ioana a iesit in fata palatului si i-a asigurat pe cerșetorii ce o asteptau acolo, ca in cel mai scurt timp le va da si lor una.....peste bot , daca nu se potolesc cu intrebari de genul " daca se mai vede seara la portiță cu Ghita"?!
Auzi alta stire: guvernul lui ne-a Dragu, va trebui sa amâne majorarea salariilor si a pensiilor pana la calendele grecesti fiindcă fostul guvern a pitit proiectul cu majorarea si a ciordit banii .Ramane insa majorarea prețurilor la energie, carburanți si impozite care va implementată in cel mai scurt timp.
Da -mi Balosule o țigară........
Shrek

Mesajde gica.mosu » 09 Ian 2017, 22:01

O ceee vesteeeee minunataaaaa...Am aflat acum :shock: undei Ghita al n'ost...La Faget(D'om Vsaile asigura bini portileee).... :lol: ce ti-e d-omle si cu"sistemul" asta(traiaeasca estul si vestul ;) ...)...sare iepurile de unde te stepti mai putin 8-)... dar vor cadea si"capete" cat de curand :mrgreen:
Sa ne multumin cu ce avem,sa ajutam si pe altii si sa ne rugam sa fim sanatosi!!!!
gica.mosu

Mesajde lucky5strike » 09 Ian 2017, 22:35

Ceva minunat! E careva din Zalau? Se confirma?

http://agrointel.ro/71305/cum-a-distrus ... t-un-oras/
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde Donbazil » 09 Ian 2017, 22:39

Salut!

:lol:

Cred ca l-am depistat pe facebook pe colegul Astaifoaiei....Sau poate vreun frate de-a lui.... :lol: :lol: :lol:

"Luschi George : Dar nu face păduchi din cauză la căldură termică?"
.........................................................................................................................................

Laurentiu Radu‎ în PASARI SI ANIMALE DE CURTE ROMANIA
2 ore · Balcesti, Județul Vâlcea ·
Aveti idee, poate dauna dacă dau animalelor (iepuri, găini, curci, câini, porumbei) apa calduta de la robinet? Menționez că am centrala termica şi am auzit zvonuri cum ca ar putea fi toxica apa calda.

George-bogdan Mihai
George-bogdan Mihai Eu le dau de cand am centrala de vreo 10 ani si nu am avut probleme pana acu sper nici sa nu am
Îmi place · Răspunde · 1 oră
Luschi George
Luschi George Dar nu face păduchi din cauză la căldură termică?
Îmi place · Răspunde · 1 oră
Ionut Badea
Ionut Badea La iepuri am auzit că nu este ok să fie prea caldă pt ca fac diarie
Îmi place · Răspunde · 51 minute
Donbazil

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE